Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, Caligula said:

Mozda zvucim uvredjeno, nije mi bila namera. Prosto se cudim da se to otkriva kao neki autenticni pravac a zapravo postoji od kada postokji i potrosacko drustvo. Rekoh, ima minimalista i po Srbiji vec decinijama, big dil.

zvucao si drugacije :)

ma vise me nista ne cudi ...

Edited by mustang
  • 1 month later...
Posted

Odgledao Alienist, ne loše. Zanimljivo je. Malo mračnija atmosfera, uvek zanimljiva Amerika sa kraja 19 i početka 20og veka, malo brutalnosti i kasapljenja, neki mix Hanibala i Peni Dredful (više ovo prvo).

Posted

I ja sam ga odgledao. Dopada mi se. Naročito što nije pravljeno da ima beskonačno sezona, nego samo ovu jednu. 

Posted

Sto pisete na ovom topicu o tome, zar je Alienist netflixov? 

LM, odgledao sest i stao, nikako da stignem da zavrsim. Malo mi je zbrda-zdolasta serija i glavni lik je tanak (Danijel Bril je inace dobar glumac, ali ovde konstantno imam utisak da preglumljuje ili tako nesto, potpuno mi je nejasno njegovo ponasanje u pojedinim momentima, kao i uopste cela njegova istraga). 

Ali moze da se gleda za opustanje. Ovde su ljudi pominjali da je knjiga dobra, valjda cu stici i nju jednom da overim. 

Posted

Ja ge gledao na netflixu :blush:

Posted

A, ima da se gleda na netflixu. Ali nije netflix produkcija, proverio sam, pise da je TNT :D 

Posted

odgledala finale!!!!

tugaaa

Posted
On 12.4.2018. at 20:56, Caligula said:

Mozda zvucim uvredjeno, nije mi bila namera. Prosto se cudim da se to otkriva kao neki autenticni pravac a zapravo postoji od kada postokji i potrosacko drustvo. Rekoh, ima minimalista i po Srbiji vec decinijama, big dil.

Ne propovedaju ga po sirotinjskoj Srbiji već po konzumerističkom zapadu. Ne vidim šta te tu toliko svrbi.

• 3 weeks later...
Posted

Da li je neko gledao Troju ? Na rottenu je drastično niska ocena gledalaca, a obično je iznas tomatometra...

Posted

troja je sranje, ne vredi gledati. a extremna niska ocena je zbog racista koji su dali lose ocene samo zato sto ahila glumi crnac

• 2 weeks later...
Posted

Па добро не мораш да будеш расиста да би то већ оценио као врхунску глупост.  Можда кад буду снимали филм или серију о Барак Хусеин Обами главни глумац буде Кинез. Имало би смисла.

Posted

pa serija jeste sranje kao i lik koji igra ahila ali rasisti su glasali organizovano samo zbog boje koze glumca a ne zbog njegove performanse. inace, kada mogu (uvek) belci ulogu isusa zasto ne bi crnac ahila

Posted

Улога нареченог глумца нема везе са тим како је биран за улогу.  Да је одиграо и као покојни Лоренс Оливије опет би био промашај.  А да је Господ био из Конга можда би била паралела оправдана. Он је био из Палестине и као такав бео. 

Posted

Poceo sam gledati seriju Narcos, koji je posvecen Pablo Eskobaru.

Svako ko nije pogledao, preporucujem.

Mnogo realnih scena i istinitih dogadjaja.