December 14, 20168 yr "Glava glavi,plećka harambaši. A fukara može i rebara" (Gluvi barut) Edited December 14, 20168 yr by vorda
December 14, 20168 yr nac. klasa je prepuna vrhunskih citata... jaoooooooo branaaaaaaa!!! molim vas, druze brano, moskvic, kakav je takav je, moj je. jeste mu zapamtili broj? ma kakav broj, jedva smo izvukli zivu glavu. a koliko moze da razvije? momci, zelim vam puno uspeha... pa ovo su sokovi. edit moja omiljena iz drugog filma: nista konkretno, tuga kao takva. Edited December 14, 20168 yr by nenad
December 14, 20168 yr Kevooo... [emoji13] Ako si glup nisi gluv, cujes sta kaze! Maratonci Slucajno poslato sa Tapatoka
December 14, 20168 yr de je, da je - ladno mu je ko ti dirka gacice sve je vise ludaka koji prolaze kroz crveno svetlo koja su to kola bolja od moskvica ostali samo dugmici
December 14, 20168 yr Gde je deda? Ljudi pa za te pare ja bi dao da me jebe ceo stadion! -Evo radni dan a pun stadion. -U engleskoj je velika nezaposlenost. -A kod nas vidim svi rade. Sent from my Le X620 using Tapatalk
December 14, 20168 yr Sve je to bivsa reakcija! I ode Vinča u vazduh! Ala si ti ovo sredio... Trazio mi pare, 'oće da se ženi Po starom srpskom obicaju, za oslobodioce naseg grada, stara srpska rakija! Serem vam se u ton filmove! Slucajno poslato sa Tapatoka
December 14, 20168 yr Ne, ne. Uzicka republika, film a mozda je bila i serija, vise se ne secam. Bila je i scena kad brane Kadinjacu "Slavko, oci moje, daj bombu", mislim da je Stole Arandjelovic bio otac a Slavko kao sin (ne znam ko ga je igrao). Nije Stole, Mija Aleksić je majstor a Slavko njegov šegrt. Aaaa, ti si Dino? Nećemo tako Dino, nećemo, nećemo. Zulić i Štimac pred fajt u Doli Bel. Pogodi šta mi zvecka u džepu? Ključevi od zatvora, stražar si tamo. Ne, to su ključevi od stana u Splitu. Petar Božović i Sonja Savić u BPM. Pa ti nisi... ti si degenerik. Diklić i Vojnov u Tito i ja. Vidi ploču. Odakle ti? Dobio od burazera iz Francuske. A kako se zove? The real mccou van mccou. Sirće i Pera u spec. vaspitanje. Edited December 14, 20168 yr by fikret selimbašić
December 14, 20168 yr Sta si rek'o? To sto si cuo ima da platis. Na mome se klatis. Sent from my Le X620 using Tapatalk
December 14, 20168 yr Kojo beše ono film gde se mali žali :Udario me babo daljonskim. "Daljonski" štap kojim matori pritiska on/off dugme "a bez da prilazi" TVu Sent from my GT-I9305 using Trapatalk.
December 14, 20168 yr Kuduz koliko se sjećamI meni se čini da je Kuduz al' nisam sasvim siguran. ???? Sent from my GT-I9305 using Trapatalk.
December 14, 20168 yr MNA #1 Dilkić i/ili Pešićka: On je hteo da bude ortak sa roditeljima... Koja: Šta, derpe??!?! Sent from my GT-I9305 using Trapatalk.