porucnik vasic Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Po obicaju, trazis nekoga da se svadjas i podmeces nesto sto uopste nikad nisam rekao. Objasnjavaj nekome drugom.... Dosadan si. Znaci, nisi cuo kada je Kremlj podmetnuo/slagao, sve sa Lavrovim na celu usred izbeglicke krize, da su izbeglice silovale devojcicu u Berlinu sve dok ruski Nemci nisu izasli da protestuju na ulice protiv izbegliglickih silovatelja? Dobro. Кад се једна Америка није одупрла, како ће мукица Немачка.
Anduril Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Кад се једна Америка није одупрла, како ће мукица Немачка. Ja bi se na tvom mestu vise brinuo da neki od onih Trampovih podrzavatelja ne shvati ono "grab them by the pussy" i ostatak nesto ozbiljnije. I u UK su posle Brexit glasanja izmigoljili razni rasisti i sovinisti...
Anduril Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Aman, zaman. Bernie nije odlazio u Kolorado samo da agituje za Babu, nego je odlazio i da agituje za svoj pet project, single payer healthcare. Tu ti se pokazuje snaga Bernijeve VOJSKE, koja se (1) borila na povoljnom terenu, (2) nije imala the Donalda za protivnika i (3) jeste isla da izvlaci glasace za usi specificno za ovaj issue., pa ipak nije uspela da izvuce vise od 25% usiju da glasa "za" single payer. Meni se cini da je u ovom izbornom ciklusu bilo daleko vaznije da zid bude dovoljno visok da nam slucajne ne udje jos 1 Meksos, nego da svi imaju zdravstveno osiguranje. I to bi bio problem sa kojim bi se i on suocio, da je bio kandidat umesto Babe. ubedjen sam da bi bernie pokidao i micigen, viskonsin i pensilvaniju Tesko je predvideti kakvu bi dinamiku razvio taj duel, tako da je tesko predvidjati. gardijan je prdno u cabar otkako je otisao rostbridzer. ovo je parastos. to podilazenje srednjoj klasi na umoru da ne bi ustvari shvatili kako su se srozali je vec jad od jadovog jada. sad cak i preko trampa uteruju placanje. da - istina - svaki put kad otvorim gardijan pojavi mi se kajron da treba da dam kintu za slobodnu misao. super. ocu sve pevajuci. cim se misao oslobodi. Treba i Gardijan zatvoriti pa da u UK ne ostane nijedan privatni nekorporativni medij...
Miralem Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 Znaci, nisi cuo kada je Kremlj podmetnuo/slagao, sve sa Lavrovim na celu usred izbeglicke krize, da su izbeglice silovale devojcicu u Berlinu sve dok ruski Nemci nisu izasli da protestuju na ulice protiv izbegliglickih silovatelja? Dobro. Ja bi se na tvom mestu vise brinuo da neki od onih Trampovih podrzavatelja ne shvati ono "grab them by the pussy" i ostatak nesto ozbiljnije. I u UK su posle Brexit glasanja izmigoljili razni rasisti i sovinisti... :ziga:
katamaran Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Mnogo je dugacak taj clanak. The Donald je to sazeo u 1 recenici jos davne 1998 godine: snoopes kaze FALSE http://www.snopes.com/1998-trump-people-quote/
adam Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Zasto se ne bi okretala, poslednja stvar za koju je Trump los je veliki biznis. e, to ni meni nije jasno.... kako smo dosli do toga da je trump taj koji ce razjebati wall street? oce ko i nasi tajkuni srpsku privredu.
Marvin (Paranoid Android) Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 e, to ni meni nije jasno.... kako smo dosli do toga da je trump taj koji ce razjebati wall street? oce ko i nasi tajkuni srpsku privredu. 350 miliona nedeljno NHS-u.
borris_ Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Po obicaju, trazis nekoga da se svadjas i podmeces nesto sto uopste nikad nisam rekao. Objasnjavaj nekome drugom.... Dosadan si. Znaci, nisi cuo kada je Kremlj podmetnuo/slagao, sve sa Lavrovim na celu usred izbeglicke krize, da su izbeglice silovale devojcicu u Berlinu sve dok ruski Nemci nisu izasli da protestuju na ulice protiv izbegliglickih silovatelja? Dobro. Da Putin ne postoji, napravili bi ga od blata. Potrebno im je jedno strasilo jer polako vide da gube "narod". U njemackoj se desio kolektivni napad na zene i prvo sto su pokusali da zataskaju aferu ali to je bio je previse za njih. Glavni razlog sto razni Trump-ovi dolaze na vlast je u necemu drugome a ne u Putinu. Evo ti jedan primjer: u francuskoj su neki htjeli da zabrane proslavu bozica u opstinskim zgradama. Takvih primjera imas na stotine. Ljudima je to sve jednostavno prekipilo.
gone fishing Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 (edited) e, to ni meni nije jasno.... kako smo dosli do toga da je trump taj koji ce razjebati wall street? oce ko i nasi tajkuni srpsku privredu. pa pošto je filthy rich neće da polaže račune krupnom kapitalu koji mu je platio kampanju kao klasičan političar, usled te nezavisnosti može da im zavrće ruku i tako pomogne ruralnim pripadnicima niže srednje klase, naravno ako to poželi ^_^ - mislim da su njegovi birači došli do tog zaključka na osnovu njegovih izjava Edited November 9, 2016 by gone fishing
Miralem Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 Da Putin ne postoji, napravili bi ga od blata. Potrebno im je jedno strasilo jer polako vide da gube "narod". U njemackoj se desio kolektivni napad na zene i prvo sto su pokusali da zataskaju aferu ali to je bio je previse za njih. Glavni razlog sto razni Trump-ovi dolaze na vlast je u necemu drugome a ne u Putinu. Evo ti jedan primjer: u francuskoj su neki htjeli da zabrane proslavu bozica u opstinskim zgradama. Takvih primjera imas na stotine. Ljudima je to sve jednostavno prekipilo. kako da ti kazem, boli andurila kurac za tvoj odgovor. pritajice se malo pa ce opet ispaliti nesto slicno, tako to funkcionise.
wall Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 pa pošto je filthy rich neće da polaže račune krupnom kapitalu koji mu je platio kampanju kao klasičan političar, usled te nezavisnosti može da im zavrće ruku i tako pomogne ruralnim pripadnicima niže srednje klase, naravno ako to poželi ^_^ - mislim da su njegovi birači došli do tog zaključka na osnovu njegovih izjava To je 100% :D
adam Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Treba i Gardijan zatvoriti pa da u UK ne ostane nijedan privatni nekorporativni medij... ima toga za svakog ko nije lenj, nije uk oslobodjen od nekorporativnog medijskog uticaja i ljudi su veshti, znaju gde da nadju ono sto im treba ako zele. a otkako je gardijan zglajzo mnogi zele i vesti o tome gde to naci putuju brzo, nije problem. a gardijan... mozda da se aklimatizuje? ako ne, onda niz vodu kao i razno kroz istoriju. 350 miliona nedeljno NHS-u. to je to.
Hamlet Strašni Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Ja sam proletos dao kintu gardijanu. Mislim da je to, ljudi ce sami naći prilicno naivan stav. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
borris_ Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Danasnje novine jos nisu bile spremne da opale po Hillary radi soka koje su dozivjele. Ocekujem vec sutra nekoliko kriticnih clanaka a sledecu nedelju pravu lavinu. Zasluzila je kao i njena partija.
Recommended Posts