January 6, 20178 yr Đoković kad igra igrice, za prvih devet života skoči u ambis, a onda s desetim životom krene do kraja i obrne igricu.
January 6, 20178 yr Realno, i Verdasko je govedo. Izgubio je 5 meč lopti od raspalog Novaka. Edited January 6, 20178 yr by Arkadija
January 6, 20178 yr ma znam samo nemam es2...mada kako se odvija situacija i bolje da ne gledam Bolje, veruj mi, na stranu sto ovaj nas sporadicno igra ko Troicki, i komentator je debil totalni. Kao Verdasko je sisica jer ne napada, a ono Novak ima 4 vinera ukupno za dva seta.
January 6, 20178 yr Los je Novak jako, dobice samo zato sto se Verdasko samounistio vise puta u drugom setu. Marej trenutno igra mnogo bolji tenis, ovaj nas se izgleda smorio od svega...
January 6, 20178 yr Bojim se sutra silovanja kakvo ce se prepricavati po raznoraznim Dnevnjacima u decenijama koje dolaze. Psihicki skroz odsutan i mrsav ko anoreksija.
January 6, 20178 yr Ovaj pešikan je nešto srao i ja kao ajde look up. Elem tekst kaže kako je na ekranu u jednom momentu bio split screen i dve verenice tenisera, na šta je kim rekla for fuck sakes
January 6, 20178 yr Uvek sam mislio da je tenis pederski sport. I eto u finale uđe isposnik što gricka orahe i gleda u sunce.
January 6, 20178 yr Ajde sto ce on da rastavi Novaka nego ovaj bezmudi presmesni Berdih ima onakvu zenu, zivote lutalico...