ToniAdams Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Jel punisa onaj malac iz vokin deda? Pali brt
Cane Vukic Prebranac Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 On 18.2.2019. at 4:05, *edited by mod said: Sto se Punishera tice, cini mi se da je druga sezona bolja od prve. Jedino gde skripi je Jigsaw i ceo njegov story arc. Kontam da su morali negde da ubace PTSP koji je u prvoj sezoni bio kod Frenka + su pokusali da naprave i neku romansu slicnu Fiskovoj iz DD ali je dosta slabo. Drugi negativac sasvim odlican. Мени је рецимо прва нешто боља. Разочаран сам са Џигсоом како је приказан и смарале су ме његове психолошке борбе са собом. Ејми је до краја испала кул. Мислим да је сезона могла стати у 10 епизода опуштено и бити боља. Баш јуче јавише да је Панишер, заједно са Џесиком, дефинитивно завршен. Штета, Бернтал је рођен за ту улогу, феноменалан је.
*edited by mod Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 Mislim da sam negde čitao da su im sve te Marvel serije bile po ugovoru sa 13 epizoda i da su hteli da smanje na 8-10 i da nastave ali je Dizni to iskoristio i rekao ili 13 ili ništa. Pominje se da bi možda Hulu mogao da preuzme ali to je težak wishful thinking jer po ugovoru otprilike 18-24 meseca glumci i likovi ne smeju da rade isto bez da ne plate masne penale Netflixu. Sent from my H3213 using Tapatalk
Lezilebovich Posted February 20, 2019 Author Posted February 20, 2019 1 hour ago, Cane Vukic Prebranac said: Мени је рецимо прва нешто боља. Разочаран сам са Џигсоом како је приказан и смарале су ме његове психолошке борбе са собом. Ејми је до краја испала кул. Мислим да је сезона могла стати у 10 епизода опуштено и бити боља. Баш јуче јавише да је Панишер, заједно са Џесиком, дефинитивно завршен. Штета, Бернтал је рођен за ту улогу, феноменалан је. i meni je prva dosta bolja, mada sam zbindžovao i drugu. znači, džabe onaj tizer u poslednjoj epizodi, nema treće :(
Amos Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 2 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: смарале су ме његове психолошке борбе са собом Netflixove Marvel serije u jednoj recenici, casti izuzecima. Dok im se filmovi pretvaraju manje vise u skup comic skeceva ove serije su ubile pokusajima nekih dubina tamo gde samo treba da ide akcija i laki humor.
Fakundo Sava Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 Kako sam shvatio Disney lansira svoj stream service disni+ a ima pravo na Marvela, ako je neka serija bila popularna verovatno će tamo nastaviti
precog Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 28 minutes ago, Fakundo Sava said: Kako sam shvatio Disney lansira svoj stream service disni+ a ima pravo na Marvela, ako je neka serija bila popularna verovatno će tamo nastaviti upravo to, sve ide na diznijev strim servis - sve marvel pizdarije.
goofs Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 1 hour ago, Mos said: Netflixove Marvel serije u jednoj recenici, casti izuzecima. Dok im se filmovi pretvaraju manje vise u skup comic skeceva ove serije su ubile pokusajima nekih dubina tamo gde samo treba da ide akcija i laki humor. Imas CW serije koje su potenciraju akciju i laki humor, negledljive su u poredjenju sa dobrim Netflix Marvelom. Sve ide na Dizni+, da, vec su najavljene neke nove serije, tipa "Loki", ali ove sa Netlfixa nece biti prebacene tamo, tj. ako budu bile bice u drugacijem obliku i sa drugim glumcima, jer Netflix zadrzava pravo.
precog Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 verovatno ce restartovati i x-men i deadpoola ili ih rasuti po nekim marvel svemirima...
Weenie Pooh Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 On 17.2.2019. at 21:22, Bujodrag said: Ovo je banshee pa ti vidi. Mene su redovno rasturale. Kladim se da si bio vanguard? I mene su isto, čim se pojave morao sam da se ponašam kao neki amaterski snajperaš...
ToniAdams Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 zapiso sam posl film temu sa jednom netfliks produkcijom, calibre se film zove i dosta je oke
Cane Vukic Prebranac Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Sex Education - одлична Titans - онако, није лоше
Weenie Pooh Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 On 5.2.2019. at 16:34, jorma shparga said: +1 za Russian Doll I od mene +1. Nisam neki dan ni Nataše Lion ni Dana mrmota, ali ovo mi je iz nekog razloga baš prijalo.
precog Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 ja pogledao 15 min russian dolla i ugasio je... da nastavljam, znaci?
Recommended Posts