dunja Posted August 1 Posted August 1 (edited) Odgledah drugu sezonu Kleo (nemačka), ne znam da li je ovde pominjana. Svakako preporuka, posebno zbog estetike. Elem, deo sezone je sniman u Beogradu, koji za divno čudo ne glumi samo Moskvu s kraja 1980ih, već se pojavljuje i kao - Beograd itself . Vidi se nešto malo i na trejleru, ali najviše u 3. epizodi (skoro čitava radnja se dešava u Beogradu) i 6. (Ova slika ispod je s kraja 2. epizode.) Edited August 1 by Quince 1 2
Baldrick S. Posted August 1 Posted August 1 Ja počeo drugu sezonu, možda dve epizode i nije mi nekako dinamična kao prva. Previše mi deluje kao "jebiga, imate ugovor na dve sezone pa šta god da snimite priču". Prva sezona je odlična 1
dunja Posted August 1 Posted August 1 Meni je nekako mnogo vremena prošlo od prve i kad sam krenula drugu pre koji dan, ništa nisam mogla da povežem, te sam se vratila da odgledam bar poslednju epizodu prve. Ma sve mi se izmešalo. Šta znam, u drugoj sezoni su previše zapetljali, a da je pritom nisu učinili zanimljivijom (osim delova sa Beogradom ). To što ima "samo" 6 epizoda, dok je prva imala 8, govori donekle u prilog tvojoj tezi. Da li imaju ugovor na dve sezone, nisam sigurna, ali da ne spojlujem...
Patty Lee Posted August 6 Posted August 6 Je l gleda neko 17. (dobro, 4. na Netflixu) sezonu Unsloved Mysteries? Izbacili su prvi deo (5 epizoda) pre recimo nedelju dana. Ima, rekla bih, dva filera: ep. posvećena Džeku Trboseku (ae bre više, ima li kraja...) i ep. posvećena Motmanu (da, jebenom Motmanu as in Motman iz filma Motmanovo proročanstvo sa Ričard Girom... na ivici sam živaca) i potencijalno dva zanimljiva slučaja... we'll see.
Pokojni Ruxin Posted August 6 Posted August 6 volim solidan true crime ali zaobilazim sve te epizodične u širokom luku. mnogo mi sve to deluje jeftino i površno u discovery ID fazonu, a taj unsolved mysteries najviše. gledao sam poslednje ono o yari gambirasio, onako prosek
Patty Lee Posted August 6 Posted August 6 Problem sa Unsolved Mysteries je što grunu gomilu epizoda, recimo deset po sezoni, od toga 3 budu zaista legit misterije koje te bace u crnu rupu, 2 budu fileri NLO tipa (to ni ne gledam), a brat bratu 5 uopšte nisu nikakve misterije, nego se Netflix pravi blesav i uskrati ti gomilu informacija, koje kad imaš, kristalno je jasno šta se dogodilo. Ustvari ja volim da se nerviram, više nego što volim Unsolved Mysteries. 3
Mil@n Posted August 6 Posted August 6 Just now, Patty Lee said: Problem sa Unsolved Mysteries je što grunu gomilu epizoda, recimo deset po sezoni, od toga 3 budu zaista legit misterije koje te bace u crnu rupu, 2 budu fileri NLO tipa (to ni ne gledam), a brat bratu 5 uopšte nisu nikakve misterije, nego se Netflix pravi blesav i uskrati ti gomilu informacija, koje kad imaš, kristalno je jasno šta se dogodilo. Ustvari ja volim da se nerviram, više nego što volim Unsolved Mysteries. Ja sam probavao više puta, sve je to površno, ishajpovano, nedovoljno vremena da se priča obradi kako treba, zaboravim čim ugasim tv i onda sam prestao i da gledam, besmisleno mi je.
Shan Jan Posted August 8 Posted August 8 Ovo ce da bude ili najbolja stvar ikad ili totalni fail. Ajd drzimo fige.
Ratamahatta Posted August 19 Posted August 19 Posle jedno 6 godina seo da ogledam seriju - After Life Jako dobro 3
Lezilebovich Posted August 19 Author Posted August 19 Unbelievable - https://m.imdb.com/title/tt7909970/ miniserija, trenutno sam na 5. epizodi i za sada jako dobra 1
Mr.Mxyzptlk Posted August 19 Posted August 19 On 8. 8. 2024. at 18:51, Ayatollah said: nema je na netflixu? au koliko im je trebalo
Halvard Posted August 20 Posted August 20 5 hours ago, Lezilebovich said: Unbelievable - https://m.imdb.com/title/tt7909970/ miniserija, trenutno sam na 5. epizodi i za sada jako dobra Odlična serija Meni jedan od najboljih Netflixovih originala. Ova diskusija o Kleo me podsetila da sam pre skoro 2 godine počeo da gledam, pa iz nepoznatih razloga zapeo na 4. epizodi. Sad nastavljam, baš je zabavno.
Halvard Posted August 25 Posted August 25 Super je ova epizoda sa Kleo u Beogradu Ali generalno da, utisak je da u drugoj sezoni uglavnom mlate praznu slamu. Mada je i kao takva serija gledljivija od 90% Netflixovog sadržaja, čini mi da im je ponuda nikad očajnija. I ranije je bilo sušnih perioda, ali ovo sad je baš loše već duže vremena. 1
Recommended Posts