Timmy Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 I naravno... Uradjena montaza sa Zoranom ministarkom, kao zasto je Bule pristao da snima napredni spot :)
iDemo Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 "Krumpiri se krumpiraju..." Kapelski kresovi i ono "jedna ura dva panudra" iz Breze al' to vec gotovo da nadilazi ovaj level legendarnosti
Bujodrag Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Je l' to iz onog užasnog filma Boško Buha? Sećam se da sam i kao klinac, kad sam ga gledao, bio užasnut što se veličaju deca koja ubijaju. Kao da je to nešto kul a ne užas što su primorana na to.
iDemo Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Je l' to iz onog užasnog filma Boško Buha? Sećam se da sam i kao klinac, kad sam ga gledao, bio užasnut što se veličaju deca koja ubijaju. Kao da je to nešto kul a ne užas što su primorana na to. Ne, ne. Uzicka republika, film a mozda je bila i serija, vise se ne secam. Bila je i scena kad brane Kadinjacu "Slavko, oci moje, daj bombu", mislim da je Stole Arandjelovic bio otac a Slavko kao sin (ne znam ko ga je igrao).
Bujodrag Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Jaoj, jeste, Užička republika, kako sam smeo da zaboravim, tako mi se škola zvala. Dobro, može mi se oprostiti jer sam tamo išao samo poslednja četiri razreda.
Kampokei Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Skoro sve sto Semka Sokolovic izgovori u Stefici Cvek. A pogotovo "al kakvu joj je grobnicu izgradio, svaka cast, pravi majstor."
vorda Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 "Ko vidi nindžino lice i priča o tome, umreće u najstrašnijim mukama!!!" "Ćuti bre, Koma, nemoj da te udavim u šolju."
stajebrebilo Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Jes' ti zaboravila kako braco mariše? Kuduz Slucajno poslato sa Tapatoka
nisam ja Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Dokazi, dokazi meni trebaju da se vucaraš zdrugim! Joooooj, jebeeem, jebeeeem. Krambamuli. Molim? Krambambuli panć. A, to!
Recommended Posts