MancMellow Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 (edited) ps naravno? Edited November 9, 2016 by MancMellow
Lord Protector Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 11:48 - RAMA: VELIKI PRIJATELj ALBANIJE I KOSOVA NIJE USPEO Premijer Albanije Edi Rama čestitao je Donaldu Trampu pobedu na američkim izborima za predsednika, ali i izrazio žaljenje što veliki „prijatelj Kosova i Amerike Hilari Klinton nije uspela“. Albanski premijer je uprkos tome izjavio da će odnosi između dve zemlje nastaviti da jačaju u interesu zajedničkih vrednosti. Međutim u postu na Fejsbuku, on je rekao ipak naglasio da veliki prijatelj Albanije i Kosova, Hilari Klinton nije uspela. „Američki narod je danas napravio svoj izbor. Veliki prijatelj Albanije, Kosova i svih Albanaca Hilari Klinton nije uspela da postane prva predsednica u istoriji SAD.“
cedo Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 (edited) kad sada nisam umro, necu nikad :D Edited November 9, 2016 by cedo
Venom Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Teško da je tako. Vi koji ste sebe uvjerili da je Trump manje zlo™, to će biti vaš dar svijetu. Kao sto su Irak i Libija Hilarin dar svetu ili mislis na neki drugi tip dara? Sto se tice manjeg zla -- za tebe imam slican savet: uzmi i citaj onaj drugi topic od pocetka i vidi ko je bolje percipirao stvarnost. Hint: to nisi bio ti, a izgleda da ni sad ne razumes. Trump nije nikakvo manje zlo niti to postoji, nego poprilicna tragedija koju je, naravno, izazvao DNC, neodgovornim guranjem kandidata kojeg niko nije hteo. Naravno, nista od toga se nece desiti, nego ces nastaviti da guras umobolne konstrukcije kao sto su "plasim se da se ne ponovi Irak, sad kad nije izabran kandidat koji se zalagao za rat u Iraku". Znamo dakle sta je moj, sta je Hilarin, a sad znamo i sta je tvoj dar svetu: umobol.
Apollo Creed Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Nikolić: Trampovu pobedu nije video samo ko nije gledao
Lord Protector Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Milica zavetnica "Србија је будно пратила изборе у САД. Велика већина навијала је за Трампа. Хилари Клинтон је имала веће изгледе за победу: од демографске структуре становништва до подршке највећих медија. Ипак, догодио се неочекивани преокрет и Трамп је постао председник. Да ли је то вест која може утицати на промену спољне политике САД према Србији и Балкану?! У већој мери ће све остати исто. Међутим, ако узмемо у обзир да Клинтонова гаји личну патолошку мржњу према Србима, да се хвалила отворено тиме што је пресудно утицала на одлуку свог мужа да нас бомбардује, ако се подсетимо да је у више наврата рекла да посао на Балкану није завршен, да Америка мора унитаризовати БиХ, дакле укинути Републику Српску, заокружити процес стварања лажне државе Косово, ако узмемо у обзир да је за њу обрачун са Србима важна страница у биографији, онда можемо закључити следеће: Немамо толико разлога да славимо Трампову победу, колико имамо разлога да славимо пораз породице Клинтон!"
Apollo Creed Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Kada sam video da će da pobedi, srce mi je raslo, bilo je veliko kao Zlatibor. Drago mi je što je pobedio, jer je bacio Hilari Klinton u septičku jamu. Mislim da će on doneti svetu radost i optimizam.- rekao je Šešelj.
ToniAdams Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Milica zavetnica daj slajbu, najace da cu da citam sta trtlja
Recommended Posts