Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Vidim neke kolege forumaši i dalje ispaljuju hrabre procjene i predviđanja kuda sve ovo vodi i kako će sve izgledati čak i nakon noćašnjeg blamiranja (a pogotovo nekoliko prethodnih dana) glede rezultata. De odmorite malo ljudi, pregrijao vam se hardver i zabagovao softver.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kandidati se ne guraju iz DNC.a, i dosta je već tih sranja od vas koji se razumijete u kandidate i guranje u USA ko u kriv kurac nego samo naokolo i PC objašnjavate ono što Milica Zavetnica napiše bez ograda. RNC je gurao sve osim Trumpa, a na kraju je Trump izgurao sve.

Žao mi je što Bernie nije izgurao do generala ustvari, da se uz sve iskompromitira i socijalizam. Koliko anglosaksonska radnička klasa 20teensa provjereno žestoko glasa za progresivnu ljevicu vidjeli smo u UK, prvo na Red Edu, pa na Brexitu, a sad i u Corbynovim poolovima.

Drugim recima, sve sto si mislio da znas je ispalo pogresno, ali i dalje drzis cas. Lepo rekoh na pocetku, treba te za pocetak po kazni u cosak, nesto kao wax off - wax on za tupave i nadobudne.

Posted

15000833_196843687431428_465589666422321

to kralje, ide odmah na tarzaniu!

još ako znaš autora...

Posted

Drugim recima, sve sto si mislio da znas je ispalo pogresno, ali i dalje drzis cas. Lepo rekoh na pocetku, treba te za pocetak po kazni u cosak, nesto kao wax off - wax on za tupave i nadobudne.

teško se mjeriti s tobom kojem su sve te točnosti izišle iz crijeva bez podloge, ali staraćemo se. Ovo je novi svijet, priznajem poraz i pokoravam se tvojoj iskonskoj bigly mudrosti. Uživaj, svaki GOP-ov president je dobar show, bar se tu ne možeš razočarati.

Posted

Rodjo, treci put zaredom dobija antiestablisment kandidat (Obama to jeste bio protiv Romnija.)

Na kraju balade, i taj rasista Tramp je, po pulovima, dobio slican procenat glasova Latinosa i Afroamerikanaca, ko Romni.

Ne moze se Trampova pobeda objasniti puzajucim rasizmom i cajankom u tom kontekstu.

Izbore je odlucio deo glasaca koji nisu rasisti, koji su glasali za Obamu protiv Romnija, za Sandersa protiv Klintonove a sada za Trampa.

Za takve glasace Sanders je bio bolje pozicioniran. Sad, mozda bi Berni imao koji glas manje u NY i CA, alii bi sasvim sigurno bio kompetitivniji u WI, PA, OH i MI.

Identitetska prica, Beyonce, Jay Z i Keti Peri su potpuni kampanjski promasaj.

Posted (edited)

Kandidati se ne guraju iz DNC.a, i dosta je već tih sranja od vas koji se razumijete u kandidate i guranje u USA ko u kriv kurac nego samo naokolo i PC objašnjavate ono što Milica Zavetnica napiše bez ograda. RNC je gurao sve osim Trumpa, a na kraju je Trump izgurao sve.

Žao mi je što Bernie nije izgurao do generala ustvari, da se uz sve iskompromitira i socijalizam. Koliko anglosaksonska radnička klasa 20teensa provjereno žestoko glasa za progresivnu ljevicu vidjeli smo u UK, prvo na Red Edu, pa na Brexitu, a sad i u Corbynovim poolovima.

Rodjere, zasto se ti nama jedis :cry:

Pa nije Tramp propast sveta, a ni Amerike, posto uobicajeno ocekujem od tebe da u nekom od sledecih postova napadnes argumentom poznatim kao 'aaaa, propasce Amerika...'

Nece, ne bojim se ja za nju.

Ali da nesto ne valja, ne valja, ja tesko mogu da odgovorim sta je to, trudim se, ali za sada imam 1 nepogresiv znak: problemi sa takozvanim americkim vrednostima, kojima svi toliko dugujemo, od odrastanja na americkim filmovima, pa do mnogo ozbiljnijih stvari se najgrdje ocituju u pojavi da ih branite i zagovarate, kao da vam ih je deda ostavio, ili - jos gore - da ste se naprasno vakcinisali demokratizmom, upravo ti, Andurilililili Eraserhead, da pomenem samo ovde prisutne*.

1 recju - serete neopisivo, krijuci se iza kao bajagi poznavanja stvari, ukljucujuci i onaj krivitm koji si malopre pomenuo.

*) jel bre neko video Erasera??? :ph34r:

Edited by namenski
Posted

Ziva istina, secam se koliko si tii pri samo kukao sto su izabrali Babu a ne Dedu... A naravno Baba nije gurana u DNC uopste, svi zivi popise otkaze zbog curenja i veselih mejlova ali hey all is fair in love and war...

Posted

to kralje, ide odmah na tarzaniu!

još ako znaš autora...

Historical Figures with Modern Weaponry na fb.

Posted

teško se mjeriti s tobom kojem su sve te točnosti izišle iz crijeva bez podloge, ali staraćemo se. Ovo je novi svijet, priznajem poraz i pokoravam se tvojoj iskonskoj bigly mudrosti. Uživaj, svaki GOP-ov president je dobar show, bar se tu ne možeš razočarati.

Rodja kao i uvek, sve u pravu.

Posted

Poslednji put viđen u 5:20 na forumu...

Posted

brinem se malo za erasa, da nije pretero sa moonshine-om..

Posted

+1

Ti si moralni pobednik. Bolje je pogresiti sa podlogom, nego biti u pravu bez podloge.

Posted

Rodjo, treci put zaredom dobija antiestablisment kandidat (Obama to jeste bio protiv Romnija.)

Na kraju balade, i taj rasista Tramp je, po pulovima, dobio slican procenat glasova Latinosa i Afroamerikanaca, ko Romni.

Ne moze se Trampova pobeda objasniti puzajucim rasizmom i cajankom u tom kontekstu.

Izbore je odlucio deo glasaca koji nisu rasisti, koji su glasali za Obamu protiv Romnija, za Sandersa protiv Klintonove a sada za Trampa.

Za takve glasace Sanders je bio bolje pozicioniran. Sad, mozda bi Berni imao koji glas manje u NY i CA, alii bi sasvim sigurno bio kompetitivniji u WI, PA, OH i MI.

Identitetska prica, Beyonce, Jay Z i Keti Peri su potpuni kampanjski promasaj.

To je tvoje mišljenje.

Ja mislim da su se samo izlegli pilići iz gnijezda Midtermsa 2014.

apropo, smrt obrazovanju sloboda narodu:

• Create New...