Arkadija Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Opet je izgubio svoj gem sa 0. Da li je imao ijedan servis jai od 190km na sat?
Max Morlock Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 (edited) Ode i set Edit: jbt dobro je da ne gledam - sedim u Delti i čekam da uđem da pogledam Rogue 1 i povremeno bacim pogled na sofa-score i vidim 4:2 za Djokera... Reko, ide rutinski... 2 minuta kasnije stiže notifikacija - Verdasco uzeo set Sent from my SM-N910C Edited January 6, 2017 by Max Morlock
goofs Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Puko Novak. Uzasan je, imam utisak da ni trunku nije uznapredovao od onog jesenjeg izdanja. I dalje mrsav, slabo udara i samo trckara i vraca cekajuci protivnikovu gresku.
189- Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 EuroSport 2? ma znam samo nemam es2...mada kako se odvija situacija i bolje da ne gledam
Arkadija Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Ovo je potpuni raspad. Šta mu se dogodilo na pola prvog seta? Niti je Verdasko počeo da igra nešto spektakularno bolje, a ni vetar nije baš pojačao. Dakle, sve ono što je izbilo posle RG-a, je i dalje prisutno, samo nema Bekera i trenutno nema Pepea i Vajde u loži. Servis je nejak, udarci su relativno slabi i sa puno grešaka, nema raznovrsnosti u igri, i naročito danas, ritern ne postoji.
Jeremija Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Evo, nema Pepea, i opet sve slično ide. Lepo sam već pisao ranije, nije kriva ni Jeca, ni Pepe, no ovaj manje trenira neg' ranije. :misko:
Bujodrag Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Pojele mu semenke mozak. Šta fali semenkama? Osim jagnjetine, naravno.
Recommended Posts