May 17May 17 Danica Ćurčić glumi u novoj danskoj krimi misteriji The Secrets We Keep. Nije loše iako ima prejak vajb Big Little Lies, više nego što je bilo potrebno. I verovatno sam odgledao suviše ovakvih serija jer se vrlo lako i brzo provali šta se dogodilo.Za binge je OK. Edited May 17May 17 by Halvard
May 18May 18 10 hours ago, Halvard said:Danica Ćurčić glumi u novoj danskoj krimi misteriji The Secrets We Keep. Nije loše iako ima prejak vajb Big Little Lies, više nego što je bilo potrebno. I verovatno sam odgledao suviše ovakvih serija jer se vrlo lako i brzo provali šta se dogodilo.Za binge je OK.Ljubitelji kriminalističkih serija i dalje hvale dansku seriju Secrets We Keep (Reservatet), koja je počela da se emituje na Netfliksu 15. maja. Kriminalistička serija je trenutno najgledanija serija u Srbiji na Netfliksu i druga najgledanija na svetu.Jel preporucujes ili ne?
May 18May 18 2 hours ago, Milosh76 said:Ljubitelji kriminalističkih serija i dalje hvale dansku seriju Secrets We Keep (Reservatet), koja je počela da se emituje na Netfliksu 15. maja. Kriminalistička serija je trenutno najgledanija serija u Srbiji na Netfliksu i druga najgledanija na svetu.Jel preporucujes ili ne?Sinoć sam odgledala prvu epizodu, meni je skroz ok, nastavljam danas dalje.
May 18May 18 OK je serija sasvim. Format od 6 relativno kratkih epizoda ne dozvoljava da se baš udube u sve teme koje se obrađuju, ali čini se da nisu ni pretendovali na to.Ako ste gledali Danicu ranije, ovde ima sasvim drugačiju ulogu.
May 19May 19 Carobno I za male i za velike, animacija, prica i francuski.Rimejk crtaca iz ‘89IMDbAsterix & Obelix: Tvekampen (TV Mini Series 2025) ⭐ 8.0 |...30m | TV-PG
May 20May 20 Secrets We Keep je meni meh, neopisivo mlaka i predvidljiva. Ima solidno filera, ovo je naopuštenije mogao da bude i film. 🫠 Ali kratke su epizode, brzo se gleda, pa eto. Danica mi je ovde super, mislim, i u Chestnut man-u je bila dobra nego mi je ta serija ostala urezana kao jedna od onih gnjavatorskih gde glavnu detektivku non-stop smaraju što ne provodi više vremena kod kuće i meša supu da ne zagori umesto da rešava slučaj, ajde bre MRŠ!
May 20May 20 Odlična je Danica, samo joj je lik čudno napisan, izgleda i ponaša se kao ruska skorojevićka, a ne kao da se udala za old money i praktično najuticajnijeg čoveka u Danskoj.Uopšte ne postoji taj vajb da su njen muž i ona toooooliko bogati i moćni, maltene aristokratija, izgledaju kao viša srednja klasa u najboljem slučaju.Elem, ovo sam svojevremeno preporučio:On 22. 5. 2022. at 22:15, Halvard said:Ako vam se gleda nešto lagano i simpatično, dobre preporuke za Pørni. Dramedija o sredovečnoj razvedenoj ženi i njenim nastojanjima da unese red u haos od svakodnevnog života, bez previše uspeha. Epizode od pola sata, pitka i topla ljudska priča. Sad se pojavilo na Netflixu pod nazivom Pernille. Ima 5 sezona, ja sam odgledao dve, jedva čekam da obnovim gradivo pa da nastavim.
May 20May 20 Apropo Danice, ja sam i skontao da je ona neka skorojevićka. Muž joj u nekom trenutku kaže: imala si samo jedan zadatak - da nam podižeš sina... Inače, toliko je izdominirala da samo prema njenom liku i mužu joj imaš neku emociju (mrziš ih iz dna duše) dok su mi veći WTF ovi drugi, lažni humanisti (mi samo želimo da pomognemo vama bednim Filipncima, satrasmo se od brige za vašu decu, etc,,,, ) plus im je gluma srednje žalosna. Sve u svemu , za netflix standarde još i dobro, zaplet predvidljiv od druge epizode. Danica (Katarina) i muž joj (Rasmus) odlični. 3/5