James Marshall Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Kao i Đoković paterfamilias i Laza Ristovski. Žut dok su žuti na vlasti.
Pečorin Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 treba nam istorijska serija po uzoru na Vikinge, brutalno iskrena. Na primer: I sezona - Srbi pagani dolaze na Balkan, pljackaju, proteruju starosedeoce, pale crkve. Krljanje sa Vizantijom. II sezona - nastanak prve drzave, postepeno pokrstavanje, unutrasnji sukobi. Krljanje sa Bugarima. III sezona - obrnula se situacija iz I sezone, sad se Stefan i sin mu Rastko brutalno obracunavaju sa ostacima prvobitne paganske vere, kao i sa bogumilima. Krljanje sa svima.
porucnik vasic Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 treba nam istorijska serija po uzoru na Vikinge, brutalno iskrena. Na primer: I sezona - Srbi pagani dolaze na Balkan, pljackaju, proteruju starosedeoce, pale crkve. Krljanje sa Vizantijom. II sezona - nastanak prve drzave, postepeno pokrstavanje, unutrasnji sukobi. Krljanje sa Bugarima. III sezona - obrnula se situacija iz I sezone, sad se Stefan i sin mu Rastko brutalno obracunavaju sa ostacima prvobitne paganske vere, kao i sa bogumilima. Krljanje sa svima. Да напишеш један брутално искрен сценарио?
Pečorin Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 (edited) Nema potrebe. Bolje reci da li da prvo čitam americanske bogove. Edited May 2, 2017 by Pečorin
porucnik vasic Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Пробај, јесте да није брутално искрено, али није губитак времена.
eumeswil Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Novi David Simon. https://www.youtube.com/watch?v=p2pXEzIQnUs
Ajant23 Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Već smo debelo najavljivali tu seriju. Recimo, odmah na početku ovog topica. To je davno najavljivano, ali tu je valjda mnogo važniji George Pelecanos. On je tu mahom potenciran kao glavni tvorac, a i njegovo ime, čini mi se, nosi mnogo veću težinu od Simonovog. To je serija koja mi je lično najviše obećavala, ali već sam je najavljivao više puta...
Ajant23 Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 (edited) Najavljivali smo je na više topica, ja samo povećavam hajp time što naglašavam da je to Pelecanosova serija. Simon je radio sve i svašta, Pelecanos je baš mnogo radio na Žici... Prva serija koju je u svojoj karijeri stvorio Pelecanos meni je lično mnogo krupnija najava od novog parafa Simona... edit: Čini mi se da se Simon u prvim najavama na imdb-u nije ni vodio kao tvorac... Edited June 12, 2017 by Ajant23
ultra plasticni Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Kad smo vec kod Njuce da pitam, koja je bese serija najavljivana ili je vec krenula a radi se o tome kako je krek usao u Harlem pocetkom 80-ih. Vidjao sam najavu kaming sun kao autro neke od serija koje sam skidao, al ne mogu da se setim nicega blize?
Moća Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 Posto sad citam knjigu da li ce ovaj Kingov It koji najavljuju imati vise sezona? Vidim u trejleru da se obradjuju dogadjaji iz detinjstva. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Bright Billy Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 Kad smo vec kod Njuce da pitam, koja je bese serija najavljivana ili je vec krenula a radi se o tome kako je krek usao u Harlem pocetkom 80-ih. Vidjao sam najavu kaming sun kao autro neke od serija koje sam skidao, al ne mogu da se setim nicega blize? snowfall krece 5. jula, al nile nyc nego la. http://www.imdb.com/title/tt6439752/?ref_=ttep_ep_tt
Recommended Posts