Jump to content

Tenis 2017

Featured Replies

Kasnis 10 sekundi :D

Sad gledam detalje meca, Krajinovic je dobio prvi set za samo 19 minuta, a Djere osvojio celih 7 poena. Prosto neverovatno i da je u pitanju velika razlika u kvalitetu, a ne ovde gde igraju dva ravnopravna tenisera.

Voleo bih da Krajinovic krene da igra ozbiljnije turnire i van sljake sa koje obojica ne silaze. Ovde je prešao igricu i nema sta da trazi na levim celendzerima. Ili mozda ipak nije tako i pokaze se da je i dalje daleko od najboljih na bržim podlogama. Ali svakako treba da proba. Sad mu mesto omogucava bar kvalifikacije na svim turnirima.

Inace, za sat vremena igraju Zverev i Kirjos za finale Pekinga sa Rafom. Moguce interesenatan mec.

U Japanu Cilic jos jednom propustio sansu da lagano uzme turnir. U finalu Gofan i Manarino.

Kasnis 10 sekundi :D

Pa kad se raspisao covek... [emoji16] neka, neka. svaka cast obadvojici.

a i njima :fantom:

Sta finansijski zahtevna zenka moze da ucini od coveka, ili eksplozija ili implozija.

Kyrgios bukvalno ne zaklapa od jedne greske linijskog u prvom gemu.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Kirijos je jedna odurna pojava i Nadal bi trebalo da ga vaspitno istambura sa 0 u drugom setu.

Prva dva meca na brzim podlpgama Kirjos jo dobio Nadala, pa sam i danas ocekivao bar vecu borbu. Kad ono rutinski.

Lajovic prosao Q za Sangaj.

Prva dva meca na brzim podlpgama Kirjos jo dobio Nadala, pa sam i danas ocekivao bar vecu borbu. Kad ono rutinski.

Lajovic prosao Q za Sangaj.

to je bilo dok je nadal bio u kanalu, sad ce opet malo da ceka dok se nadal ponovo ne ukanali :D

Dobar bio Lajovic protiv Iznera. Dobio prvi set, pa sledeca dva pukao u TB. Nijedan brejk nije dao, imao i MP u trecem, al ovaj kad god je trebalo odservirao preko 220 i cao. Šteta za poraz pogotovu sto je u sledecem kolu dosta slabiji protivnik, pa je mogao do osmine.

Колико год пута да гледам Троицког, он увек нађе разлог да уђе у дијалог са судијом, оправдан или неоправдан, који га после поремети да није у стању да поштено удари лоптицу. Исто је и сада. И ево га прича целу паузу између два сета.

Edited by Arkadija

rubljov kao sekirom udara  :fantom:

Troicki se hrabro suprostavio Timu sto sam mislio da moze ali nisam ocekivao da hoce. Servisi su ih drzali obojicu u 3. setu.

U TB treceg malo i srece, ali nije da Viki nije imao sansu da se samoubije... samo nije dovoljno hteo da je iskoristi!

da citiram hrvatskog komentatora: otvorilo mu se.

Edited by mlatko

Ko mu je sledeći protivnik?

Dobar Delpo protiv Zvereva, blizu pobede.

A sad vidim tek za Viktora, svasta jbte... mada, Tim nije neki protivnik na brzom, al opet, Viktor je to... Danas igra sa Iznerom, a pobednik ide na Delpo-Sasa.

Dobi Delpo treceg igraca sveta, bas mi drago zbog njega.

Guest
This topic is now closed to further replies.