Milosh76 Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Ima vise bombona, ako cemo pravo... Kad ce osma epizoda...?
Čutura Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Ima vise bombona, ako cemo pravo... Kad ce osma epizoda...? ima od sinoc na hrtovom sajtu
svashtabezneshto Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Nedeljom 5 minuta posle ponoćii postavljaju epizodu, uvek. Ova mi je bila najlošija, najgadnija erotska scena ikad, koju sam ja videla.
Milosh76 Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Na preskok sam pogledao neki intervju sa nekim bitnim likom za seriju, pominjao je 2 sezonu gde ce biti vise politike i trecu gde ce biti pad i sudski proces... Jos nema epizode na netu...grrrr, a mrzi me da se registrujem na hrt
morgana Posted November 28, 2016 Author Posted November 28, 2016 znaci glume wire scenarista je neiskusan i to se vidi u slabom vodjenju sporednih likova. oni udju u radnju, neznano zasto, a isto tako i izadju, veoma brzo. rezija je sada malo mirnija i manje pretenciozna, sto je mnogo bolje, jer je prica jednostavna.
Milosh76 Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Ladno sam se registrovao na hrti.hr da bi gledao 9. epizodu :D Odlicna serija, morgana
morgana Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 jeste dobra, ova epizoda je bila dosta nabrijana. drago mi je da ti se svidja :) mane ostaju, prestilizacija i sl. kako olga pakalovic (glodurka) glumi! ne volim je, ali dobra je.
Sara Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Ladno sam se registrovao na hrti.hr da bi gledao 9. epizodu :D Odlicna serija, morgana prodana duso dobro mi rece da je izasla i 9-ta, odo da gledam
variola Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 zanimljiva serija (za regionalne standarde) te (meni bar) mnogo bolja od aktuelnog srpskog pandana. takodje, zahvaljujuci ovom topiku otkrio hrti.hr :) no, ima i , u najmanju ruku, nategnutosti i scenariju nakon sto mora zrtvovati svoja dva bliska saradnika, pri cemu su svi svesni da ce ovi nesto i odlezati, kako gradolnacenik moze misliti ostati na toj funkciji, a kamoli se kandidovati za predsednika? pri tome, odlucuje zatvoriti i tajkuna koji toliko zna, a nije da nisu ni povezani. plus mu (iako u to nije direktno umesan) po gradu u zrak lete auti policijskog sefa i istog tog tajkuna. jeste provincija, ali tesko da bi sve ovo moglo biti zataskano i ne bi mu uticalo na dalju sudbinu. mislim, radnja ocito nije smestena u srbiju
svashtabezneshto Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Nema gradonačelnik veze sa letenjem automobila u vazduh. To je pokrenuo prebijenu pandur. Iza mafije na flasti nalazi se dublja, jača, mafija od ostataka udbe ili kako se već zove njen hrvatski pandan.
variola Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 pa i rekao sam da nema veze. no to je jedna od "bombasticnih" stvari koje mu se desavaju u gradu, u ostale je posredno umesan. umesto da razmislja o ostavci i izbegavanju zatvora on jos vise zakuvava. to mi je prenaivno. sluzba ima i njega na nisanu, a svakako mogu i oni i stranka isturiti manje kompromitovanog kandidata.
Milosh76 Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Dobra i 10ta epizoda. Spletke, podmetanja,licemerstvo, par dobrih fazona... Odlicna serija hvala hrti.hr :D
svashtabezneshto Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Već pustili 10? Carevi, a ja cupkam i cekam ponoć kao budala :)
Milosh76 Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 (edited) Ja odgledao Ubice pa Novine... nebo i zemlja :D I zamisljam nase glumce u Novinama... pa mi ne ide nesto :D Branka Katic je fenomenalna... Edited December 11, 2016 by Milosh76
Milosh76 Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Tomasevic... ... je gej i to sa Mariovim ocem Otvarate na sopstvenu odgovornost
Recommended Posts