February 27, 20187 yr ima neko da preporuci dobru svedsku, ali bas svedsku seriju za pogledati? zbog jezika mi treba bas svedska, a zbog spajanja lepog i korisnog da je dobra
February 27, 20187 yr Author ima neka o ubistvu palmea, al da me ubiješ ne znam kako se zove e evo je en pilgrims död Edited February 27, 20187 yr by kud u maglu Simoviću
February 27, 20187 yr Ma skini sve od Bergama i udri . Ima i onu jednu seriju sa Liv Ulman i Erlan Josephsonom
April 26, 20195 yr Author nobel norvžani, povratnik iz avgnistana biva upleten u međunarodnu aferu. pitko i gledljivo posle prve epizode
May 19, 20195 yr ne znam, sad čekiram i bit che-om i ne nalazim je pod originalnim nazivom jbt ne mogu da se skontam ni kako se prevodi
May 19, 20195 yr ja i nisam prevodio, gledao sa sveckim titlom btw, ne znam da li uopste postoji engleski titl probaj kucaj engleskim alfabetom, izbaci svedska slova. ja nasao preko torrentz2.eu
May 19, 20195 yr 1 hour ago, triple_nippled said: ja i nisam prevodio, gledao sa sveckim titlom btw, ne znam da li uopste postoji engleski titl probaj kucaj engleskim alfabetom, izbaci svedska slova. ja nasao preko torrentz2.eu now you're talking sad samo još da naučim švedski da mogu da gledam Edited May 19, 20195 yr by beyoncé
May 19, 20195 yr 21 minutes ago, beyoncé said: sad samo još da naučim švedski da mogu da gledam verujem da ne moras, ja nisam hteo da trazim engleski, jer ucim svedski. na titlovi.com nije bilo. serija je stvarno dobra. bar je meni legla
May 20, 20195 yr On 19.5.2019. at 18:18, beyoncé said: ne znam, sad čekiram i bit che-om i ne nalazim je pod originalnim nazivom jbt ne mogu da se skontam ni kako se prevodi The Truth Will Out 2018