Jump to content
IGNORED

Tenis 2017

Ros

Recommended Posts

Posted

Hej. petko je živa & still hot. 

Jedino očajno igra na mreži. 

Feđa se fucno. Treba da pusti brkove. Turske prave. 

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

388

• Jeremija

163

• Arkadija

156

• renne

102

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kako Zimonja ispade bezveze od Dzejmija i Soaresa. Gubili 1:0 i 4:1 u drugom i onda preokret do 6:4. U trecem poveli 3:0, pa skroz stali i izgubili 10:4.

Posted

Dobar Novak skroz. Kao u najbolje vreme u ovim ranim kolima - sa pola gasa, al sasvim dovoljno za brz kraj.

Posted

Pogodio je oba smeča. Nevera.

Posted

Sada čujem da će eurosport da prenosi Vimbldon. To se sigurno podudara sa nekim biciklizmom, od koga ne moze da se zivi nanjihovim programima. Jedan bicilizam je već u termini RGa i sada ovo. Jel imaju ekskluzivno pravo ili će sportklub i dalje prenositi Vimbldon?

Ekskluziva
Posted

Nema ES ekskluzivu za W ali zasad su jedini koji u platili. Znači Tv kuća koja hoće, može to da prenosi. Menadžment SK još nije doneo odluku po tom pitanju. 

Posted

Na koga sledece Novak? Je l i dalje izgleda ko iz gulaga da je izasao?

Posted

Nema ES ekskluzivu za W ali zasad su jedini koji u platili. Znači Tv kuća koja hoće, može to da prenosi. Menadžment SK još nije doneo odluku po tom pitanju.

Videćeš
Posted

Videćeš

Znači najebali smo sa ES.

prvo su komentatori jezivi, drugo biciklizam, treće izbor mečeva će biti u duhu južnog balkana, znači ako drbi meč igraju tim i zverev, mi ćemo gledati džumhura i duduja selu

Posted

Videćeš

Moj info je iz SK i ono što sam dobijao iz tog izvora se dosad pokazivalo kao više nego pouzdano. 

Posted

Moguce da je Rene informasaniji od tog izvora :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...