Fakundo Sava Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Ko da ga pogura? I kako se to konkretno radi? Kao što je Endi završio godinu kao broj jedan,Rođa uzeo RolanGaros , Nole isto rolangaros..... Stvori se atmosfera da nešto mora da se desi ,nešto sto svi očekuju i što bi bilo najbolje za tenis u tom trenutku . Te stvari negativno utiču na protivnike a igraču daju vetar u leđa Taj vetar Federer ima na svakom turniru ali potpuno zasluženo Dimitrov i Kirjos rešili da se odmore od tog sexa i doguraše do finala Dobroguza dominantno. Halepova zaginula kao vlajna na ringišpil
mlatko Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Dimitrov (zasluzeno) dobio Sinsi, ozbiljnije je odigrao a i treba malo... lep pozdrav na mrezi. Ne verujem da mu je prvi Masters [emoji33] Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Timmy Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 Bravo za Dimitrova. Drago mi zbog njega. A i što šaban nije uzeo.
Arkadija Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 Strašno mi je drago zbog Dimitrova. Konačno jedan veliki turnir za njega.
aram Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Milojević večeras u kvalifikacijama za USO protiv Gojowczyka. Ovde se nešto šuška da je Gojowczyk povređen, ako jeste Milojević bi mogao lako da se kvalifikuje pošto su u drugom paru dosta slabiji igrači...
Timmy Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Ako prodje ta dva kola onda ima i finale sa verovatno nosiocem. Janko izgubio od Sepija u Vinston Salemu. Lajovic prosao, Viktor slobodan u prvom.
aram Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Ako prodje ta dva kola onda ima i finale sa verovatno nosiocem. Jep, s tim što je taj nosilac 30. i mogao bi i njega da prođe. Al ajd prvo da vidimo kako će sa Gojowczykom, taj je 8. nosilac...
Timmy Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 (edited) Da. A vece sanse ima Krajinovic koji je 12. nosioc. I oni su jedini u q. Ne znam sta je sa ostalima, obicno smo ih imali 4-5. Djere je mozda upao direktno, odustalo je nekoliko igrača, provericu kasnije. Ili ga nema zbog povrede. Edit. Djere je u glavnom žrebu. Edited August 22, 2017 by Timmy
aram Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 pa za Krajinovića i ne komentarišem baš zato što mislim da bi morao da prođe...
FPLS Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Da. A vece sanse ima Krajinovic koji je 12. nosioc. I oni su jedini u q. Ne znam sta je sa ostalima, obicno smo ih imali 4-5. Djere je mozda upao direktno, odustalo je nekoliko igrača, provericu kasnije. Ili ga nema zbog povrede. Edit. Djere je u glavnom žrebu. Nije Djere u glavnom zrebu... On je u principu sljakas, na tvrdoj podlozi je odigrao svega desetak meceva u poslednje 2 godine i dobio mozda 2-3. Verovatno je procenio da su mu slabe sanse u kvalifikacijama, a mozda je i povreda u pitanju.
Timmy Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Bio je tada na spisku ucesnika. Verovatno je u medjuvremenu odustao zbog one povrede.
Garnirung Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 (edited) Tekst može prodje ujutru i kao laksativ, Obradović u Moka Slavnić modu http://www.b92.net/sport/usopen2017/teme.php?yyyy=2017&mm=08&dd=26&nav_id=1297034 "Imamo sjajne klince, koji imaju osam, devet ili deset godina i čak neke iz dijaspore koji su dolazili kod Janka i mene u akademiju. Moramo da pokušamo da ih kroz tenis vratimo u Srbiju, jer mnogo bolje radimo, nego što oni žive i rade u Australiji, Evropi i Americi i tako dalje. Struktura i sistem rada je mnogo bolja, nego u zapadnim zemljama", tvrdi Obradović. Edited August 26, 2017 by Garnirung
FPLS Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Gledam zreb, sasvim je realno da ostanemo bez predstavnika u singlu vec posle prvog kola. Jedino je Troicki favorit, ali vec duze vreme ne moze da se sastavi.
Recommended Posts