*edited by mod Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Valjda ima mesta i za domace ovde. ne deluje da ce biti serije rekordne gledanosti ali sa druge strane ne deluje i kao nesto sto nije do sada vec sto puta vidjeno.
James Marshall Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Čime li ih ovaj Vuk Kostić sve drži u šaci da mi je znati pa ga forsiraju
Apollo Creed Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Čime li ih ovaj Vuk Kostić sve drži u šaci da mi je znati pa ga forsiraju Šta mu konkretno zameraš?Ne znam ko bi drugi takvu ulogu mogao da odigra..
Milosh76 Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Kad vec pominjete domace serije.. Bjelogrliceva serija "Senke nad Balkanom" bi trebalo da krene krajem meseca, a "Ubice mog oca" sezona 2 takodje ove jeseni... :)
beyoncé Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 nedostaje mi saga. i neki kraj a la forbrydelsen
mustang Posted November 20, 2017 Author Posted November 20, 2017 eh, kakav su divan par bili :) zasto je bodnia napustio sou? iskreno ne znam kako sofija izlazi sa sagom, urezace joj se u podsvest, mnogo je tezak karakter za igranje.
beyoncé Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 (edited) (ne)zvanično, nije biio zadovoljan kako se njegov lik razvija (bodnia) meni ni ovaj novi psiho nije loš (sve dok se ne smeje) Edited November 20, 2017 by beyoncé
mustang Posted November 20, 2017 Author Posted November 20, 2017 evo da me pitas sta pamtim u vezi njega ali apsolutno nista. bodnia je martinu dao dusu, ljudskost, empatiju, emociju. bol.
beyoncé Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 :D ovaj je mlad lep istraumiran i ćaknut, sličniji njoj mogli bi da se vole, to im je oboma potrebno
Recommended Posts