Zli Gli Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 (edited) Da, koji bedak :( Nevezano za zenu, mislim da svako treba da ima Astru, minimum jednu. Edited January 6, 2017 by Zli Gli
Zli Gli Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Od 2006. i mladje za nas imucne, za Ducija i ostalu sirotinju moze i starije.
April Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Ja tek sada videla da je Raonić pobedio Nadala u Brizbejnu :o Da li se samo meni čini da se u Brizbejnu igra bolji tenis? U Dohi sve neki penzosi.
Malvo Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Fan fekt sa tvitera: Ana Karolina Smidlova, poznace je Gli i kakav drugi kladilac, pre tacno godinu dana bila dvadeset i neka na WTA listi. Danas je 270. i igra neki turnircic na Floridi da bi skupila bodove. Ima i gore od toga da budes luzer sa metlom u dupetu kao Berdih.
Timmy Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Opet salva uvreda prema oba tenisera. Jbte koliko je topic otiso u kurac
Zli Gli Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Ja se sve nadam da se ti zajebavas, da ne postoje ljudi kojima smeta sta neko na nekom forumu pise o nekim sportistima i to opusteno uz zajebanciju, ali jok. Predugo ovo traje, definitivno si ozbiljan. Bedak, covece. Idi na one strane teniske forume, tamo su skoro svi ozbiljni i ima dosta vise njih koji analiziraju samu igru nego ovde, gde nas je malo al' smo govna.
April Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Kvota da Raonic uzima AO je 20. Vredi probati A na Nišija?
Timmy Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 (edited) Ja se sve nadam da se ti zajebavas, da ne postoje ljudi kojima smeta sta neko na nekom forumu pise o nekim sportistima i to opusteno uz zajebanciju, ali jok. Predugo ovo traje, definitivno si ozbiljan. Bedak, covece. Idi na one strane teniske forume, tamo su skoro svi ozbiljni i ima dosta vise njih koji analiziraju samu igru nego ovde, gde nas je malo al' smo govna. Idi ti gde vec zelis. Mene neka... A ne znam koju analizu pominjes. Toga ovde nema.. Edited January 7, 2017 by Timmy
Marvin (Paranoid Android) Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Uzima Đovak ovo danas. Iz prostog razloga jer neću moći da gledam.
Nesh Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Ali ja cu (bar dok ne postane neprijatno) gledati. Dakle, nema leba. :( Doduse, kao protivmeru, stavio sam nesto sitno na Marija. :D
Nesh Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 1.65 -1.7 kod ovih nasih zemaljskih kladionica. A u Maxbetu je, na primer, 2.75 da pobedi 2:0.
Kreator Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 (edited) Kada kreće Australijan Open? Odmah u ponedeljak posle ove Dohe? edit: sad sam našao, tek tamo one sledeće nedelje. Hoće li Novak pauzirati tu nedelju, pripremati se za AO? Edited January 7, 2017 by BlackGeorge
Recommended Posts