mlatko Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 E kad mi ovo bude neko pricao, rekao bi da je sanjao. samo da se ne probudim.
Timmy Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Brejk u savrsenom trenutku, pa opet prvi servira E kad mi ovo bude neko pricao, rekao bi da je sanjao. samo da se ne probudim. Gramatiko :D
Timmy Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Steta za start drugog seta, ali ima kad da ispravi, samo da sad cuva servis.
Shan Jan Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Brate kroz sta ovaj Filip prolazi ne smem ni da zamislim.. samo da se fokusira na mec i dobija. Ajmo!
samo_opusteno Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Krajinoviceva igra mi se svidja mnogo vise od Djokoviceve. Dosta je ofanzivniji, ne smara sa osnovne nego trazi uglove i cim posalje dobar udarac zavrsava na mrezi.
Lancia Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Sto toliko zuri kad servira, zajebo je i Rodika.
Nesh Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 (edited) Moram da idem. Ajd sredite da dobije Filip! Moze i u dva seta! :D Edited November 5, 2017 by Nesh
Arkadija Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Kakavu je problematičnu karijeru imao Krajinović? Po ovome što je rekao Viško, nisu u pitanju samo povrede? Najviše me nervira kada ti komentator kaže da je bilo nešto , ali onda iz ko zna kojih konspirativnih razloga ne nastavi priču.
Shan Jan Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Mora FIlip da se sastavi i udara bez razmisljanja.
renne Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Kakavu je problematičnu karijeru imao Krajinović? Po ovome što je rekao Viško, nisu u pitanju samo povrede? Najviše me nervira kada ti komentator kaže da je bilo nešto , ali onda iz ko zna kojih konspirativnih razloga ne nastavi priču. ppričao je Filip kako je posle povrede ostao bez svih sponzora, i kako je morao kretati od nule, bez dinara takoreći, i da mu je Đovak mnogo pomogao
Recommended Posts