January 7, 20178 yr ohohohohohohoo dupla servis greška na brejk loptu. bravo štajerski konju Ne znas na koliko se setova igra tenis, al ovo znas da napises
January 7, 20178 yr Ne znas na koliko se setova igra tenis, al ovo znas da napises šta tebe boli uvo da li znam ili ne znam na koliko setova se igraju turniri van grem slemova? nisam dužan to da znam. a ti ako voliš mareja tvoj problem :D
January 7, 20178 yr Napokon Novak lakog smo zavoleli - ubilacki pristup i zrelost u igri pre svega. Uzivanje ga je ponovo gledati. A dosta prostora za napredak.
January 7, 20178 yr šta tebe boli uvo da li znam ili ne znam na koliko setova se igraju turniri van grem slemova? nisam dužan to da znam. a ti ako voliš mareja tvoj problem :D Koliko ti nista ne kontas
January 7, 20178 yr Ajde Nole rešavaj ovo! Opa RSB na tribinama! ....shit has hit the fan... Edited January 7, 20178 yr by Frank Pembleton
January 7, 20178 yr Koliko ti nista ne kontas opusti se i ostavi me u neznanju. uskoro je kraj meča, nadamo se...
January 7, 20178 yr opusti se i ostavi me u neznanju. uskoro je kraj meča, nadamo se... Moracu da trpim gluposti dok Novak ne zavrsi karijeru. Posle toga cete se sami razici. Edited January 7, 20178 yr by Timmy