renne Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 ^Jesam, a nemam paypal. Nema veze, nije frka da platim. Razumna je cena a ja bih to i onako da rabim 2-3 meseca dok traje zima, kao prošle godine. Aktiviraću ga večeras, valjda su do sad malo obogatili lokalnu verziju Sve je bolja ponuda i serija i filmova
Pokojni Ruxin Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 E hvala, to sam hteo da čujem :) Netflixe, eve me
Jeremija Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Jel' proradio PayPal u Srbiji? Nešto mi se ne mili da koristim kreditnu karticu za Netflix i (eventualno) Amazon Prime...
Jeremija Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 (edited) Ma jok, ozbiljan sam. Nema nikakvih problema sa transakcijama, sve brzo radi? Edited December 18, 2016 by Jeremija
Jeremija Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 (edited) Hvala. :) Trenutno nemam ni Netflix ni Prime, Pickbox je razočarenje (pre svega zbog toga što nema HD sadržaja i što lako uklanjaju postojeće serije), AXN Now je ok ali nema dovoljno materijala, a HBO GO je super ali nemaju ništa u 4K, a i slika je ipak lošija nego na HBO/Cinemax HD kanalima. Edited December 18, 2016 by Jeremija
*edited by mod Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 HBO GO je super, mene telenor prijatno iznenadio sa dzabalesku pretplatom uz paket :D
*edited by mod Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 (edited) Koji paket? Bilo koji da je Play + sto je veci paket veci ti je broj digitalnih servisa. Sad npr neki su skroz nepotrebni kao npr Sportski Rezultati, besplatan net za Instagram, Besplatan net za FB, Viber i Whatsapp. Ali ima i bas korisnih kao sto su Deezer, Novinarnica i od pre par dana i HBO Go. EDIT: cak i daju 5giga dzabe za stream HBO go preko moba :) Edited December 20, 2016 by *edited by mod
Jeremija Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 HBO GO je super, mene telenor prijatno iznenadio sa dzabalesku pretplatom uz paket :D Ma kako nije, npr. sa serijama, imaju ne samo kompletnu svoju, nego i dobre stvari iz tudje produkcije, kao što s The Fall ili Mad Men (ovo samo se iznenadio kad sam nedavno primetio). Obrati samo pažnju, da kad se registruješ, koristiš aplikaciju za smart TV, iz nekog razloga je slika značajno bolja nego sa verzijom za kompjuter/laptop. Jedina mana je što je slika na HBO/Cinemax HD kanalima još lepša, ali je i ovakva mnogo kvalitetnija nego kod konkurencije koju imam (AXN Now i Pickbox), a ponuda sadržaja je neuporedljivo bolja.
MayDay Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Bilo koji da je Play + sto je veci paket veci ti je broj digitalnih servisa. Sad npr neki su skroz nepotrebni kao npr Sportski Rezultati, besplatan net za Instagram, Besplatan net za FB, Viber i Whatsapp. Ali ima i bas korisnih kao sto su Deezer, Novinarnica i od pre par dana i HBO Go. EDIT: cak i daju 5giga dzabe za stream HBO go preko moba :) Ja sam i dalje na Premium paketu i nemam to koliko vidim. Uskoro treba da obnovim ugovor. Razmisliću šta ću da radim. Kod Premium paketa je strava što imaš hrpu interneta i 20 min mesečno roaming minuta. Ali taj HBO Go...hm.
svashtabezneshto Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 HBO go sad imaju kao promotivnu ponudu, mesec dana free. Ja sam ga aktivirala na neki prastari paket pretprošle nedelje. može preko one telenor aplikacije, a može i na portalu. Mnogo je dobar.
*edited by mod Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Ja sam i dalje na Premium paketu i nemam to koliko vidim. Uskoro treba da obnovim ugovor. Razmisliću šta ću da radim. Kod Premium paketa je strava što imaš hrpu interneta i 20 min mesečno roaming minuta. Ali taj HBO Go...hm. Bilo koji play + ti radi posao, samo je razlika koliko slotova za te servise dobijes. Ja sam na Play XL i skroz sam zadovoljan netom i minutima.
Lezilebovich Posted December 21, 2016 Author Posted December 21, 2016 odgledao sam The OA ... koje gubljenje vreme, mada moguće da nas spektakl sačeka u sledećim sezonama. ali zato Brit Marling :wub:
Recommended Posts