Jump to content

Netflix produkcija

Featured Replies

Odgledao 2 epizode... nije lose...

On 21. 2. 2025. at 12:36, Lo Zingaro said:

Gledao vec neko Zero days?

Ja pogledao za vikend, nije neki spektakl ali može da se ubije vreme. Tematika prežvakana 101 put, srećom samo 6 epizoda i neće biti druge sezone tako da je bar epilog tu. 

Odgledao Zero Day, zabavno je i de Niro je super. Vrlo rado gledam sve što je označeno kao "limited series".

• 4 weeks later...

kako postaviti video kao tvoj

@bags

spoiler

na mobilnom spoler ne funkcioniše

ipak radi

Edited by kud u maglu Simoviću

Rezidencija - ubistvo u Beloj kuci, krimi komedija, prilicno zabavno.

15 hours ago, Milosh76 said:

Rezidencija - ubistvo u Beloj kuci, krimi komedija, prilicno zabavno.

Prekinuo nakon pola sata prve epizode. Previse usiljen humor. Previse likova koji preglumljuju. Ne iskljucujujem da cu nastaviti kad budem boljeg raspolozenja.

Mozda mi je legla posle Adolescencije biggrin trebalo mi je nesto lagano...

• 2 weeks later...

The Residence je zabavno, pre svega, i zaslužuje preporuku. Na kraju i sami otvoreno priznaju da je ovo urađeno po ugledu na Agatu Kristi. Ekscentrični detektiv i priglupi panduri. Uz začin novih vremena: u seriji su svi debili ako su muški, sem ukoliko su crnci. rolleyes

Samo de ne urade remake Vuka Karadzica.....

aXoBDpD_460s.jpg

D

Ćuti, samo da albanski lobi ne izlobira jednu od velikoalbanskih teorija: crni Đorđije je poreklom Arnaut.

1 minute ago, Zabalujev said:

Ćuti, samo da albanski lobi ne izlobira jednu od velikoalbanskih teorija: crni Đorđije je poreklom Arnaut.

KaraGjergj?

s_a

Završio sam "Sto godina samoće", predobra je serija, skoro da nemam uopšte zamerki, a mislim da je vraški teško bilo snimiti ovo s obzirom na radnju knjige (btw. ovo je tek pola, a imam utisak da sam odgledao tri sezone).

Skinuo sam svih sest epizoda Black Mirror. Od veceras pocinjem bindzovanje.