Razzmatazz Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 - "A zašto me zovu Miki Rubiroza? Zato što umem sa ribama, shvataš? Fin sam. Kao ništa, držimo se za ruke, briši ribo, ko te šiša, duge šetnje - ti sistemi. A ne odma tap za ruku, aj se ljubimo, jok! To je prevaziđeno." - "Gledam i trujem!" od istog majstora. Ima iz "Grlom u jagode" odličan citat Rahele Ferari kad su kupili bofl televizor, pa nije mogla da gleda kako princ Filip igra polo u vindzorskom parku. Al' da me ubijete, ne sećam se tačno reči.
stajebrebilo Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Ja se izvinjavam, ali imam ujutro jedan vazan referat N. klasa Slucajno poslato sa Tapatoka
James Marshall Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Sehen Sie diese Stadt? Das ist Walter.
Bujodrag Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Slucajno poslato sa Tapatoka Iz kog je to filma?
Delija67 Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Gospodine djenerale, secete se da ste me zbog Drine oborili na ispitu? Tvrdio sam da ce nas Austrougarska napasti preko Drine, tu je najpovoljnije. Secam se, pa sta? Pa oni stvarno udarise preko Drine. Zato ce i da prodju kao ti na ispitu.
stajebrebilo Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Iz kog je to filma? Koje ? Referat? Nac. klasa, Rade Markovic, scena na svadbi[emoji3] Slucajno poslato sa Tapatoka
Bujodrag Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Slucajno poslato sa Tapatoka Evo ga opet. Svi su (ti postovi) isti.
stajebrebilo Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 ? Ne kontam, ne vidim na tapatoku sta si citirao. Slucajno poslato sa Tapatoka
Bujodrag Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Aha. Onda mi propade fora :( Citirao sam, oba puta, tvoj tapatok potpis : Slučajno poslato sa tapatoka. Sorry, jbg
stajebrebilo Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Aha. Onda mi propade fora :( Citirao sam, oba puta, tvoj tapatok potpis : Slučajno poslato sa tapatoka. Sorry, jbg Aaaa...[emoji3] Slucajno poslato sa Tapatoka
iDemo Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Pusti ton! #legenda Nacionalna klasa u Kinoteci, nemi film...
iDemo Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Jel bilo: Jozo daj vode. Nije drama da se ponovi, jakako...
Recommended Posts