December 17, 20168 yr Meni mrsko sve iz Radovana III, a naročito 'Ajde. Edited December 17, 20168 yr by halloween
December 17, 20168 yr Uuu, sve same noge i gola dupeta. Glava, gde joj je glava??? Glava ne treba, otpada... Kako otpada, otpala ti dabogda! Tesna koža nama je liice bilo važno
December 17, 20168 yr - gospođo, jel me neko tražio? - tražio te jedan hohštapler, jedan kuplermajstor! sve što je dame rahela ferari ikad izgovorila na filmu treba u anale promptno. - iju strahinja, zar ti nisi u bolnici?
December 17, 20168 yr nije ni okusio jabuke u slafroku, da nije bolestan. a sta su bucko tvoji roditelji? umetnici, umetnici, umetnici, sta ima.
December 21, 20168 yr Majku ti jebem fasisticku! Marko, kako ti lepo lazes... Majmun uso u tenak. Tata, tata, jel ono sunce? Frrrrranc!
December 21, 20168 yr Za prvi put mi lep taj Aranđelovac, ženske bratac, cmok, cele familije pobegle iz Beograda... a ima i kurava. - Sta to pricate, majore? - Nista, gosn pukovnice, neka licna zapazanja. Edited December 21, 20168 yr by IndridCold