February 24Feb 24 On 21. 2. 2025. at 12:36, Lo Zingaro said: Gledao vec neko Zero days? Ja pogledao za vikend, nije neki spektakl ali može da se ubije vreme. Tematika prežvakana 101 put, srećom samo 6 epizoda i neće biti druge sezone tako da je bar epilog tu.
February 24Feb 24 Odgledao Zero Day, zabavno je i de Niro je super. Vrlo rado gledam sve što je označeno kao "limited series".
March 21Mar 21 spoilerna mobilnom spoler ne funkcionišeipak radi Edited March 21Mar 21 by kud u maglu Simoviću
March 26Mar 26 15 hours ago, Milosh76 said:Rezidencija - ubistvo u Beloj kuci, krimi komedija, prilicno zabavno.Prekinuo nakon pola sata prve epizode. Previse usiljen humor. Previse likova koji preglumljuju. Ne iskljucujujem da cu nastaviti kad budem boljeg raspolozenja.
April 6Apr 6 The Residence je zabavno, pre svega, i zaslužuje preporuku. Na kraju i sami otvoreno priznaju da je ovo urađeno po ugledu na Agatu Kristi. Ekscentrični detektiv i priglupi panduri. Uz začin novih vremena: u seriji su svi debili ako su muški, sem ukoliko su crnci.
April 7Apr 7 Ćuti, samo da albanski lobi ne izlobira jednu od velikoalbanskih teorija: crni Đorđije je poreklom Arnaut.
April 7Apr 7 1 minute ago, Zabalujev said:Ćuti, samo da albanski lobi ne izlobira jednu od velikoalbanskih teorija: crni Đorđije je poreklom Arnaut.KaraGjergj?
April 7Apr 7 Završio sam "Sto godina samoće", predobra je serija, skoro da nemam uopšte zamerki, a mislim da je vraški teško bilo snimiti ovo s obzirom na radnju knjige (btw. ovo je tek pola, a imam utisak da sam odgledao tri sezone).