marv Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 4 hours ago, WHK said: Poceo sam gledati seriju Narcos, koji je posvecen Pablo Eskobaru. Svako ko nije pogledao, preporucujem. Mnogo realnih scena i istinitih dogadjaja. ne zajebavaj
Frank Pembleton Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 13 hours ago, WHK said: Poceo sam gledati seriju Narcos, koji je posvecen Pablo Eskobaru. Svako ko nije pogledao, preporucujem. Mnogo realnih scena i istinitih dogadjaja. Izdrži do kraja! Bez spoilera!
Caligula Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Evo nam ga MIcko u filmskom ostvarenju TAU iskidah se od smeja
gospa buba Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 Evo nam ga MIcko u filmskom ostvarenju TAU iskidah se od smeja i ja sinoc srpski film sent from bubamoto
eye of the beholder Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 Uskoro počinje emitovanje nove animirane serije (od tvorca Simpsonovih i Futurame - Matt Groening) "Disenchantment" https://www.youtube.com/watch?v=Gp_RnJcb8Ig
vladavsnarod Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Ne znam da li je bilo, ali slucajno sam otkrio Easy, ima vec dve sezone. Na prvi pogled preti da preraste u neko indy palamudjene (mozda i jeste), ali je ok za pred spavanje. Svaka epizoda je za sebe, skoro kao skec. Kasting i muzika su isto pristojni.
*edited by mod Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Jel jos nekom pobudalio netflix kao i meni? prve 3 epizode Better Call saul normalno, cetvrta mogu da biram izmedju spanske, brayilske, japanske, nemacke i italijanske sinhronizacije. Klot engleski nema a cuje se onako blago u pozadini...
*edited by mod Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Kod mene ga skinuli, vise nema ni sinhronizovano.
Montmorency Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 ne znam sta se desilo, sinoc sam prosao par drugih serija da proverim, i na svima je bilo stiklirano brazilski portugalski....
gervasius twinkleminkleson Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Meni sve radi ok. Better Call Saul sam sad provjerio, sve radi kako treba, na nekoliko random epizoda prve sezone
Miljenko Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Nije mnogo trebalo, pa da krenu rasprave oko kastinga za Witcher seriju (suska se da ce Ciri biti crna). Jbla ih PC korektnost i politicko dodvoravanje.
Ayatollah Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 On 12.9.2018. at 8:28, Miljenko said: Nije mnogo trebalo, pa da krenu rasprave oko kastinga za Witcher seriju (suska se da ce Ciri biti crna). Jbla ih PC korektnost i politicko dodvoravanje. Izgleda da su odustali od toga, jer su ih mase besnih Poljaka (uglavnom) i drugih fanova najbrutalnije gangbangovale na netu, optužujujući ih za antislovenski rasizam i slične stvari. Navodno, odrednica BAME (Black, Asian, Minority Ethnic) pod kojom je tražena glumica za ulogu Ciri se odnosila na glumicu poljskog porekla (?!), jer su i Poljaci ethnic minority tamo gde se snima serija (?!). Naravno da je objašnjenje bullshit, ali izgleda da se reteriralo od ideje da Ciri bude crna ili žuta.
*edited by mod Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 Kakvi carevi, Iron Fista stave da bude Arijevac pa onda rese da to isprave tako sto ce da potamne Ciri...
Recommended Posts