Chika Spale Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Dobro drugovi predomislio sam se, evo neka bude Ramiz! (Rane) Ovo su neki čobani, budale... (Balkanski spijun) Ti si kurac na biciklu, a ne duh koji hoda! (Crni bombarder) I tako sjedimo ja, Vaha, Seco, Oblo, Kocko, Cosko i onaj mali ne mogu mu se sjetit' imena... (Slozna braca)
adam Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 eh, ako cemo serije... bane sine, a sta sad studiras? pistao sam pistao, duvao sam duvao. i nista. niko nista. bane sine, jesi to krenuo u fabriku da radis?
MocaVukotic Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Štite orlove, medvede, podstanare, sve moguće životinje, akrepi su pod zaštitom, samo poštenog čoveka vitla kako ko stigne i može. (Rahela u Tesnoj koži) ali, gospođice... iako su zaštićeni, i mungosa i belih medveda je sve manje, iščeznuće i vaša vrsta!
MocaVukotic Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 i datvorimo kratko ali efektno drino, jebem ti....
MocaVukotic Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 e da - radojko, daj peškir i vodu! - oficirčiću, jesam ti reko da začepiš! - a i to me baš zabole... - straža!
renne Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Nikad briga, nikad stres, pijte samo kraš expres
Kanzas siti zez Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Mirko, pazi metak! http://www.youtube.com/watch?v=2AO__EdzM-Q svaka recenica
copkillah Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 - Jesi li ili nisi? - A šta to? - Znači nisi. - Otkud znaš da nisam? - Pa jesi li? - Nisam Grlom u jagode
stajebrebilo Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Lepa, Lepa, jebem li ti naćve lebove ! Izvinite, a ko lomi ruke i noge ovim kipovima ? Samo Rusi imaju takvu tehniku! Petre, metlice! Sabirni centar
Bujodrag Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 A ja bih mogao da izrecitujem ceo Kako je propao rokenrol, al' neću jer sam fin i suzdržan Evo vam samo jedan primwr: Mrzim narodnjake.
iDemo Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 A ja bih mogao da izrecitujem ceo Kako je propao rokenrol, al' neću jer sam fin i suzdržan Evo vam samo jedan primwr: Mrzim narodnjake.
zakintos Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Čuo sam jutros da imamo previše odličnih đaka... Onda... Majstori, majstori! (1980) Kako ti se zove onaj nastavnik, što je bio prvak uže Srbije u proseku ocena? Onaj što je terao decu da uče i za vreme odmora... - Nije više kod nas! Svejedno, imaš ti i drugih. Je l' koliko ove godine imaš odličnih? 60 % - 47 Pa, dabome. Je l' ima neko da je bolji? - Nema, što? Ti to smatraš, normalnim? Zabila si glavu u pesak, kao noj, pa guraš li guraš. Šta je sad na redu? Hotel? Da niko ne ide kući. Da sede tu da uče, da ti stvaraju novi još veći prosek. Je l' tako? Decu kod kuće i tako maze. I niko ih ne propitkuje. Kad ti je nastavnik prošetao sa detetom i popričao sa njim posle predavanja, tek tako? Papiri, brojke, poeni, priznanja... pohvale. To tebe interesuje.
Recommended Posts