Jump to content

USA Izbori

Tko? 121 members have voted

1. 1. Za koga bi ste glasali da ste u mogucnosti?

• Kreten
      43
    • Zlobaba
      24
    • Beli listic
      17
    • ne bih se cimao
      37

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author

hmmmm. da li se ovo meni cini, ili je trampara dobio oko 30% glasova na pppizborima danas? ko su ti ljudi koji su cekali proglasenje pobednika da bi glasali?

ankete i istrazivanja mogu polako na ropotarnicu istorije  :fantom:

previse su ih napumpali po znacaju, pa su ljudi odreagovali - laganjem.

nejt silver se prosle godine obrukao predvidjanjem da tramp ne ulazi ni u najuzi krug republikanskih kandidata, pa je ovog puta ubacio "korektivni koeficijent" i zaradio optuzbe za prevaru.

na neki nacin ovo je velika pobeda demokratije, ljudi su glasali suprotno intenzivnim medijskim sugestijama (kao i u uk)

steta sto ce biti kratkotrajno, sistem ce se vec na drugaciji nacin vratiti u kolosek. ali barem da se razdrma zabokrecina, koju su svi videli.

Ako pitas Babine suportere oni se jos drze poolova i kazu da po njima ne bi imao sanse.

Koje crne poolove™? Tokom primaries, u svim H2H bio je bolji protiv Trampa nego Baba, koja se često klala na procenat-dva.

Ako se zajebavaš - mea culpa, malopre sam se probudio :yawn2:

Drugim recima, sve sto si mislio da znas je ispalo pogresno, ali i dalje drzis cas.

Savršeno sročeno :D Ponese čoveka inercija u tom naletu nadobudnog soljenja pameti svima redom.

tumblr_mowflzM4WL1spq7vdo1_500.gif

Jel se pojavio Eraser?

Ili jos uvek trazi najblizi ruski konzulat?

Ako pitas Babine suportere oni se jos drze poolova i kazu da po njima ne bi imao sanse. Ja mislim da bi svakako bio blizi nego li Baba.

I meni tako deluje, mnogo bi bio zivahniji kandidat, mozda cak i laksi za marketing, kolko god to zvucalo cudno s obzirom na levlje (od Hilari) stavove.

Eraser se seli, najavio je da ga neće jedno vreme biti. Možda je produžio severno pa preko granice :cry:

kakvi, eto njega uskoro da nam objasnjava kako je tramp super.

Он и Рођко има да утуку по које килче жестине.

+1

Ja sam sacuvao kvotove specijalno za tu priliku.

+1

Ja sam sacuvao kvotove specijalno za tu priliku.

А Рођкине? :naughty:

А Рођкине? :naughty:

Njega iskreno slabo i razumem kad pocne sa onim svojim speaking in tongues.

Edited by IndridCold

Njega iskreno slabo i razumem kad pocne sa onim svojim speaking in tongues.

A, pa to ide sa vakcinisanjem na demokratiju i raskrinkavanje nas koji o tome pojma nemamo: iz odmah progovoris analiticarskitm jezik  :fantom:

Drugim rečima, za one mudrace koji smatraju da je izbore odlučila neočakivana najezda skrivenih deplorables (a ne očajno mišljenje javnosti o njihovom kandidatu):

3o85xuO1siCT147FrG.gif