April 26Apr 26 1 hour ago, bags said:Posle dve epizode mogu reci da ima dosta klisea ali je fino upakovano. Glavna glumica mi lici na nekoga ali nikako da se setim na koga.Meni liči na Liv Tajler.Serija je solidan scandi noir, definitivno nije vrhunac žanra, ali za binge je sasvim OK.
April 26Apr 26 13 minutes ago, Halvard said:Meni liči na Liv Tajler.Definitivno. Malo i na Sibel Kekili.
May 2May 2 14 hours ago, nautilus said:El Eternauta!!!!! Počela odlično.Aaa pa to je sa tvog avatara. Mislim strip po kom je rađen...
May 2May 2 IMDbMobLand (TV Series 2025– ) ⭐ 8.3 | Crime, Drama50m | TV-MAKakvo pretenciozno i reciklirano sranje.
May 2May 2 17 hours ago, nautilus said:El Eternauta!!!!! Počela odlično.Prilično zanimljivo, iako bi moglo malo dinamičnije da bude. Volim Rikarda Darina, pa je sve ok. Nemam pojma o stripu, jel su ovo neki vanzemaljci?E, da, sad vidim da je na Peščniku, Dejan Ilić ovo jako ispljuvao, da ne kažem sahranio.
May 2May 2 U originalnom stripu imaš hiljadu fora koje ne bi bile razumljive gledaocu. Ponekad se sa strane pojavljuje grafit tada zabranjene političke stranke u Argentini. Nemoguće je strip preneti u 6 epizoda, nema to veze sa brzinom radnje nego sa takvim detaljima. Zamisli da Argentinac čita srpski strip na kome na zidu zgrade pored koje glavni junak prolazi piše pumpaj. Tako da: ne slažem se sa člankom :D
May 3May 3 Ja sam sinoć odgledala sve epizode, iako u početku ima taj neki spori hod, posle sve to legne na mesto, tako da uopšte nisam primetila kada se jedna epizoda završi, a kada druga počne. I skroz mi je simpatično što su svi glavi junaci sredovečni ili stari. Glavni junak je bio učestik rata na Foklandima ili Malvinima kao to oni zovu (trebalo mi je pola sata da se setim šta je to ), što znači da ima minimum preko 60 godina, obzirom da je rat bio 1982.g.Nadam se da će biti druge sezone, pošto onako kao se završilo, ne daje odgovor ni na jedno pitanje, samo može nešto da se nasluti. Edited May 3May 3 by Arkadija
May 9May 9 1 hour ago, jms_uk said:Nemam ni sekund sumnje da ce usrati:IMDbDepartment Q: The Keeper of Lost Causes (2013) ⭐ 7.2 | Cr...1h 36m | Not RatedIMDbDepartment Q: The Absent One (2014) ⭐ 7.1 | Crime, Drama,...1h 59m | Not RatedIMDbDepartment Q: A Conspiracy of Faith (2016) ⭐ 7.0 | Crime,...1h 52m | Not Rated
May 9May 9 4 minutes ago, bags said:Nemam ni sekund sumnje da ce usrati:Mene je kupilo ono "I am sorry" na kraju trejlera