Jump to content

Netflix produkcija

Featured Replies

1 hour ago, Caligula said:

Mozda zvucim uvredjeno, nije mi bila namera. Prosto se cudim da se to otkriva kao neki autenticni pravac a zapravo postoji od kada postokji i potrosacko drustvo. Rekoh, ima minimalista i po Srbiji vec decinijama, big dil.

zvucao si drugacije :)

ma vise me nista ne cudi ...

Edited by mustang

• 1 month later...

Odgledao Alienist, ne loše. Zanimljivo je. Malo mračnija atmosfera, uvek zanimljiva Amerika sa kraja 19 i početka 20og veka, malo brutalnosti i kasapljenja, neki mix Hanibala i Peni Dredful (više ovo prvo).

I ja sam ga odgledao. Dopada mi se. Naročito što nije pravljeno da ima beskonačno sezona, nego samo ovu jednu. 

Sto pisete na ovom topicu o tome, zar je Alienist netflixov? 

LM, odgledao sest i stao, nikako da stignem da zavrsim. Malo mi je zbrda-zdolasta serija i glavni lik je tanak (Danijel Bril je inace dobar glumac, ali ovde konstantno imam utisak da preglumljuje ili tako nesto, potpuno mi je nejasno njegovo ponasanje u pojedinim momentima, kao i uopste cela njegova istraga). 

Ali moze da se gleda za opustanje. Ovde su ljudi pominjali da je knjiga dobra, valjda cu stici i nju jednom da overim. 

A, ima da se gleda na netflixu. Ali nije netflix produkcija, proverio sam, pise da je TNT :D 

odgledala finale!!!!

tugaaa

On 12.4.2018. at 20:56, Caligula said:

Mozda zvucim uvredjeno, nije mi bila namera. Prosto se cudim da se to otkriva kao neki autenticni pravac a zapravo postoji od kada postokji i potrosacko drustvo. Rekoh, ima minimalista i po Srbiji vec decinijama, big dil.

Ne propovedaju ga po sirotinjskoj Srbiji već po konzumerističkom zapadu. Ne vidim šta te tu toliko svrbi.

• 3 weeks later...
  • Author

Da li je neko gledao Troju ? Na rottenu je drastično niska ocena gledalaca, a obično je iznas tomatometra...

troja je sranje, ne vredi gledati. a extremna niska ocena je zbog racista koji su dali lose ocene samo zato sto ahila glumi crnac

• 2 weeks later...

Па добро не мораш да будеш расиста да би то већ оценио као врхунску глупост.  Можда кад буду снимали филм или серију о Барак Хусеин Обами главни глумац буде Кинез. Имало би смисла.

pa serija jeste sranje kao i lik koji igra ahila ali rasisti su glasali organizovano samo zbog boje koze glumca a ne zbog njegove performanse. inace, kada mogu (uvek) belci ulogu isusa zasto ne bi crnac ahila

Улога нареченог глумца нема везе са тим како је биран за улогу.  Да је одиграо и као покојни Лоренс Оливије опет би био промашај.  А да је Господ био из Конга можда би била паралела оправдана. Он је био из Палестине и као такав бео. 

Poceo sam gledati seriju Narcos, koji je posvecen Pablo Eskobaru.

Svako ko nije pogledao, preporucujem.

Mnogo realnih scena i istinitih dogadjaja.