April 12Apr 12 jebeni Netflix mi na svakih nedelju dana ne da pristup. nisam deo household-aelem, supruga me nagovorila da otkažem moj nalog, jer je ona platila onaj za, šta ja znam, 5 ili 6 korisnika, pa će da me prijavi. i tako me prijavila i sad me Netflix jebe svako malo. inače gledam na telefonu sveja lepo kažem supruzi, ako hoćeš da se razvedeš pošalji mi papire, nemoj mi šalješ poruke preko Netflix-a da ti nisam householdšta činiti? što me jebe Netflix? Edited April 12Apr 12 by Ted
April 12Apr 12 Uveli su to odavno, zabranjuju deljenje naloga, odnosno tih 4-5 profila što imaš na jednom nalogu je predviđeno sve za ukućane jednog domaćinstva. Lihvari.Trebalo bi da ti restrikcija važi samo za TV, na telefonu/tabletu nema restrikcije, kao ni u browseru ako gledaš preko kompa. Možeš jedan TV da prijaviš da ti je household i on će ti zapamtiti IP adresu, i imaš još neke opcije da prijaviš drugu lokaciju kao posao ili tako nešto, ali generalno će ti se samo ponavljati problem jer svi imamo dinamičke IP adrese koje se menjaju s vremena na vreme, a čim se to desi Netflix te obeleži kao da si van svog householda.
Wednesday at 02:394 days On 11. 4. 2025. at 14:38, Lo Zingaro said:Skinuo sam svih sest epizoda Black Mirror. Od veceras pocinjem bindzovanje.Prvu sam tek odgledao i dosta je dobra ali i mučna. Na tragu prvih par sezona.
Wednesday at 05:584 days 3 hours ago, *edited by mod said:Prvu sam tek odgledao i dosta je dobra ali i mučna. Na tragu prvih par sezona.I ja, trebace mi par dana da se oporavim.
Wednesday at 13:194 days 7 hours ago, Lo Zingaro said:I ja, trebace mi par dana da se oporavim.Da, ta prva traži da se slegne.Druga i treća su dosta slabijeDruga je previše SF pa se gubi taj osećaj "tehnologije od pet minuta iz budućnosti" koji vuče dobre epizode.Treća je samo banalna i nepotrebno razvučena.
Wednesday at 13:374 days Author Ima Charlie Brooker svoju temu Edited Wednesday at 13:384 days by Lezilebovich
11 hours ago11 hr Nisam odgledao zadnju epizodu Dark Mirror, za sad svakako za preporuku. U odnosu na neke prošle epizode ceo serijal je ladida vanila( i dalje mi nije dobro od one arhitektice ili onih robota kerova)