Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted
On 2/4/2018 at 4:42 AM, harper said:

Losa gluma u picku materinu, na nivou amatera. To mi je najjaci utisak.

DDAAA, ne znam zašto ali ovo je tipično za sve u vezi SciFi žanrom i syfy chanelom. loši glumci.

except Expense. 

Posted

Dobro sad, jesu generalno loši, ali ima jedna svetla tačka. Lik Poe-a mi je sjajan a i odlično je glumački odrađen. Odavno mi jedan sidekick nije bolje legao. 

Posted
7 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Dobro sad, jesu generalno loši, ali ima jedna svetla tačka. Lik Poe-a mi je sjajan a i odlično je glumački odrađen. Odavno mi jedan sidekick nije bolje legao. 

da nije ta prić malo rip off onog spilbergovog filma, gde isto tako AI teži da se približi ljudskosti?

Posted

I Al spilbergov bi naučio srpski dosad

Posted

Jeste to sa AI poveliki kliše već jedno pola veka unazad, ali u pravu je Picard da je Poe dobro odradio posao. 

Meni je sa AI strane više smetala ona istraumirana mala pokojnica koju Poe leči od trauma pretvaranjem u ubicu :isuse: I njeni woke roditelji :isuse: I uopšte ideja da se za tog ultra-edgy japanskog Poljaka sve lepe tako neki emotivni likovi, kojima on pomaže sve mrmljajući kako je edgy i samoživ i dosta mu je života :isuse: 

Posted

Dobar je glumac, ali zar nije uprskao odmah na početku, ubio lika tj plačenika svoje sestre, i onda je taj debilni storilajn išao sa onim rusom (bratem blizancem) koji želi da ga ubije i malim japancem koji juri sve njih? a ta mala što je kao bila išutirana trudna pa bačena. Nije mi jasno ništa- Šta su sa njom  hteli da postignu??? Tipična mizoginija, iza svakog zla stoji jedna supruga (žena koja je htela nasledstvo da sačuva za svoje potomke) Bljak, a kao što je i sam on rekao, moja deca neće ništa moje naslediti.

Posted

Spilbergov AI je Pinokio za tinejdžere. Nema neke sličnosti sa likom Poe-a. 

Posted
On 2/25/2018 at 8:14 PM, Jean-Luc Picard said:

Spilbergov AI je Pinokio za tinejdžere. Nema neke sličnosti sa likom Poe-a. 

Pa da, ali ovaj Poe želi da se približi ljudima, sve ga smara oko AI, a i ostali roboti mu govore da batali, da je ubitačno zamarati se ljudima.

Posted

Ne znam...meni to deluje kao mašenje poante lika. Jeste tačno u nekom delu, ali daleko od toga da je određujuće, za razliku od Spilbergovog AI ili Asimovljevog Dvestogodišnjaka kojima je smisao postojanja da postanu ljudi i samim tim tonu u duboku patetiku. Poe iz Altered Carbon je više Dilan Dogov Gručo Marks sa sačmaricom i stavom. E sad što se zalomilo da je AI...jbg. niko nije savršen :D 

Posted

Gledao neko La casa de papel ? Usred prve epizode deluje kao da je neki film i da će sve da se reši do kraja epizode a ima ih 15. Kako li su ga razvukli baš me zanima.

Posted
57 minutes ago, Renegade said:

Gledao neko La casa de papel ? Usred prve epizode deluje kao da je neki film i da će sve da se reši do kraja epizode a ima ih 15. Kako li su ga razvukli baš me zanima.

ja sam dosao do trece-cetvrte i odustao..

Posted

Trenutno sam na sedmoj i vozi nekako. 

Posted (edited)

Zbindzala Seven Seconds ... zlunetrebalo ako ostanete bez bilo cega za gledanje moze da prodje. Pristojna pandurstina, korupcija, rasno profilisanje isl., mis-mas opstih mesta. Dobra ekipa glumaca, zanatski i rutinski odradjeno ok, ali sve ostavlja dojam malo duze /10ep/ epizode Law and order. 

Edited by hansolo
Posted
On 2/28/2018 at 2:43 PM, Čutura said:

ja sam dosao do trece-cetvrte i odustao..

Inače, izgleda da postoji 15 epizoda a netflix je prvih 9 prepakovao i napravio od njih 13 a ostatak tek treba da izađe kao druga sezona. :facepalm: I sad jedva nađoh da skinem te epizode ali nema nigde prevod.  

Posted

Jel gledao neko push?

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk