May 10May 10 Danska verzija je bila po našim televizijama nekoliko puta. SpoilerBar 2 puta ona sa lešom u stanu koji se renovira i ona sa programom ilegalnih abortusa nad strankinjama i beolesnim ženama.
May 10May 10 Asteriks: borba starešina je bombonica, šećerlema, palačinka sa šećerom i orasima zalivena eurokremom pre no što je brat Vuka Draškovića preuzeo.
May 13May 13 Ovaj Eternaut je baš jedno frustrirajuće iskustvo. U teoriji zvuči kao da je bukvalno pisano za mene, u praksi sam se poprilično namučio da odgledam. Ne mogu da kažem da je loše, ali nešto mi u čitavoj izvedbi jednostavno nije leglo. Da nije na argentinskom dijalektu koji je nešto najlepše na svetu , verovatno ne bih ni završio.I brate, zeznuli su i From po broju nerešenih misterija i neodgovorenih pitanja po sezoni.
May 13May 13 ja sam batalio posle prve epizode, ali zbog nekih komentara ovde pogledao i drugu epizodu. danas obrisao sve. Edited May 13May 13 by banecare1
May 13May 13 18 hours ago, banecare1 said:ja sam batalio posle prve epizode, ali zbog nekih komentara ovde pogledao i drugu epizodu. danas obrisao sve.smeće320 minuta je i previše
May 14May 14 A ne znam. Meni je 6 epizoda jednostavno suviše malo za onako spor početak. Razvoj likova nikakav, sve vreme sam se mučio da pohvatam ko je ko (osim Inge, zbog frizure ). Poslednja epizoda suviše konfuzna i nedorečena, kakav pokret otpora, protiv koga, čega, kad se tek na samom kraju saznaje da se ljudi pretvaraju u robote-ubice.Da se ja pitam, cela prva sezona bi bila preživljavanje u mećavi (to su bili daleko najuzbudljiviji delovi ove sezone), pa onda u drugoj priprema za vanzemaljce (?) i otpor.
May 14May 14 A i to sa "ljudima robotima"...Konstantno nagovestavaju da je vrlo malo ljudi prezivelo, ulice puste, a onda se odjednom u finalnih 15 minuta niotkuda pojavljuju hiljade "robotizovanih" prezivelih.
May 14May 14 31 minutes ago, Drako said:A i to sa "ljudima robotima"...Konstantno nagovestavaju da je vrlo malo ljudi prezivelo, ulice puste, a onda se odjednom u finalnih 15 minuta niotkuda pojavljuju hiljade "robotizovanih" prezivelih.Ja sam shvatila da je prvi sneg pao noću i da nisu svi bili toliko glupi da ujutro istrče nekontrolisano napolje. Uostalom u stambenoj zgradi u kojoj je živela bivša žena Rikarda Darina je bilo bar 20 živih ljudi, takođe u crkvi i u tržnom centru. Nije da je baš bila totalna pustoš.
May 14May 14 Ja sam naslutio za ljude-robote kada se ovome pojavila cerka i ne seca se sta i kako a sumnje mi se potvrdile kad im je nestao onaj ortak iz trznog centra pa se isto sutra pojavio posle pucnjave i isto se nije secao.
May 14May 14 Sad cu da nastavim samo zbog tih ljudi-robota U kojoj epizodi se pojavljuju? Edited May 14May 14 by kipo
May 14May 14 26 minutes ago, kipo said:Sad cu da nastavim samo zbog tih ljudi-robota U kojoj epizodi se pojavljuju?Na samom kraju šeste. Prvi put se pojavljuju u petoj valjda, ali tada još nije jasno o čemu se radi.O tome i pričam, kao što Moća reče, dalo se naslutiti da se nešto dešava, ali meni nije jasno da li su oni znali šta je u pitanju. Niko to nije pominjao, Huan je bio iznenađen kad se sve ono izdešavalo na kraju, dakle - kakva je onda ono Resistencia i protiv čega (misle da) se bore. Edited May 14May 14 by Halvard