Jump to content

Netflix produkcija

Featured Replies

Posted

Da se ne bi sve serije gurale na Omiljene, a da ne pootvaramo previse topika...

Elem, stigla OA. Gleda neko ?

Nisam. Gledala sam The Crown pred spavanje. Sad još više mrzim i monarhiju i Engleze. Koliko romantizovanja Elizabete 2, kao da je serija poručena da je zavole ljudi koji su Team PrincessD. Jedino je Jon Litgow majstorčina u svom prikazu Vinstona Čerčila.

poceo upravo HALT AND CATCH FIRE, meni odlicna.

samo zbog Mackenzie Davis kao punk-androgina u stilu Strummera @80s serija vredi svake pare.

giphy.gif

Offtopic, piše produkcija u naslovu teme  :mad:

Mada si me verovatno ubedio da pružim šansu tim kompjuterašima, baš se premišljam ovih dana. Samo zbog mackenzie davis  :blush:

e jebiga nisam ni proveravao cija je produkcija.

Mackenzie je parcence pite s jabukama.

Ja sam zaglibio sa ovim Dezgnejted Srvajverom. Smorila me na početku, al sam se posle navukao. Krosover 24 i Homelenda al gura. Kifara će verovatno da se okiti još nekom nagradom. A ona Megi Q je vrh ribetina

Sent from my D6503 using Tapatalk

Jel gledate ubice moga oca? :fantom:

Dezignejted je prevelika propaganda i to mi najvise smeta

Cak i u jbn van helsingu ima.toga

Vampiri.kao šatro govore rumunski a u stvari ladno srpski.

A.serija je zabavna

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

• Author

dobro de, ne mora produkcija -  i bolje da proširimo na sve ono što se može gledati na netflixu :)

Kakva je generalno ponuda serija na domaćem netflixu ovih dana? Zima je, mogao bih uplatiti. A za gledanje filmova preko netflixa i ne marim puno realno.

Jel gledate ubice moga oca? :fantom:

Gledam, ne trepćem.

Kakva je generalno ponuda serija na domaćem netflixu ovih dana? Zima je, mogao bih uplatiti. A za gledanje filmova preko netflixa i ne marim puno realno.

Jesi koristio promo ono kad se pojavilo kod nas? Možeš opet, ako si tad koristio paypal sad odradi karticom i obrnuto. Uz naravno drugi mejl.

Ja sam se sada navukao na Amazon Prime i uzivam gledajuci Grand Tour sa Clarksonom, Hammondom i Mayom.

To je bio razlog sto sam se pretplatio na njih, ali sam sada otkrio Goliath sa Billy Bob Thorntonom :Hail:

^Jesam, a nemam paypal. Nema veze, nije frka da platim. Razumna je cena a ja bih to i onako da rabim 2-3 meseca dok traje zima, kao prošle godine.

Aktiviraću ga večeras, valjda su do sad malo obogatili lokalnu verziju

Edited by Ruxin