Marvin (Paranoid Android) Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Đoković kad igra igrice, za prvih devet života skoči u ambis, a onda s desetim životom krene do kraja i obrne igricu.
Arkadija Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 (edited) Realno, i Verdasko je govedo. Izgubio je 5 meč lopti od raspalog Novaka. Edited January 6, 2017 by Arkadija
goofs Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 ma znam samo nemam es2...mada kako se odvija situacija i bolje da ne gledam Bolje, veruj mi, na stranu sto ovaj nas sporadicno igra ko Troicki, i komentator je debil totalni. Kao Verdasko je sisica jer ne napada, a ono Novak ima 4 vinera ukupno za dva seta.
Zli Gli Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Los je Novak jako, dobice samo zato sto se Verdasko samounistio vise puta u drugom setu. Marej trenutno igra mnogo bolji tenis, ovaj nas se izgleda smorio od svega...
goofs Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Bojim se sutra silovanja kakvo ce se prepricavati po raznoraznim Dnevnjacima u decenijama koje dolaze. Psihicki skroz odsutan i mrsav ko anoreksija.
April Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Los je Novak jako Očajno kretanje,loše pripreme udaraca Srđane, udri magarčinu
nisam ja Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Ovaj pešikan je nešto srao i ja kao ajde look up. Elem tekst kaže kako je na ekranu u jednom momentu bio split screen i dve verenice tenisera, na šta je kim rekla for fuck sakes
nisam ja Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Uvek sam mislio da je tenis pederski sport. I eto u finale uđe isposnik što gricka orahe i gleda u sunce.
Arkadija Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Ja tek sada videla da je Raonić pobedio Nadala u Brizbejnu :o
Max Morlock Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Endi će sutra da rastavi Djokera na semenke i bobice... Sent from my SM-N910C
Zli Gli Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Ajde sto ce on da rastavi Novaka nego ovaj bezmudi presmesni Berdih ima onakvu zenu, zivote lutalico...
Recommended Posts