October 6, 20177 yr Valjda ima mesta i za domace ovde. ne deluje da ce biti serije rekordne gledanosti ali sa druge strane ne deluje i kao nesto sto nije do sada vec sto puta vidjeno.
October 6, 20177 yr Čime li ih ovaj Vuk Kostić sve drži u šaci da mi je znati pa ga forsiraju Šta mu konkretno zameraš?Ne znam ko bi drugi takvu ulogu mogao da odigra..
October 7, 20177 yr Kad vec pominjete domace serije.. Bjelogrliceva serija "Senke nad Balkanom" bi trebalo da krene krajem meseca, a "Ubice mog oca" sezona 2 takodje ove jeseni... :)
November 20, 20177 yr Author eh, kakav su divan par bili :) zasto je bodnia napustio sou? iskreno ne znam kako sofija izlazi sa sagom, urezace joj se u podsvest, mnogo je tezak karakter za igranje.
November 20, 20177 yr (ne)zvanično, nije biio zadovoljan kako se njegov lik razvija (bodnia) meni ni ovaj novi psiho nije loš (sve dok se ne smeje) Edited November 20, 20177 yr by beyoncé
November 20, 20177 yr Author evo da me pitas sta pamtim u vezi njega ali apsolutno nista. bodnia je martinu dao dusu, ljudskost, empatiju, emociju. bol.
November 20, 20177 yr :D ovaj je mlad lep istraumiran i ćaknut, sličniji njoj mogli bi da se vole, to im je oboma potrebno