Miralem Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 hmmmm. da li se ovo meni cini, ili je trampara dobio oko 30% glasova na pppizborima danas? ko su ti ljudi koji su cekali proglasenje pobednika da bi glasali?
Takeshi Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 ankete i istrazivanja mogu polako na ropotarnicu istorije previse su ih napumpali po znacaju, pa su ljudi odreagovali - laganjem. nejt silver se prosle godine obrukao predvidjanjem da tramp ne ulazi ni u najuzi krug republikanskih kandidata, pa je ovog puta ubacio "korektivni koeficijent" i zaradio optuzbe za prevaru. na neki nacin ovo je velika pobeda demokratije, ljudi su glasali suprotno intenzivnim medijskim sugestijama (kao i u uk) steta sto ce biti kratkotrajno, sistem ce se vec na drugaciji nacin vratiti u kolosek. ali barem da se razdrma zabokrecina, koju su svi videli.
Weenie Pooh Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Ako pitas Babine suportere oni se jos drze poolova i kazu da po njima ne bi imao sanse. Koje crne poolove? Tokom primaries, u svim H2H bio je bolji protiv Trampa nego Baba, koja se često klala na procenat-dva. Ako se zajebavaš - mea culpa, malopre sam se probudio Drugim recima, sve sto si mislio da znas je ispalo pogresno, ali i dalje drzis cas. Savršeno sročeno :D Ponese čoveka inercija u tom naletu nadobudnog soljenja pameti svima redom.
namenski Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Jel se pojavio Eraser? Ili jos uvek trazi najblizi ruski konzulat?
Sludge Factory Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Ako pitas Babine suportere oni se jos drze poolova i kazu da po njima ne bi imao sanse. Ja mislim da bi svakako bio blizi nego li Baba. I meni tako deluje, mnogo bi bio zivahniji kandidat, mozda cak i laksi za marketing, kolko god to zvucalo cudno s obzirom na levlje (od Hilari) stavove.
Weenie Pooh Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Eraser se seli, najavio je da ga neće jedno vreme biti. Možda je produžio severno pa preko granice
palikaris Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 kakvi, eto njega uskoro da nam objasnjava kako je tramp super.
porucnik vasic Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 kakvi, eto njega uskoro da nam objasnjava kako je tramp super. Он и Рођко има да утуку по које килче жестине.
Meazza Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 kakvi, eto njega uskoro da nam objasnjava kako je tramp super. +1 Ja sam sacuvao kvotove specijalno za tu priliku.
porucnik vasic Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 +1 Ja sam sacuvao kvotove specijalno za tu priliku. А Рођкине?
Meazza Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 (edited) А Рођкине? Njega iskreno slabo i razumem kad pocne sa onim svojim speaking in tongues. Edited November 9, 2016 by IndridCold
Gricko Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Anne Applebaum hat retweetet Mathieu von Rohr @mathieuvonrohr 9 Std.Vor 9 Stunden Mathieu von Rohr hat Florian Philippot retweetet Marine Le Pen's chief strategist: "Their world is crumbling. Ours is being built." Mathieu von Rohr hat hinzugefügt,
namenski Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Njega iskreno slabo i razumem kad pocne sa onim svojim speaking in tongues. A, pa to ide sa vakcinisanjem na demokratiju i raskrinkavanje nas koji o tome pojma nemamo: iz odmah progovoris analiticarskitm jezik
porucnik vasic Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Anne Applebaum hat retweetet Mathieu von Rohr @mathieuvonrohr 9 Std.Vor 9 Stunden Mathieu von Rohr hat Florian Philippot retweetet Marine Le Pen's chief strategist: "Their world is crumbling. Ours is being built." Mathieu von Rohr hat hinzugefügt, Be scared be very afraid!
Weenie Pooh Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Drugim rečima, za one mudrace koji smatraju da je izbore odlučila neočakivana najezda skrivenih deplorables (a ne očajno mišljenje javnosti o njihovom kandidatu):
Recommended Posts