stajebrebilo Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Momci, zelim vam - puno uspeha! N.klasa Slucajno poslato sa Tapatoka
vorda Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 (edited) "Glava glavi,plećka harambaši. A fukara može i rebara" (Gluvi barut) Edited December 14, 2016 by vorda
nenad Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 (edited) nac. klasa je prepuna vrhunskih citata... jaoooooooo branaaaaaaa!!! molim vas, druze brano, moskvic, kakav je takav je, moj je. jeste mu zapamtili broj? ma kakav broj, jedva smo izvukli zivu glavu. a koliko moze da razvije? momci, zelim vam puno uspeha... pa ovo su sokovi. edit moja omiljena iz drugog filma: nista konkretno, tuga kao takva. Edited December 14, 2016 by nenad
stajebrebilo Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Kevooo... [emoji13] Ako si glup nisi gluv, cujes sta kaze! Maratonci Slucajno poslato sa Tapatoka
adam Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 de je, da je - ladno mu je ko ti dirka gacice sve je vise ludaka koji prolaze kroz crveno svetlo koja su to kola bolja od moskvica ostali samo dugmici
Moća Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Gde je deda? Ljudi pa za te pare ja bi dao da me jebe ceo stadion! -Evo radni dan a pun stadion. -U engleskoj je velika nezaposlenost. -A kod nas vidim svi rade. Sent from my Le X620 using Tapatalk
stajebrebilo Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Sve je to bivsa reakcija! I ode Vinča u vazduh! Ala si ti ovo sredio... Trazio mi pare, 'oće da se ženi Po starom srpskom obicaju, za oslobodioce naseg grada, stara srpska rakija! Serem vam se u ton filmove! Slucajno poslato sa Tapatoka
fikret selimbašić Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 (edited) Ne, ne. Uzicka republika, film a mozda je bila i serija, vise se ne secam. Bila je i scena kad brane Kadinjacu "Slavko, oci moje, daj bombu", mislim da je Stole Arandjelovic bio otac a Slavko kao sin (ne znam ko ga je igrao). Nije Stole, Mija Aleksić je majstor a Slavko njegov šegrt. Aaaa, ti si Dino? Nećemo tako Dino, nećemo, nećemo. Zulić i Štimac pred fajt u Doli Bel. Pogodi šta mi zvecka u džepu? Ključevi od zatvora, stražar si tamo. Ne, to su ključevi od stana u Splitu. Petar Božović i Sonja Savić u BPM. Pa ti nisi... ti si degenerik. Diklić i Vojnov u Tito i ja. Vidi ploču. Odakle ti? Dobio od burazera iz Francuske. A kako se zove? The real mccou van mccou. Sirće i Pera u spec. vaspitanje. Edited December 14, 2016 by fikret selimbašić
Moća Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Sta si rek'o? To sto si cuo ima da platis. Na mome se klatis. Sent from my Le X620 using Tapatalk
iDemo Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Kojo beše ono film gde se mali žali :Udario me babo daljonskim. "Daljonski" štap kojim matori pritiska on/off dugme "a bez da prilazi" TVu Sent from my GT-I9305 using Trapatalk.
iDemo Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Daljinski, još spavam Sent from my GT-I9305 using Trapatalk.
iDemo Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Kuduz koliko se sjećamI meni se čini da je Kuduz al' nisam sasvim siguran. ???? Sent from my GT-I9305 using Trapatalk.
renne Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Jeste kuduz. Ja ne mogu to sve zapamtit, ja ću reć da si ti već umro
iDemo Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 MNA #1 Dilkić i/ili Pešićka: On je hteo da bude ortak sa roditeljima... Koja: Šta, derpe??!?! Sent from my GT-I9305 using Trapatalk.
Recommended Posts