Jump to content

Netflix produkcija

Featured Replies

@bags ima li nasih titlova?

• Replies 3.2k
  • Views 351.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• au koje sranje sinoc odgledah, jos ne dolazim sebi. mini serija summer of rockets!   bbc produkcija, ima timoti spal, ima spijuni, ima hladni rat, sve spakovano u 6 epizodica, idealno. bilo

• E pa pocetkom ove godine je propala ta firma od Midltona, nesto Party Pieces (neka sranja totalna su valjali jos od 80ih), imali su neke zesce gubitke, a sad sam videla nesto da su kevu Midlton u The

• James Marshall
    James Marshall

U ozbiljnoj sam dilemi da otkažem Netfliks, odavno nisam gledao ništa vrijedno pažnje, sad tu samo gledam anime koje sam propustio i po neki dokumentarac

Posted Images

@Moća

Bilo je kad sam gledao na ovim standardnim sajtovima. (titlovi com)

Danska verzija je bila po našim televizijama nekoliko puta.

Spoiler

Bar 2 puta ona sa lešom u stanu koji se renovira i ona sa programom ilegalnih abortusa nad strankinjama i beolesnim ženama.

@Arkadija

Stavio u spoiler. inn

Asteriks: borba starešina je bombonica, šećerlema, palačinka sa šećerom i orasima zalivena eurokremom pre no što je brat Vuka Draškovića preuzeo.

Ovaj Eternaut je baš jedno frustrirajuće iskustvo. U teoriji zvuči kao da je bukvalno pisano za mene, u praksi sam se poprilično namučio da odgledam. Ne mogu da kažem da je loše, ali nešto mi u čitavoj izvedbi jednostavno nije leglo. Da nije na argentinskom dijalektu koji je nešto najlepše na svetu wub, verovatno ne bih ni završio.

I brate, zeznuli su i From po broju nerešenih misterija i neodgovorenih pitanja po sezoni.

ja sam batalio posle prve epizode, ali zbog nekih komentara ovde pogledao i drugu epizodu. danas obrisao sve.

Edited by banecare1

18 hours ago, banecare1 said:

ja sam batalio posle prve epizode, ali zbog nekih komentara ovde pogledao i drugu epizodu. danas obrisao sve.

smeće3

20 minuta je i previše

Meni se svideo Eternaut. @Halvard Ima neodgovorenih pitanja, taman za drugu sezonu.

A ne znam. Meni je 6 epizoda jednostavno suviše malo za onako spor početak. Razvoj likova nikakav, sve vreme sam se mučio da pohvatam ko je ko (osim Inge, zbog frizure D). Poslednja epizoda suviše konfuzna i nedorečena, kakav pokret otpora, protiv koga, čega, kad se tek na samom kraju saznaje da se ljudi pretvaraju u robote-ubice.

Da se ja pitam, cela prva sezona bi bila preživljavanje u mećavi (to su bili daleko najuzbudljiviji delovi ove sezone), pa onda u drugoj priprema za vanzemaljce (?) i otpor.

A i to sa "ljudima robotima"...

Konstantno nagovestavaju da je vrlo malo ljudi prezivelo, ulice puste, a onda se odjednom u finalnih 15 minuta niotkuda pojavljuju hiljade "robotizovanih" prezivelih.

31 minutes ago, Drako said:

A i to sa "ljudima robotima"...

Konstantno nagovestavaju da je vrlo malo ljudi prezivelo, ulice puste, a onda se odjednom u finalnih 15 minuta niotkuda pojavljuju hiljade "robotizovanih" prezivelih.

Ja sam shvatila da je prvi sneg pao noću i da nisu svi bili toliko glupi da ujutro istrče nekontrolisano napolje. Uostalom u stambenoj zgradi u kojoj je živela bivša žena Rikarda Darina je bilo bar 20 živih ljudi, takođe u crkvi i u tržnom centru. Nije da je baš bila totalna pustoš.

Ja sam naslutio za ljude-robote kada se ovome pojavila cerka i ne seca se sta i kako a sumnje mi se potvrdile kad im je nestao onaj ortak iz trznog centra pa se isto sutra pojavio posle pucnjave i isto se nije secao.

Sad cu da nastavim samo zbog tih ljudi-robota dry

U kojoj epizodi se pojavljuju?

Edited by kipo

26 minutes ago, kipo said:

Sad cu da nastavim samo zbog tih ljudi-robota dry

U kojoj epizodi se pojavljuju?

Na samom kraju šeste. Prvi put se pojavljuju u petoj valjda, ali tada još nije jasno o čemu se radi.

O tome i pričam, kao što Moća reče, dalo se naslutiti da se nešto dešava, ali meni nije jasno da li su oni znali šta je u pitanju. Niko to nije pominjao, Huan je bio iznenađen kad se sve ono izdešavalo na kraju, dakle - kakva je onda ono Resistencia i protiv čega (misle da) se bore.

Edited by Halvard