iDemo Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Ili drugi deo "Uz ovo je čika Niki harao" dok u pozadini ide Apsolutno tvoj Mirzino jato... do daske... ???????????? Sent from my GT-I9305 using Trapatalk.
MocaVukotic Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 MNA #1 Dilkić i/ili Pešićka: Mora da je hteo da bude ortak sa roditeljima? Sent from my GT-I9305 using Trapatalk. to kaže kojo, i to ovako ispravljeno
kud u maglu Simoviću Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 manda u lslg pošle žene da farbaju jaja oćel Koja da ofarba moja?
Gojko & Stojko Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 (kockar Bogi Petrović) Sve je to lepo, sestro slatka, ama ja zaboravih da te upitam ono najglavnije ... 'de ti je muž? (žena na prozoru) U vojsci vala, na Drini. (kockar Bogi Petrović) Au, pa to nikako ne valja. Ispade da smo ti i ja iste sreće: ti sama, ja sam ... (žena na prozoru) Šta ćeš - božja volja. (kockar Bogi Petrović) E to si tačno rekla - božja volja! Al' mi bi mogli da se ispomognemo, nas dvoje .. jel' me razumeš? Takva su vremena, a? (žena na prozoru) Ama beži more ... a, jesi ti veseljak prilični. Nemoj te kažem kod oficira, znaš ... (dodatak iz džingla sa radija B92 - a u sebi je mislila "dečko, nemaš kondom") Share & Enjoy
hazard Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Aaa Savu, velis? Znala sam Savu. Bejase gadan!
Moća Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Šta sam noćas propustio? Mmmmmm ništa. Jaooooooo. Sent from my Le X620 using Tapatalk
renne Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Čovek sa četiri noge Hoćemo li raditi to? Hoćemo kasnije Posle kasnije? Da, da posle kasnije
Tihajeza Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Štite orlove, medvede, podstanare, sve moguće životinje, akrepi su pod zaštitom, samo poštenog čoveka vitla kako ko stigne i može. (Rahela u Tesnoj koži)
3opge Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 "Mali, evo ti ovo i pazi kako vozis, ovaj, sedista se obaraju sa strane a noge se dizu na ramena" - cika Velja -LSLG
hazard Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Pa ne cipele konju jedan! (Underground, obraca se slonu)
Parsons Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 na kraju tajvanske kanaste - sacu svima da vam jebem majku, idem da se ubijem.. (ili tako nekako)
Recommended Posts