Jump to content
IGNORED

Gde (u Beogradu) dopuniti PP aparat za auto?


JakeBlues

Recommended Posts

Imam neki mali PP aparat koji sam svojevermeno kupio u Metrou i stoji mi u gepeku, već par godina. Ima na sebi onaj indikator pritiska i on je otišao u crveno polje, što bi trebalo da znači da je gas (azot?) polako iscureo i da ga treba dopuniti. 

 

Ima li neki servis u BG koji to dopunjava?

 

pp_aparat.jpg

Link to comment

na cukarickoj padini u obalskih radnika 4a ima neka firma sto trguje tim protivpozarnim stvarima. probaj da ih kontaktiras da li mogu da ti pomognu oko punjenja. ne mogu da se setim imena firme ali sam jednom u prolazu primetio cime se bave.

Link to comment

Ima ovde kod mene u kraju jedno dobrovoljno vatrogasno drustvo, tj. bilo je, nadam se da jos uvek postoje. Nisu mi pali na pamet, a zaista bi oni to trebali da znaju hvala!

Rece mi drugar svojevremeno da pitam taksiste, oni valjda moraju da imaju PP aparat pod obavezno, ja pitao par njih ali nisam dobio nikakav praktican odgovor 

Link to comment

A zasto lepo ne odes u Vatrosprem?

Ili ih barem nazoves i pitas?

 

Zvao - kod njih je dopuna 750 din.

Nov takav aparat u Metrou - oko 900 din. Eto, ne znam, mozda imam nerealna ocekivanja da bi dopuna trebala da bude jeftinija.

Link to comment

Za takve aparate, po pravilu je dopuna skoro pa isto kao kupovina novog. Možda bi trebalo da razmisliš da kupiš novi, i taj baciš, jer nisam siguran da je kod tog tipa aparata uopšte predvidjena dopuna pogonskog gasa.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...