Zabalujev Posted January 19 Posted January 19 Ne mislim na masakr, nego na napade na američku armiju.
bags Posted January 20 Posted January 20 3 hours ago, 3opge said: ACAB odlicna italijanska serija I naravno ko drugi nego Pierfrancesco Favino. Ja sam mislio da je neki remake ali setio sam se da sam je gledao davno i da je bila ok.
Sandens Posted January 20 Posted January 20 On 19.1.2025. at 9:30, kud u maglu Simoviću said: ne bih baš rekao meadows massacre i šire pogledaj pod utah wars baš drugaru koji mi je preporučio seriju napisah poruku da me prva epizoda i scena napada mormona na karavan podseća na strip maskirani osvetnik od teksa vilera. tu se pominje mountain meadow massacre.
Mil@n Posted January 20 Posted January 20 On 19. 1. 2025. at 8:26, Zabalujev said: American Primeval je ok, ali ništa više od toga. Sličan mi je utisak sa tim da mi je druga polovina poslednje epizode lepo zaokružila sve. Betty Gilpin dosta dobra odlična, van nje, nema nešto previše likova dopadljivih/zanimljivih/interesantnih, akcije ne manjka, ali nijedna dobra serija mi se ne zasniva na njoj. Kao i uvek, 6 epizoda je malo za bilo kakvu detaljniju razradu likova/odnosa, i tačno to ovde i fali (osim stedi kadrova). Ovo Dedvudu nije ni do kolena, a molim se bogovima holivuda da ga neko izbaci u 4K.
fargo Posted January 22 Posted January 22 Ja sam bas jedva cekala Sto godina samoce, a onda kad je stigla bila mi frka da pocnem da gledam jedno nedelju dana. Nisu razocarali. Serija lepo prati knjigu, glumci su posteno odradili uloge. I ja sam skroz drugacije zamisljala Makondo i neke likove. Sve u svemu lepa ekranizacija Spoiler Jedna sitnica koja mi je zasmetala je, po knjizi, kad ubijaju Arkadija, i on uzvikuje koje ime da daju detetu, pa kaze ako je zensko Ursula, a onda u trenutku smrti pomisli da je trebalo da kaze Remedios, u seriji su izbacili taj poslednji trenutak. Sledeca epizoda pocinje (cini mi se) tako da Ursula kaze da su nazvali dete Remedios. 2 1
vorda Posted January 22 Posted January 22 (edited) Za ljubitelje Arcane-a, intervju sa producentom/režiserom serije i supervizorom animacije https://www.awn.com/animationworld/unveiling-arcane-conversation-pascal-charrue-and-alexis-wanneroy Edited January 22 by vorda 2 1
Lezilebovich Posted Tuesday at 16:19 Author Posted Tuesday at 16:19 Meni taj linkoln solidna sapunica 1
Recommended Posts