Jump to content
IGNORED

Tenis 2017

Ros

Recommended Posts

Posted

Ouukeeej.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

388

• Jeremija

163

• Arkadija

156

• renne

102

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Đoković kad igra igrice, za prvih devet života skoči u ambis, a onda s desetim životom krene do kraja i obrne igricu.

Posted (edited)

Realno, i Verdasko je govedo. Izgubio je 5 meč lopti od raspalog Novaka.

Edited by Arkadija
Posted

ma znam samo nemam es2...mada kako se odvija situacija i bolje da ne gledam

Bolje, veruj mi, na stranu sto ovaj nas sporadicno igra ko Troicki, i komentator je debil totalni. Kao Verdasko je sisica jer ne napada, a ono Novak ima 4 vinera ukupno za dva seta.

Posted

Los je Novak jako, dobice samo zato sto se Verdasko samounistio vise puta u drugom setu. Marej trenutno igra mnogo bolji tenis, ovaj nas se izgleda smorio od svega...

Posted

Bojim se sutra silovanja kakvo ce se prepricavati po raznoraznim Dnevnjacima u decenijama koje dolaze. Psihicki skroz odsutan i mrsav ko anoreksija.

Posted

Los je Novak jako

Očajno kretanje,loše pripreme udaraca

Srđane, udri magarčinu

Posted

Ovaj pešikan je nešto srao i ja kao ajde look up. Elem tekst kaže kako je na ekranu u jednom momentu bio split screen i dve verenice tenisera, na šta je kim rekla for fuck sakes :lol:

Posted

Uvek sam mislio da je tenis pederski sport. I eto u finale uđe isposnik što gricka orahe i gleda u sunce.

Posted

Ja tek sada videla da je Raonić pobedio Nadala u Brizbejnu  :o

Posted

Endi će sutra da rastavi Djokera na semenke i bobice...

Sent from my SM-N910C

Posted

Ajde sto ce on da rastavi Novaka nego ovaj bezmudi presmesni Berdih ima onakvu zenu, zivote lutalico...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...