December 14, 20168 yr I naravno... Uradjena montaza sa Zoranom ministarkom, kao zasto je Bule pristao da snima napredni spot :)
December 14, 20168 yr "Krumpiri se krumpiraju..." Kapelski kresovi i ono "jedna ura dva panudra" iz Breze al' to vec gotovo da nadilazi ovaj level legendarnosti
December 14, 20168 yr Je l' to iz onog užasnog filma Boško Buha? Sećam se da sam i kao klinac, kad sam ga gledao, bio užasnut što se veličaju deca koja ubijaju. Kao da je to nešto kul a ne užas što su primorana na to.
December 14, 20168 yr Je l' to iz onog užasnog filma Boško Buha? Sećam se da sam i kao klinac, kad sam ga gledao, bio užasnut što se veličaju deca koja ubijaju. Kao da je to nešto kul a ne užas što su primorana na to. Ne, ne. Uzicka republika, film a mozda je bila i serija, vise se ne secam. Bila je i scena kad brane Kadinjacu "Slavko, oci moje, daj bombu", mislim da je Stole Arandjelovic bio otac a Slavko kao sin (ne znam ko ga je igrao).
December 14, 20168 yr Jaoj, jeste, Užička republika, kako sam smeo da zaboravim, tako mi se škola zvala. Dobro, može mi se oprostiti jer sam tamo išao samo poslednja četiri razreda.
December 14, 20168 yr Skoro sve sto Semka Sokolovic izgovori u Stefici Cvek. A pogotovo "al kakvu joj je grobnicu izgradio, svaka cast, pravi majstor."
December 14, 20168 yr "Ko vidi nindžino lice i priča o tome, umreće u najstrašnijim mukama!!!" "Ćuti bre, Koma, nemoj da te udavim u šolju."
December 14, 20168 yr Dokazi, dokazi meni trebaju da se vucaraš zdrugim! Joooooj, jebeeem, jebeeeem. Krambamuli. Molim? Krambambuli panć. A, to!