Jump to content

Netflix produkcija

Featured Replies

jebeni Netflix mi na svakih nedelju dana ne da pristup. nisam deo household-a

elem, supruga me nagovorila da otkažem moj nalog, jer je ona platila onaj za, šta ja znam, 5 ili 6 korisnika, pa će da me prijavi. i tako me prijavila i sad me Netflix jebe svako malo. inače gledam na telefonu sve

ja lepo kažem supruzi, ako hoćeš da se razvedeš pošalji mi papire, nemoj mi šalješ poruke preko Netflix-a da ti nisam household

šta činiti? što me jebe Netflix?

Edited by Ted

• Replies 3.1k
  • Views 345.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• au koje sranje sinoc odgledah, jos ne dolazim sebi. mini serija summer of rockets!   bbc produkcija, ima timoti spal, ima spijuni, ima hladni rat, sve spakovano u 6 epizodica, idealno. bilo

• E pa pocetkom ove godine je propala ta firma od Midltona, nesto Party Pieces (neka sranja totalna su valjali jos od 80ih), imali su neke zesce gubitke, a sad sam videla nesto da su kevu Midlton u The

• James Marshall
    James Marshall

U ozbiljnoj sam dilemi da otkažem Netfliks, odavno nisam gledao ništa vrijedno pažnje, sad tu samo gledam anime koje sam propustio i po neki dokumentarac

Posted Images

Uveli su to odavno, zabranjuju deljenje naloga, odnosno tih 4-5 profila što imaš na jednom nalogu je predviđeno sve za ukućane jednog domaćinstva. Lihvari.

Trebalo bi da ti restrikcija važi samo za TV, na telefonu/tabletu nema restrikcije, kao ni u browseru ako gledaš preko kompa. Možeš jedan TV da prijaviš da ti je household i on će ti zapamtiti IP adresu, i imaš još neke opcije da prijaviš drugu lokaciju kao posao ili tako nešto, ali generalno će ti se samo ponavljati problem jer svi imamo dinamičke IP adrese koje se menjaju s vremena na vreme, a čim se to desi Netflix te obeleži kao da si van svog householda.

On 11. 4. 2025. at 14:38, Lo Zingaro said:

Skinuo sam svih sest epizoda Black Mirror. Od veceras pocinjem bindzovanje.

Prvu sam tek odgledao i dosta je dobra ali i mučna. Na tragu prvih par sezona.

3 hours ago, *edited by mod said:

Prvu sam tek odgledao i dosta je dobra ali i mučna. Na tragu prvih par sezona.

I ja, trebace mi par dana da se oporavim.

7 hours ago, Lo Zingaro said:

I ja, trebace mi par dana da se oporavim.

Da, ta prva traži da se slegne.

Druga i treća su dosta slabije

Druga je previše SF pa se gubi taj osećaj "tehnologije od pet minuta iz budućnosti" koji vuče dobre epizode.

Treća je samo banalna i nepotrebno razvučena.

• Author

Ima Charlie Brooker svoju temu

Edited by Lezilebovich

Nisam odgledao zadnju epizodu Dark Mirror, za sad svakako za preporuku. U odnosu na neke prošle epizode ceo serijal je ladida vanila( i dalje mi nije dobro od one arhitektice ili onih robota kerova)

Odgledala The Glass Dome. Sasvim solidna. Mali kuriozitet, majka glavne junakinje priča "naš" jezik.

IMDb
No image preview

Alpha Males (TV Series 2022– ) 7.6 | Comedy

30m

Predvidljivo do nepodnosljivosti. 4/10

On 20. 4. 2025. at 12:39, Desmond Bojčinski said:

Nisam odgledao zadnju epizodu Dark Mirror, za sad svakako za preporuku. U odnosu na neke prošle epizode ceo serijal je ladida vanila( i dalje mi nije dobro od one arhitektice ili onih robota kerova)

ja sam za sebe zaključila da je to u neku ruku i do toga što sam se navikla na BM kao žanr i sad me slabije radi hihi

2 hours ago, Desmond Bojčinski said:

Napisi nazive serija, sa mobilnog me baca da skinem aplikaciju.

4 minutes ago, Milosh76 said:

Napisi nazive serija, sa mobilnog me baca da skinem aplikaciju.

Oat Studios

Love, death and robots

Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities

On 22. 4. 2025. at 20:41, bisa said:

Odgledala The Glass Dome. Sasvim solidna. Mali kuriozitet, majka glavne junakinje priča "naš" jezik.

Posle dve epizode mogu reci da ima dosta klisea ali je fino upakovano. Glavna glumica mi lici na nekoga ali nikako da se setim na koga.