kipo Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 Zanimljivo da ocigledno svi volimo BM, a kako nam se omiljene i najgore epizode sustinski razlikuju. 17 minutes ago, Patty Lee said: to sam tek iz trećeg puta izgurala Takodje zanimljivo kako svaka epizoda do polovine mozda jedva da me radi i razmisljam da gasim, a onda kad krene bes, ludilo, prodje u treptaju oka. Bar one prve sezone, dok nisam navikao.
Ros Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 da li je realno da netflix nije preveo breaking bad na srpski/hrvatski?
bebaguza Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 4 hours ago, Caligula said: Najbolji Black Mirror serijal do sada, zapravo jedini koji mi je legao 100% 3
Lezilebovich Posted June 28, 2023 Author Posted June 28, 2023 3 hours ago, Patty Lee said: , i ona prva sa prasetinom, ima nešto Years and Years-asto u te dve epizode što izuzetno mrzim, nešto neopipljivo što nema u ostalim epizodama… apsolutno prezirem Years and Years. Ima isti glumac ... a BM je verovatno 5-6 godina ranije snimljena, pa nema ona Y&Y nego Y&Y ima nesto blekmirorsko , ali nedovoljno dobro
Lezilebovich Posted June 28, 2023 Author Posted June 28, 2023 (edited) . Edited June 28, 2023 by Lezilebovich
Svemir Zeka Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 Meni je ovo okej što gledam, ja ionako nisam prezahtevna, i kojekakvo đubre ume neretko da mi se svidi evo me na petoj epizodi mislim, meni sve super
kipo Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 Sad, ili da poslusas @Lezilebovich recept ili da odmah batalis gledanje starih sezona, jer ne znam kako sad svariti svinju u prvoj ep
Lezilebovich Posted June 28, 2023 Author Posted June 28, 2023 45 minutes ago, kipo said: Sad, ili da poslusas @Lezilebovich recept ili da odmah batalis gledanje starih sezona, jer ne znam kako sad svariti svinju u prvoj ep Svinja je must see ... e2 je baaaas duplo golo od epizode :( 1
Svemir Zeka Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 E, da. Gledala sam nekad davno svinju, i rekla ovo neću da gledam. Not my cup of tea. Svakako ću gledati random, pa dokle stignem
warp Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Ko je propustio prvo da pogleda Tear Along the Dotted Line od istog autora (Zerocalcare), iako priče nisu povezane, likovi su isti (iako animirani, životniji od 99 posto svega što sam gledao ne pamtim koliko) Dokaz da i u 2023. može da se napravi umetničko delo sa političkom agendom koja može da se plasira na suptilan i duhovit način, ne mora poruka da mi izbija oči i da mi uši krvare... 4
morgana Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 (edited) odlican je zerocalcare-ov the world can't tear me down Edited July 12, 2023 by morgana
black mirror Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 On 11. 7. 2023. at 18:29, John Coltrane said: Gledao neko Borgen (danska, Premijerka) ? prve dve sezone i nisu lose ali nekako vise lici na americku nego skandinavsku seriju, dosta je slicna sa madam secretary ako si gledao
Recommended Posts