Moća Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Pojavila se mogućnost d aovog vikenda odem na skijanje prvi put posle 20 godina. S obzirom da sam totalno neuk što se tiče opreme i svega toga iznajmiću skije dok ne kupim enšto kad namaknem para. Gledam sada iz radoznalosti ali pojma nemam što se tiče veličina. Visok sam 187cm i težak 88kg koja dužina skije mi najviše odgovara? Gledam na ebay.de polovne skije da mi drugarica donese ako naleti nešto povoljno(aj što ne znam šta znači povoljno za skije :D ). Kakva su vaša iskustva skijate li i koliko često? Meni je skijanje ostalo u sećanju kao jedna od najboljih stvari za rekreaciju.
Timmy Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Ima negde topic o svemu tome. Hobisticki sportovi ili tako nesto
Delija67 Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Mislim da goranz ima sta da kaze na ovu temu
Moća Posted December 13, 2016 Author Posted December 13, 2016 (edited) U to sam siguran Ontopik našao sam taj pdf ali to je arhivirano i nema skijanja tako da bi mogli ovde da pišemo. Edited December 13, 2016 by Moća
I*m with the pilots Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 (edited) Mora da ima o skijanju, secam se dosta price i preporuka... Mislim da je uvek najbolje otici u servis ili prodavnicu sa opremom, pogledati ponudu i raspitati se o svim stvarima koje te zanimaju (cak ako se na kraju i odlucis da kupis preko neta) Razmisljam...ako vec tako iznenadno ides na skijanje negde u Srbiji, verovatno ti je najbolja varijanta da iznajmis skije tamo na licu mesta. U inostranstvu to vec pretpostavljam kosta ++. Ja nisam skijala vec tri godine :( ali sam dotle svake godine iznajmljivala na Kopaoniku jer mi je to bilo bolje nego da imam svoje na koje moram da pazim, voskiram ih itd, i jos teglim iz Beograda. (A cena najma je bila ista kao u Beogradu; uzimala sam na jednom od dva mesta godinama pa je tu bio i popust na broj dana, nekad i na staru musteriju) Izmena: Evo teme > http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=6851 Edited December 13, 2016 by I*m with the pilots
Djuro Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 ne vredi kupovati skije za 7/14 dana godisnje na snegu. treba ih cuvati, odrzavati, pakovati, nositi - bolje je i lakse da se na planini unajme. kupi pancerice, to vredi da imas svoje.
wall Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Tako. Skije iznajmiš, pancerice i kacigu kupiš. Za ovaj put investiraj u garderobu.
kud u maglu Simoviću Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 advokat, skijanje, biz škola na kopu šta je sledeće, koji je štap dobar za drive? wilson ili callaway?
Ravanelli Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Pojavila se mogućnost d aovog vikenda odem na skijanje prvi put posle 20 godina. S obzirom da sam totalno neuk što se tiče opreme i svega toga iznajmiću skije dok ne kupim enšto kad namaknem para. Gledam sada iz radoznalosti ali pojma nemam što se tiče veličina. Visok sam 187cm i težak 88kg koja dužina skije mi najviše odgovara? Gledam na ebay.de polovne skije da mi drugarica donese ako naleti nešto povoljno(aj što ne znam šta znači povoljno za skije :D ). Kakva su vaša iskustva skijate li i koliko često? Meni je skijanje ostalo u sećanju kao jedna od najboljih stvari za rekreaciju. iznajmi skije, pancerice i kacigu na kopu. možeš u beosportu, ali nemoj nikako u intersportu. šta ti je sa ostalom opremom? - cvikeri - jakna - donji veš - pantalone
Moća Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 Evo da se javim sa mesta zlocina. Jutros krenuli oko 6 stigli oko 9 taman iz kola na stazu. Jbt zaboravio sam koliko je dobar osecaj :) Radi 6 staza i bilo malo maglovito a za sutra najavljuju suncano. Iznajmio sam opremu u Jagodini jeftinije je nego na Kopu. Posle skijanja seli da rucamo u restoran koji se zove salas usrali smo se koliko velike porcije i koliko je dobra hrana. Cene za nijansu jace od onih u Bg-u. Ako ima neko da preporuci gde je dobro da se klopa da i to overimo. Sent from my Le X620 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 moćo brate ovo je topik fitnes & zdravlje gastronomske vratlomije potraži na drugom mestu. ovde eventualno možeš dobiti info gde maja volk spravlja smutije i slično Moća opasno uleteo u keš+1
Moća Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 U Srbiji se uspeh ne prasta :( Sent from my Le X620 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 U Srbiji se uspeh ne prasta :( Sent from my Le X620 using Tapatalk brate po muci:(
Moća Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 Ajd da nastavim da pisem ovde posto sam vec krenuo. Inace utisci sa skijanja su fenomenalni. Sad samo razmisljam kako da skupim pare da idem opet :D Gledam nesto ebay.de jer mi je drugarica tamo i ima ove skije za 20 evra. Ajde iskusniji skijasi kazite da li ovo vredi te pare? http://www.ebay.de/itm/Ski-Fischer-RX9-/201758838999?hash=item2ef9c390d7%3Ag%3AkcgAAOSwux5YVaNY
Recommended Posts