Desmond Bojčinski Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 (edited) Cela sezona je kao omaž drugoj sezoni Milenijuma, šega šala i pošalica, Indijka odlična u petoj. Edited June 22, 2023 by desboj
Frank Pembleton Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 Ehhh Milenijum.Kako je to dobro bilo.......shiit has hit the fan. 2
Svemir Zeka Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 Prvi put u životu gledam Black Mirror, sve sam nešto izbegavala, ne znam zašto.....sad sam se zalepila i ne odvajam se, nosim netflix na posao, mada ne mogu i da uključim :teškoe:
Constantin Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 9 minutes ago, Svemir Zeka said: Prvi put u životu gledam Black Mirror, sve sam nešto izbegavala, ne znam zašto.....sad sam se zalepila i ne odvajam se, nosim netflix na posao, mada ne mogu i da uključim :teškoe: Ja prvu odgledah, OK, druga me nešto smorila i odustah...možda je do vremena, kod nas baš nešto tulavo, hladno, kiša...bljak.
Constantin Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 8 minutes ago, steins said: A gde gledate taj Black Mirror Netflix....
kipo Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 1 hour ago, Svemir Zeka said: Prvi put u životu gledam Black Mirror Pretpostavljam da gledas pd prve sezone, sve drugo bi bilo greota. 1
Lezilebovich Posted June 28, 2023 Author Posted June 28, 2023 6 minutes ago, kipo said: Pretpostavljam da gledas pd prve sezone, sve drugo bi bilo greota. Ili bas kontra. Odgleda ovu novu i onda joj bude OK. Sa manjim ocekivanjima krene od pocetka i odusevi se. Fakticki ima nekoliko uzastopnih odusevljavanja.
Caligula Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 Najbolji Black Mirror serijal do sada, zapravo jedini koji mi je legao 100%
kipo Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 1 minute ago, Lezilebovich said: Ili bas kontra. Odgleda ovu novu i onda joj bude OK. Sa manjim ocekivanjima krene od pocetka i odusevi se. Fakticki ima nekoliko uzastopnih odusevljavanja. Radice, ako ne odustane jer je ova sranje 2
Svemir Zeka Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 28 minutes ago, kipo said: Pretpostavljam da gledas pd prve sezone, sve drugo bi bilo greota. Ne znam koju gledam Samo sam pustila pa šta je krenulo. Prvo je bilo Joan is awful, pa onda ono u Škotskoj, pa sad astronauti 1969.
goofs Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 isuse ne, ne, ne Na Netflixu imas od trece sezone pa nadalje. Prve dve su na torentima, ako te mrzi to (iako su te prve dve najbolje sezone), bar gledaj od trece sezone po redu. Ovo poslednje je djubre. btw, ima tema za Black Mirror - Neki dobri admin bi mogao da je preimenuje posto nije ocigledno. 2
Constantin Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 5 minutes ago, goofs said: isuse ne, ne, ne Na Netflixu imas od trece sezone pa nadalje. Prve dve su na torentima, ako te mrzi to (iako su te prve dve najbolje sezone), bar gledaj od trece sezone po redu. Ovo poslednje je djubre. btw, ima tema za Black Mirror - Neki dobri admin bi mogao da je preimenuje posto nije ocigledno. Ček, ček...ja sam odgledao od prve sezone na Netflixu...ono kad je PM morao da opšti sa svinjom...jel to S1:E1 ???? 2
goofs Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 E jeste, u pravu si, sad proverih, ima sve na Netflixu, dakle velika preporuka svima da se gleda po redu od prve sezone. Nesto mi u secanju ostalo da kad ih je Netflix otkupio sa trecom sezonom, da nisu bile prve dve na servisu (njih je valjda Channel 4 radio).
Patty Lee Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 (edited) 1 hour ago, Svemir Zeka said: Ne znam koju gledam Samo sam pustila pa šta je krenulo. Prvo je bilo Joan is awful, pa onda ono u Škotskoj, pa sad astronauti 1969. Pa gledaš šestu tj. poslednju sezonu. Na Netflixu imaš sve sezone btw. Ja isto nisam gledala redom, prva ep. koju sam ikad pogledala je Crocodile, pa sam dalje gledala sve random kako zabodem, Shut Up and Dance, pa Archangel, pa White Bear… The Waldo Moment mi je vrv najteže pala, to sam tek iz trećeg puta izgurala, i ona prva sa prasetinom, ima nešto Years and Years-asto u te dve epizode što izuzetno mrzim, nešto neopipljivo što nema u ostalim epizodama… apsolutno prezirem Years and Years. Edited June 28, 2023 by Patty Lee
Recommended Posts