December 13, 20168 yr Вариола вера: Разговор лекара (Раде Шербеџија) и лика који доноси књиге пацијентима. - Имаш ли ”Кугу” од Камија? - Не. Имам ”Смрт вреба”, научна фантастика, одлична ствар.
December 13, 20168 yr ti plati, meni nije ni do cega dodaj mi te pilule jel za pritisak ili za apetit? hadzija, daj srk hashsha.
December 13, 20168 yr Вариола вера: Разговор лекара (Раде Шербеџија) и лика који доноси књиге пацијентима. - Имаш ли ”Кугу” од Камија? - Не. Имам ”Смрт вреба”, научна фантастика, одлична ствар.
December 13, 20168 yr Karaću te dok ti se ne vrati tetka iz Bosanske Krupe.Kasniš, već dam kačio ceo klip... Inače, tu je deo sa "Takvi smo mi Srbi" i "Ovo je predigra" nepravedno zapostavljen... :(
December 13, 20168 yr Kasniš, već dam kačio ceo klip... Inače, tu je deo sa "Takvi smo mi Srbi" i "Ovo je predigra" nepravedno zapostavljen... :( ?¿Isuse kak je velik.
December 13, 20168 yr Pogledaj mi ruke, paorske su. +1000 Ili ono Ljuba šlog, najbolji golman Evrope.
December 14, 20168 yr Kasniš, već dam kačio ceo klip... Inače, tu je deo sa "Takvi smo mi Srbi" i "Ovo je predigra" nepravedno zapostavljen... :( jak je (i nepravedno zapostavljen) deo s paradajzom - pravda za paradajz!! ono Ovako ću te rastačem k'o ovaj paradajz...
December 14, 20168 yr Nego, da ne zaboravimo "A je l' sav ovaj lebac tvoj?" Uzicka republika, kako se zvase onaj dripac??