Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Vašington Post inače danas sa člankom kako se pobedi Trampa raduju ekstremni muslimani na bliskom istoku. Samo nek nastave u istom stilu i oni i partijske kolege iz NYT predvođene Krugmanom i Amerika će za 8 godina stvarno izabrati Hitlera za predsednika.

Još jedan dokaz da se nebo nije srušilo. Kad je Obama dobio 2008. iako se znalo da će dobiti S&P padao 5% sada rastu svi za po 1 do 2%

Edited by theanswer
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Na fr tv-u jos niko ne shvatarump ovo, Trump ono, najbolji je status quo, sta uradise glupi ameri, Hillary je najbolja, Tutin, Homeini, Kim najveci pobjednici.

Posted

ma jok, nema tu nista od brisanja i represalija, i dalje svi kenjaju po buducem potusu, mozda ima malo prestrojavanja u nekim velikim kucama ali to mu dodje normalno.

ako je ista dobro u ovoj zemlji to je sto ne moze bas svaka stoka koja dodje na vlast da ugasi sve medije koji su ga karali.

to bi mozda moglo kod volodje.

Na preštrojavanje sam i mislio - samo sam se malo slikovitije izrazio... ????????????

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Posted

Na fr tv-u jos niko ne shvatarump ovo, Trump ono, najbolji je status quo, sta uradise glupi ameri, Hillary je najbolja, Tutin, Homeini, Kim najveci pobjednici.

Ja mislio Veles, otkud sad Tutin? Mufty u dilu s Trampom?

izvini morao sam :D

Posted

Kome smeta jak Tutin?

via CZ-M53 TT

Posted

before

12111857_trump_vs_prince_talal-vi.jpg

after

usrali se da ne napravi parking od njih

Posted

usrali se da ne napravi parking od njih

je li taj lik stvaran, slika izgleda kao scena iz The Dictator

Posted (edited)

Imam utisak da su francuska politika i mediji izgubili vezu sa stvarnošću odavno, sada su u jako čudnoj fazi

Edited by slow
Posted (edited)

^

Al-Waleed Bin Talal bin Abdulaziz al Saud (Arabicالوليد بن طلال بن عبدالعزيز آل سعود‎‎, born 7 March 1955)[4] is a Saudi business magnate, investor, and philanthropist. He is a member of the Saudi royal family.

Zgad petrodolarski, ne znam da li vise mrzim njih takvi kakvi su, ili nas sto leta gospodnjeg 2016. jos uvek zavisimo od nafte

Edited by desboj
Posted

ja se nadam da će tramp da umudri ulaskom u belu kuću

jer ovde se svakako ne može razmišljati kako treba,

lebe mekani, ovo je glavobolja 

Posted

vratice ih na zemlju

Stvarno su u bestežinskom stanju, neslaganje političke realnosti i slike koju stvaraju političari, mediji i intelektualna elita je zabrinjavajuća. 

Posted

Kome smeta jak Tutin?

via CZ-M53 TT

Сјеници. ^_^

Posted

Do danas sam gledao N1 pošto na njemu AV ima najmanje i ne gostuje kako mu se prohte, ali danas su izborom komentatora, kvazi novinara, bivših političara i analitičara dotakli dno dna.

Fali im samo crni flor preko celog ekrana kolko ridaju i kenjaju svi koje su doveli na ekran.

• Create New...