Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, WHK said:

Poceo sam gledati seriju Narcos, koji je posvecen Pablo Eskobaru.

Svako ko nije pogledao, preporucujem.

Mnogo realnih scena i istinitih dogadjaja.

ne zajebavaj

Posted
13 hours ago, WHK said:

Poceo sam gledati seriju Narcos, koji je posvecen Pablo Eskobaru.

Svako ko nije pogledao, preporucujem.

Mnogo realnih scena i istinitih dogadjaja.

Izdrži do kraja!

Bez spoilera!

Posted

Evo nam ga MIcko u filmskom ostvarenju TAU

iskidah se od smeja

tumblr_pbqtjemRYd1rjssdoo1_1280.jpg

Posted
Evo nam ga MIcko u filmskom ostvarenju TAU

iskidah se od smeja

tumblr_pbqtjemRYd1rjssdoo1_1280.jpg&key=f8a19997587b39a46a3894c953b68318ab48c4108db8057d263bfd3b42b78cf8
i ja sinoc :rolf:

srpski film :)

sent from bubamoto

• 2 weeks later...
Posted

Ne znam da li je bilo, ali slucajno sam otkrio Easy, ima vec dve sezone.

Na prvi pogled preti da preraste u neko indy palamudjene (mozda i jeste), ali je ok za pred spavanje. Svaka epizoda je za sebe, skoro kao skec. Kasting i muzika su isto pristojni.

• 5 weeks later...
Posted

Jel jos nekom pobudalio netflix kao i meni? prve 3 epizode Better Call saul normalno, cetvrta mogu da biram izmedju spanske, brayilske, japanske, nemacke i italijanske sinhronizacije. Klot engleski nema a cuje se onako blago u pozadini...

Posted

Kod mene ga skinuli, vise nema ni sinhronizovano.

Posted

ne znam sta se desilo, sinoc sam prosao par drugih serija da proverim, i na svima je bilo stiklirano brazilski portugalski....

Posted

Meni sve radi ok. Better Call Saul sam sad provjerio, sve radi kako treba, na nekoliko random epizoda prve sezone

• 2 weeks later...
Posted

Nije mnogo trebalo, pa da krenu rasprave oko kastinga za Witcher seriju (suska se da ce Ciri biti crna). Jbla ih PC korektnost i politicko dodvoravanje.

Posted
On 12.9.2018. at 8:28, Miljenko said:

Nije mnogo trebalo, pa da krenu rasprave oko kastinga za Witcher seriju (suska se da ce Ciri biti crna). Jbla ih PC korektnost i politicko dodvoravanje.

Izgleda da su odustali od toga, jer su ih mase besnih Poljaka (uglavnom) i drugih fanova najbrutalnije gangbangovale na netu, optužujujući ih za antislovenski rasizam i slične stvari. Navodno, odrednica BAME (Black, Asian, Minority Ethnic) pod kojom je tražena glumica za ulogu Ciri se odnosila na glumicu poljskog porekla (?!), jer su i Poljaci ethnic minority tamo gde se snima serija (?!). Naravno da je objašnjenje bullshit, ali izgleda da se reteriralo od ideje da Ciri bude crna ili žuta.

tweet from Lauren S Hissrich

tweet from Lauren S Hissrich

Posted

Kakvi carevi, Iron Fista stave da bude Arijevac pa onda rese da to isprave tako sto ce da potamne Ciri...