Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Klića™ trenutno vodi sa nekih 0,1 % kad je u pitanju ukupan broj glasova. Verovatno će i ostati tako.

Jednom sam, sinoć zamolio, sad drugi put, treći put će biti ban... OK?

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jednom sam, sinoć zamolio, sad drugi put, treći put će biti ban... OK?

Nisam primetio.

Posted

Него после још једног дебакла официјелних медија и аналитичара колико су они и даље релевантни?

Posted (edited)

slusam jutros neku analiticarku na radiju kako predvidja raspad nato-a, demokratije, zapada i sveta uopste. ridajuci, naravno. bilo ih je jos nekoliko, svi naravno pesimisti al ne bas toliki. 

prijatelji zovu i kukaju, po fejsu psuju, pate, prozivaju i brisu americke prijatelje... cirkus. a meni posle brexita nekako sve ravno. mada mi je interesantno kako su se listom poplasili trampovog predsednikovanja. ispade da mnogi smatraju da je us isto sto i rusija (autokratija, sta drugo), samo sto do sad nisu imali na celu dovoljno veliku budalu.

tereza cestitala i nada se da ce special relationship ojacati. krenulo shlihtanje.  :s_d:  

Edited by adam
Posted

Рођо, почини. Показао си се јуначки синоћ.

Posted

jel sad to definitivno gotovo i jel narod kriv :unsure:

i gde smo mi tu dobri? tj zashto uopshte mi mislimo da smo dobri?

Posted

jel sad to definitivno gotovo i jel narod kriv :unsure:

i gde smo mi tu dobri? tj zashto uopshte mi mislimo da smo dobri?

Gotovo je, narod je kriv, mi nismo dobri, ali znaš kako je već ovde, samo da izgubi onaj kojeg ne volimo...

Posted

Nismo dobri nigde, ali nije ni Klinton. Malo li je?

Posted

Juce u Le Monde-u

Angela Merkel s’inquiète de possibles ingérences de la Russie dans les élections allemandes

Angela Merkel je zabrinuta zbog mogućih interferencija Rusije u njemačkim izborima. :lol: 

Posted

Trumpworld has started with a mandate to hire from the private sector whenever possible. That’s why the Trump campaign is seriously considering Forrest Lucas, the 74-year-old co-founder of oil products company Lucas Oil, as a top contender for Interior secretary, or donor and Goldman Sachs veteran Steven Mnuchin as Treasury secretary.

dzabe su krecili  :fantom:

• Create New...