Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

hmmmm. da li se ovo meni cini, ili je trampara dobio oko 30% glasova na pppizborima danas? ko su ti ljudi koji su cekali proglasenje pobednika da bi glasali?

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ankete i istrazivanja mogu polako na ropotarnicu istorije  :fantom:

previse su ih napumpali po znacaju, pa su ljudi odreagovali - laganjem.

nejt silver se prosle godine obrukao predvidjanjem da tramp ne ulazi ni u najuzi krug republikanskih kandidata, pa je ovog puta ubacio "korektivni koeficijent" i zaradio optuzbe za prevaru.

na neki nacin ovo je velika pobeda demokratije, ljudi su glasali suprotno intenzivnim medijskim sugestijama (kao i u uk)

steta sto ce biti kratkotrajno, sistem ce se vec na drugaciji nacin vratiti u kolosek. ali barem da se razdrma zabokrecina, koju su svi videli.

Posted

Ako pitas Babine suportere oni se jos drze poolova i kazu da po njima ne bi imao sanse.

Koje crne poolove™? Tokom primaries, u svim H2H bio je bolji protiv Trampa nego Baba, koja se često klala na procenat-dva.

Ako se zajebavaš - mea culpa, malopre sam se probudio :yawn2:

Drugim recima, sve sto si mislio da znas je ispalo pogresno, ali i dalje drzis cas.

Savršeno sročeno :D Ponese čoveka inercija u tom naletu nadobudnog soljenja pameti svima redom.

tumblr_mowflzM4WL1spq7vdo1_500.gif

Posted

Jel se pojavio Eraser?

Ili jos uvek trazi najblizi ruski konzulat?

Posted

Ako pitas Babine suportere oni se jos drze poolova i kazu da po njima ne bi imao sanse. Ja mislim da bi svakako bio blizi nego li Baba.

I meni tako deluje, mnogo bi bio zivahniji kandidat, mozda cak i laksi za marketing, kolko god to zvucalo cudno s obzirom na levlje (od Hilari) stavove.

Posted

Eraser se seli, najavio je da ga neće jedno vreme biti. Možda je produžio severno pa preko granice :cry:

Posted

kakvi, eto njega uskoro da nam objasnjava kako je tramp super.

Posted

Он и Рођко има да утуку по које килче жестине.

Posted

+1

Ja sam sacuvao kvotove specijalno za tu priliku.

Posted

+1

Ja sam sacuvao kvotove specijalno za tu priliku.

А Рођкине? :naughty:

Posted (edited)

А Рођкине? :naughty:

Njega iskreno slabo i razumem kad pocne sa onim svojim speaking in tongues.

Edited by IndridCold
Posted

Njega iskreno slabo i razumem kad pocne sa onim svojim speaking in tongues.

A, pa to ide sa vakcinisanjem na demokratiju i raskrinkavanje nas koji o tome pojma nemamo: iz odmah progovoris analiticarskitm jezik  :fantom:

Posted

Drugim rečima, za one mudrace koji smatraju da je izbore odlučila neočakivana najezda skrivenih deplorables (a ne očajno mišljenje javnosti o njihovom kandidatu):

3o85xuO1siCT147FrG.gif

• Create New...