Timmy Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 A to? Novak može da pobedi 80 od 80 mečeva u sezoni i dalje neće imati tretman k'o Rodžer, ne vredi na to obraćati pažnju. To sam i ja mislio dok nije uzeo RG. Onda se desila promena. Svi su ga svi prihvatili i dizali u nebesa. Steta, stgo je u tom trenutku krenuo sunovrat, pa nije stigao da uziva na lovorikama.
Timmy Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Nina prosla u QF Senzena. Veliki uspeh za nju. Skocila 20 mesta i zaradila finu kintu. Viktor krenuo sa Vavom, na ES2 Federer Zverev na Hopman kupu... Od zanimljivih rezultata su i porazi sestara Vilijams u Oklendu od 50+ igracica.
Jozef K. Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Šteta što od ovolikog tenisa na sk i es, nema nigde da se gleda wawa vs vića.
CPP Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Šteta što od ovolikog tenisa na sk i es, nema nigde da se gleda wawa vs vića. http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufi
Jozef K. Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Hvala, ležim sa visokom temperaturom. Samo tv danas :-)
Čutura Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 dobi i mali zverev federera na hopman kupu, u tri tb-a
Malvo Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Na kom kanalu je prenos Dohe, ima li uopste negde?
Arkadija Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Sada čujem da će eurosport da prenosi Vimbldon. To se sigurno podudara sa nekim biciklizmom, od koga ne moze da se zivi nanjihovim programima. Jedan bicilizam je već u termini RGa i sada ovo. Jel imaju ekskluzivno pravo ili će sportklub i dalje prenositi Vimbldon?
Arkadija Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 O tome pričam. Tako je svaki put bilo na RGu. Dragi gledaoci mi sada prenosimo 100kilometara Gira, a vi se jbte.
Recommended Posts