John Coltrane Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 1 hour ago, black mirror said: prve dve sezone i nisu lose ali nekako vise lici na americku nego skandinavsku seriju, dosta je slicna sa madam secretary ako si gledao Nisam gledao- jel preporuka Madam Secretary? Nadam se da ne vuče na House of Cards, mada ako sam dobro video snimana je pre nje.
Tpojka Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 On 28. 6. 2023. at 23:10, Svemir Zeka said: E, da. Gledala sam nekad davno svinju, i rekla ovo neću da gledam. Not my cup of tea. Svakako ću gledati random, pa dokle stignem Gledaj k'o Star Wars-e.
black mirror Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 2 hours ago, John Coltrane said: Nisam gledao- jel preporuka Madam Secretary? Nadam se da ne vuče na House of Cards, mada ako sam dobro video snimana je pre nje. house of cards je ozbiljna serija za madam secretary, madam secretary je kao spanske/turske serije. ako hoces preporuku veep je zakon, ako vec nisi gledao 1
goofs Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 Gledao ovo, troepizodni dokumentarac Nisam fan kad god neko radi ovo "sam za sebe", em što će sigurno sebe predstavljati u najboljem svetlu, em što iza svake njegove reči garantovano stoji PR tim od 10 ljudi koji proverava apslutno sve. No, onako usputno ako se pogleda, nije toliko loše, može iz par nekih replika da se iskonstruiše kakav mu je mentalni sklop (definitivno nije normalan i definitivno je više kao mašina koja ga je proslavila nego čovek) i zbog čega, i kako je postigao u životu sve što je postigao. Svaka epizoda je posvećena jednoj celini - bodybuilding, filmovi i politka, ovaj poslednji deo mi je bio možda najzanimljiviji jer ništa o tome nisam znao nit pratio nit me zanimalo u to vreme. Čoveka su lansirali pravo niotkuda u fotelju upravnika najbogatije države Amerike, pri tom on pao s Marsa (pun intended), ništa ne zna, sa nula iskustva, ne poznaje sistem.
nisam ja Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 Gledao sam arnolda, wham,a počeo sam i američke gladijatore. the deepest breath je zato bomba.
3opge Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 (edited) Lincoln Lawyer, gresan uzivam, nepretenciozno i sasvim zabavno, Conelly je majstor. Edited July 20, 2023 by 3opge 1
Ajant23 Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 Ima stari vic o poroti na kojoj počiva pravni sistem, pričom o njemu Seinfeld završava film Comedian: Colin Quinn: How can you trust a jury? A jury is made up of 12 people too stupid to get out of jury duty. Jerry Seinfeld: Oh, Colin. That's old, man. Really old. Colin Quinn: lt's old now, but maybe he's the one that wrote it. Jerry Seinfeld: No. Colin Quinn: How old is it? Jerry Seinfeld: The '50s. U prvoj sezoni serije Lincoln Lawyer, prilično se gotivno zezaju nenasilno varirajući ovu šalu. Sudija prvo kaže: If you slip up and say anything that identifies you, I will be forced to excuse you myself. Jedan od kandidata za porotu govori kasnije: My name's Janice. I'm a stand-up comedian. I'm sorry. I wasn't supposed to say my name, was I?
nisam ja Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 Gotovi gladijatori. Ice i dalje kida kako je dobra. sad tour de france
Choda Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 Pogledao trailer za One Piece, svidja mi se sto su odlucili da probaju sa "cartoon"-i efektima, jedva cekam 31.8. da ga zbindzujemo.
Čutura Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 On 21. 7. 2023. at 9:42, vememah said: i kod nas je pocelo... 1
Lucia Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 na Netflix najvise gledam dokumentarce, preporuka za ovaj svez sad kad mislim da sam pod stresom zbog posla, ovo je lekovito - kad je na kocki da milijadre dolara i decenije rada odu u nepovrat u bar svakoj od 300+ points of failure 1
maheem Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 Pogledao juče The Deepest Breath, bez predznanja, pa se smorio kad sam skontao priču. Sad mi je Luc Bessonov Le grand Bleu još veći film.
Sestre Bronte Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 najveći dileri u istoriji istorije i niko ni dan u zatvoru
Recommended Posts