Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

176186-donald-tramp-e-najnoviot-srpski-v

176159-donald-tramp-e-najnoviot-srpski-v

176161-donald-tramp-e-najnoviot-srpski-v

kad sada nisam umro, necu nikad :D

CEDOOO odakle ti ova Seoba Srbalja, oću u većoj rezoluciji!

Posted

budala

Što, lijepo je objasnila zašto je Hilary Srbinu najgori kandidat

Posted

Što, lijepo je objasnila zašto je Hilary Srbinu najgori kandidat

Srbi opet izazvali svetsku katastrofu. :(

Posted

Hollande: Svijet ulazi u neizvjestan period

Kineski presjednik: Sa nestrpljenjem ocekujem da radim sa Trump-om

Jedan klovn i jedan drzavnik.

Posted

budala

nema veze, ja bih je posedovao

Posted

oland je sada slobodan da kaže šta hoće, ionako ne igra za drugi mandat

Posted

Hollande: Svijet ulazi u neizvjestan period

Kineski presjednik: Sa nestrpljenjem ocekujem da radim sa Trump-om

Jedan klovn i jedan drzavnik.

Koji je koji? :)

Posted

Koji je koji? :)

Znaces kada jedan zadrzi mandat a drugi ne.

Posted

Kao sto su Irak i Libija Hilarin dar svetu ili mislis na neki drugi tip dara?

Sto se tice manjeg zla -- za tebe imam slican savet: uzmi i citaj onaj drugi topic od pocetka i vidi ko je bolje percipirao stvarnost. Hint: to nisi bio ti, a izgleda da ni sad ne razumes. Trump nije nikakvo manje zlo niti to postoji, nego poprilicna tragedija koju je, naravno, izazvao DNC, neodgovornim guranjem kandidata kojeg niko nije hteo.

Naravno, nista od toga se nece desiti, nego ces nastaviti da guras umobolne konstrukcije kao sto su "plasim se da se ne ponovi Irak, sad kad nije izabran kandidat koji se zalagao za rat u Iraku". Znamo dakle sta je moj, sta je Hilarin, a sad znamo i sta je tvoj dar svetu: umobol.

Kandidati se ne guraju iz DNC.a, i dosta je već tih sranja od vas koji se razumijete u kandidate i guranje u USA ko u kriv kurac nego samo naokolo i PC objašnjavate ono što Milica Zavetnica napiše bez ograda. RNC je gurao sve osim Trumpa, a na kraju je Trump izgurao sve.

Žao mi je što Bernie nije izgurao do generala ustvari, da se uz sve iskompromitira i socijalizam. Koliko anglosaksonska radnička klasa 20teensa provjereno žestoko glasa za progresivnu ljevicu vidjeli smo u UK, prvo na Red Edu, pa na Brexitu, a sad i u Corbynovim poolovima.

Posted

Kandidati se ne guraju iz DNC.a, i dosta je već tih sranja od vas koji se razumijete u kandidate i guranje u USA ko u kriv kurac nego samo naokolo i PC objašnjavate ono što Milica Zavetnica napiše bez ograda. RNC je gurao sve osim Trumpa, a na kraju je Trump izgurao sve.

Žao mi je što Bernie nije izgurao do generala ustvari, da se uz sve iskompromitira i socijalizam. Koliko anglosaksonska radnička klasa 20teensa provjereno žestoko glasa za progresivnu ljevicu vidjeli smo u UK, prvo na Red Edu, pa na Brexitu, a sad i u Corbynovim poolovima.

docice i njima iz dupeta u glavu, jednom..

Posted

CEDOOO odakle ti ova Seoba Srbalja, oću u većoj rezoluciji!

15000833_196843687431428_465589666422321

• Create New...