December 14, 20168 yr - "A zašto me zovu Miki Rubiroza? Zato što umem sa ribama, shvataš? Fin sam. Kao ništa, držimo se za ruke, briši ribo, ko te šiša, duge šetnje - ti sistemi. A ne odma tap za ruku, aj se ljubimo, jok! To je prevaziđeno." - "Gledam i trujem!" od istog majstora. Ima iz "Grlom u jagode" odličan citat Rahele Ferari kad su kupili bofl televizor, pa nije mogla da gleda kako princ Filip igra polo u vindzorskom parku. Al' da me ubijete, ne sećam se tačno reči.
December 14, 20168 yr Ja se izvinjavam, ali imam ujutro jedan vazan referat N. klasa Slucajno poslato sa Tapatoka
December 14, 20168 yr Gospodine djenerale, secete se da ste me zbog Drine oborili na ispitu? Tvrdio sam da ce nas Austrougarska napasti preko Drine, tu je najpovoljnije. Secam se, pa sta? Pa oni stvarno udarise preko Drine. Zato ce i da prodju kao ti na ispitu.
December 14, 20168 yr Iz kog je to filma? Koje ? Referat? Nac. klasa, Rade Markovic, scena na svadbi[emoji3] Slucajno poslato sa Tapatoka
December 14, 20168 yr Aha. Onda mi propade fora :( Citirao sam, oba puta, tvoj tapatok potpis : Slučajno poslato sa tapatoka. Sorry, jbg
December 14, 20168 yr Aha. Onda mi propade fora :( Citirao sam, oba puta, tvoj tapatok potpis : Slučajno poslato sa tapatoka. Sorry, jbg Aaaa...[emoji3] Slucajno poslato sa Tapatoka