Jump to content

Netflix produkcija

Featured Replies

On 2/4/2018 at 4:42 AM, harper said:

Losa gluma u picku materinu, na nivou amatera. To mi je najjaci utisak.

DDAAA, ne znam zašto ali ovo je tipično za sve u vezi SciFi žanrom i syfy chanelom. loši glumci.

except Expense. 

Dobro sad, jesu generalno loši, ali ima jedna svetla tačka. Lik Poe-a mi je sjajan a i odlično je glumački odrađen. Odavno mi jedan sidekick nije bolje legao. 

7 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Dobro sad, jesu generalno loši, ali ima jedna svetla tačka. Lik Poe-a mi je sjajan a i odlično je glumački odrađen. Odavno mi jedan sidekick nije bolje legao. 

da nije ta prić malo rip off onog spilbergovog filma, gde isto tako AI teži da se približi ljudskosti?

I Al spilbergov bi naučio srpski dosad

Jeste to sa AI poveliki kliše već jedno pola veka unazad, ali u pravu je Picard da je Poe dobro odradio posao. 

Meni je sa AI strane više smetala ona istraumirana mala pokojnica koju Poe leči od trauma pretvaranjem u ubicu :isuse: I njeni woke roditelji :isuse: I uopšte ideja da se za tog ultra-edgy japanskog Poljaka sve lepe tako neki emotivni likovi, kojima on pomaže sve mrmljajući kako je edgy i samoživ i dosta mu je života :isuse: 

Dobar je glumac, ali zar nije uprskao odmah na početku, ubio lika tj plačenika svoje sestre, i onda je taj debilni storilajn išao sa onim rusom (bratem blizancem) koji želi da ga ubije i malim japancem koji juri sve njih? a ta mala što je kao bila išutirana trudna pa bačena. Nije mi jasno ništa- Šta su sa njom  hteli da postignu??? Tipična mizoginija, iza svakog zla stoji jedna supruga (žena koja je htela nasledstvo da sačuva za svoje potomke) Bljak, a kao što je i sam on rekao, moja deca neće ništa moje naslediti.

Spilbergov AI je Pinokio za tinejdžere. Nema neke sličnosti sa likom Poe-a. 

On 2/25/2018 at 8:14 PM, Jean-Luc Picard said:

Spilbergov AI je Pinokio za tinejdžere. Nema neke sličnosti sa likom Poe-a. 

Pa da, ali ovaj Poe želi da se približi ljudima, sve ga smara oko AI, a i ostali roboti mu govore da batali, da je ubitačno zamarati se ljudima.

Ne znam...meni to deluje kao mašenje poante lika. Jeste tačno u nekom delu, ali daleko od toga da je određujuće, za razliku od Spilbergovog AI ili Asimovljevog Dvestogodišnjaka kojima je smisao postojanja da postanu ljudi i samim tim tonu u duboku patetiku. Poe iz Altered Carbon je više Dilan Dogov Gručo Marks sa sačmaricom i stavom. E sad što se zalomilo da je AI...jbg. niko nije savršen :D 

Gledao neko La casa de papel ? Usred prve epizode deluje kao da je neki film i da će sve da se reši do kraja epizode a ima ih 15. Kako li su ga razvukli baš me zanima.

57 minutes ago, Renegade said:

Gledao neko La casa de papel ? Usred prve epizode deluje kao da je neki film i da će sve da se reši do kraja epizode a ima ih 15. Kako li su ga razvukli baš me zanima.

ja sam dosao do trece-cetvrte i odustao..

Trenutno sam na sedmoj i vozi nekako. 

Zbindzala Seven Seconds ... zlunetrebalo ako ostanete bez bilo cega za gledanje moze da prodje. Pristojna pandurstina, korupcija, rasno profilisanje isl., mis-mas opstih mesta. Dobra ekipa glumaca, zanatski i rutinski odradjeno ok, ali sve ostavlja dojam malo duze /10ep/ epizode Law and order. 

Edited by hansolo

On 2/28/2018 at 2:43 PM, Čutura said:

ja sam dosao do trece-cetvrte i odustao..

Inače, izgleda da postoji 15 epizoda a netflix je prvih 9 prepakovao i napravio od njih 13 a ostatak tek treba da izađe kao druga sezona. :facepalm: I sad jedva nađoh da skinem te epizode ali nema nigde prevod.  

Jel gledao neko push?

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk