3opge Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 (edited) Wolfey ce toplo da se usere od raznezenosti sta??? vec se slihta trumpu!!!! Edited November 9, 2016 by 3opge
3opge Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 vec je ponudila da radi s trumpom! mozda je trump pusti da kuva kafe
gone fishing Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 "Nismo još razvalile stakleni plafon, ali jednog dana neko hoće. A svim malim devojčicama, da vam kažem da ste jake i pametne i deserving... " ...and I base this on absolutely nothing. Bitno je da učimo decu od malih nogu da su a priori "deserving". As scripture tells us: "Let us not grow weary for doingh good, in due season we shall reap if we do not lose heart" pa ona redovno čita bibliju, stalo je nosi sa sobom, primenjuje metodističku filozofiju da treba biti od opšte koristi i služiti druge, odatle crpi snagu - još od izbora za predsednika odeljenske zajednice se pripremala za to da jednog dana postane potus ali avaj nije imala sreće prvo se pre 8 godina pojavio sebriliti obama a sada trampara... - mangup je razbio štereberku, kakvu poruku to šalje mladim generacijama
porucnik vasic Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 "Nismo još razvalile stakleni plafon, ali jednog dana neko hoće. A svim malim devojčicama, da vam kažem da ste jake i pametne i deserving... " ...and I base this on absolutely nothing. Bitno je da učimo decu od malih nogu da su a priori "deserving". As scripture tells us: "Let us not grow weary for doingh good, in due season we shall reap if we do not lose heart"
theanswer Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 (edited) uh, kad se setim debata protiv bernija i kako će ona biti stroga prema vol stritu i sličnih gluposti, kako je bernie pro gun, teško je ne likovati danas. tako je to kad nominuješ ultimate establišment figuru u situaciji kada svi ostalu jašu na talasu populizma. vreme je za novi potpis nije mi jasno kako ljudi koji žive u americi ne mogu da uhvate antiimigracijski talas ljudi koji postoji tamo. to bukvalno ne možeš da ne primetiš. Edited November 9, 2016 by theanswer
Prospero Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 http://www.msnbc.com/morning-joe/watch/joe-election-results-a-complete-earthquake-804574275972 morning joe, nije loša priča (bradley effect, closet trumpistas itd itd)
Budja Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 (edited) Gingrič, Korker, Bolton za SecState... Ne znaš prosto koji će više doprinositi miru u svetu i družbi naroda.... Edit: scenario u kojem Trampara otvara mostove i fabrike i zidove uz prigodne photo-op svečanosti dok spoljnu politiku lepim delom autsorsuje goperskoj nomenklaturi zvuči sasvim realno, a ne treba biti analitičar da bi se sa hefty dozom sigurnosti zaključilo na koju će stranu takav vetar duvati. Dobro, de, to je Politico. Nije to danas bas najverdostojniji izvor. Ja o spoljnopolitickim stavovima prve dvojice ne znam puno, dok je Bolton budala i neocon. Edited November 9, 2016 by Budja
theanswer Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 http://www.msnbc.com/morning-joe/watch/joe-election-results-a-complete-earthquake-804574275972 morning joe, nije loša priča (bradley effect, closet trumpistas itd itd) bredli efekat u priči koja citira exit pollove. nema smisla nikakvog.
theanswer Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Dobro, de, to je Politico. Nije to danas bas najverdostojniji izvor. Ja o spoljnopolitickim stavovima prve dvojice ne znam puno, dok je Bolton budala i neocon. go to guy trampu za vojna pitanja je bio majkl flin koji je ekstremno pro putin
ObiW Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 (edited) Ne verujem da ce biti neke drasticne promene..... Sledi 4 godine reprize GWB mandata. GWB nije bila drasticna promena u odnosu na ono sto je bilo pre i ono sto je doslo posle njega? 2 kvalitetna rata, i 2 market crasha za 8 godina, plus housing market collapse nije drasticna promena u odnosu na ono sto je bilo pre i posle njega? Боли, а? Мукице. A tebi srce puno kad mene boli dusa. Sto bi reko moj pokojni deda, sirotinji je i prs' u dupe zabava. kristalno je jasno da bi Brni nosen na krilima sveamerickog, moze se slobodno reci revolucionarnog pokreta, dobio trumpa. takva energija nije vidjena jos od vremena MLK sa dodatnim kvalitetom Sandersa u tome da je njegov pokret bio rasno objedinjujuci. Jedan od temelja Bernijeve ponude je bilo drzavno zdravstveno osiguranje za sve gradjane (single payer). Juce se u Koloradu na referendumu glasalo o drzavnom zdravstvenom osiguranju koje bi pokrivalo sve stanovnike drzave Kolorado, i nije proslo. Ne samo da nije proslo, nego je oko 75% bilo protiv. a cak je i u Denveru koji je liberalan pukao sa 65-35. Kako mislis da bi Bernie mogao da bude izabran na saveznom nivou, kada je njegovo mezimce single payer healthcare (zbog kojeg je dosao nekoliko puta u Kolorado pre izbora da agituje) pukao sa tako velikom razlikom i to u drzavi u kojoj su Demokrate sinoc pobedile? Kada imas dvojicu outsajdera (Bern, The Donald), prica vise nije o tome da imas jednog koji je establishment babaroga (sto je bilo u slucaju Hilari) i jednog outsajdera. Posto su obojica outsajderi, mora da se ide na policy detail. Posle ovoga sto se godilo u Koloradu jasno je da je single payer veoma nepopularan, i da izgleda da ga ni vecina demokrata ne podrzava. Zato smatram da uopste nije ocigledno da bi ga Bernie oduvao "jer je dopadljiv i cistih ruku". Edited November 9, 2016 by ObiW
porucnik vasic Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 A tebi srce puno kad mene boli dusa. Sto bi reko moj pokojni deda, sirotinji je i prs' u dupe zabava.
Weenie Pooh Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 bredli efekat u priči koja citira exit pollove. nema smisla nikakvog. Pa dobro, postideli se ljudi da čak i posle glasanja kažu za koga su :(
vememah Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 (edited) Mnogo je dugacak taj clanak. The Donald je to sazeo u 1 recenici jos davne 1998 godine: http://www.factcheck.org/2015/11/bogus-meme-targets-trump/ http://www.snopes.com/1998-trump-people-quote/ Edited November 9, 2016 by vememah
Recommended Posts