October 17, 20186 yr Da li je neko gledao ovih par epizoda iz II sezone? Ima na dailymotion-u Edited October 17, 20186 yr by Milosh76
October 18, 20186 yr gledao ja s02e01. to što sam video(par scena)je na nivou s01, nisam hteo da nastavljam, čekam je celu na netflix/torentu
October 19, 20186 yr Ima, treca ili cetvrta epizoda. S tim sto nema vracanja, tako da je nemoguce gledati stare epozode
October 19, 20186 yr kako ne možeš? u videoteci, imaš drugu sezonu, 4 epizode, pustiš i gledaš. i ja čekam da emituju sve pa da odgledam.
October 24, 20186 yr On 19.10.2018. at 18:56, svashtabezneshto said: kako ne možeš? u videoteci, imaš drugu sezonu, 4 epizode, pustiš i gledaš. i ja čekam da emituju sve pa da odgledam. Treba registracija?Ja ne nalazim
October 24, 20186 yr 1 hour ago, Haralampije said: Treba registracija?Ja ne nalazim da, treba registracija, sad su nešto redizajnirali sajt koliko vidim, registracija - videoteka - serije i filmovi - novine su prve ponuđene,
October 24, 20186 yr On 19.10.2018. at 18:56, svashtabezneshto said: kako ne možeš? u videoteci, imaš drugu sezonu, 4 epizode, pustiš i gledaš. i ja čekam da emituju sve pa da odgledam. a jesi probala da gledaš? meni u pokušaju da pokrenem epizodu kaže "nalazite se izvan zemljopisnog područja na kojem je dopuštena reprodukcija"
October 24, 20186 yr 4 minutes ago, Sokrat said: a jesi probala da gledaš? meni u pokušaju da pokrenem epizodu kaže "nalazite se izvan zemljopisnog područja na kojem je dopuštena reprodukcija" aaaaaaaaa sad vidim, gledala prvu sezonu kad je išla redovno, pre mesec ponovo, pustila prvu, videla da ide, i isključila, čekajući da se emituju sve. probala sam ostalo da pustim, sve radi regularno. netflixe, crkni!