Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Seronja Raimondo jako će se razočarati, kao i svi u ta sranja vjerujući. Posljednje što će si Trump dopustiti je da ispadne slabić.

Isto se sralo i za Dubya, nakon Klinktona. A onda...

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

joe the biden mi je potpuna misterija. mislim da bi polupao ove izbore.

tako da ne slažem se da je problem u "more of the same" već je problem u hilarinoj ličnosti, harizmi i nikakvosti u stvarima koje je radila... koji su tek onda možda doveli ljude da razmišljaju da bi njeno presidency bilo "more of the same". ja lično nisam mogao da držim kanal dok je ona na tvu.

Hillary je imala kampanju ko Tadic 2012. 

"not Trump"

i to je to.

deo ide na to sto je toliko zakrivila udesno protiv dede, da kada ga je konacno dobila niije mogla da se vadi na to kako je ona progresivni kandidat. sto nikada nije ni bila, ali sada nije mogla cak ni naznaku toga da da. Trump je dobio zato sto je imao de stvari koje su do sada uglavom bile vezane za DNC. "antiestablisment" i "briga o malom coveku". jer Hillary se slizala sa svakom mogucom velikom kompanijom, dok je working class u Pensilvaniji dobrano uzdrmana a u Micigenu potpuno unistena. zato bi deda oduvao Trumpa u rust belt, verovatno i dobio izbore. i zato prvi pik za sledece izbore u DNC mora biti Elizabeth Warren, sto znaci da ona sigurno nece...

Posted

Vesna Pusic: Amerika nije u stanju da izabere zenu za predsednika.

More, nosi se. U politickom smislu, Hilari je prvo sve ostalo, pa onda zena. Drugo, ako neko ima istoriju vladavine zena onda su to anglosaksonci.

Posted

Eh da je Hillary tad bila predsednik, a ne trampovski Glupan, sve bi bilo mnogo drugacije. Garant ni ISIS-a danas ne bi bilo.

link

Posted

Vesna Pusic: Amerika nije u stanju da izabere zenu za predsednika.

More, nosi se. U politickom smislu, Hilari je prvo sve ostalo, pa onda zena. Drugo, ako neko ima istoriju vladavine zena onda su to anglosaksonci.

Amerikanci bas i nemaju i ne mozes ih poistovecivati sa Englezima.

Posted

Ah, ti se nadas sledecem pobedonosnom ratu i neuspesnom nation buildingu. Onda ima smisla sto si razocaran rezultatima izbora.

Posted

Leicester, brexit and trump were 400,000/1
Posted

161108235646-81-election-day-1108-super-

samo da ne poskaču u ladan Hadson  :cry:

Posted

hilari dobila 6% manje glasova latinosa od obame 2012,

tramp dobio 2% vise od rominija 

-_-

Posted

Amerikanci bas i nemaju i ne mozes ih poistovecivati sa Englezima.

Ne mozes, slazem se, ali mindset nije bas toliko razlicit. Mislim, poredeci sa Japanom ili Rusijom.

Nije ni poenta to, poenta je da je bezobrazluk reci da je Hilari izgubila jer je zena.

Posted

Ah, ti se nadas sledecem pobedonosnom ratu i neuspesnom nation buildingu. Onda ima smisla sto si razocaran rezultatima izbora.

Teško da je tako. Vi koji ste sebe uvjerili da je Trump manje zlo™, to će biti vaš dar svijetu.

Počet će najvjerojatnije s drapanjem ugovora s Iranom koji je inicirala warmongerka Hillary. Kusat ćete i kvalitetnu ekonomiju koja će sad uslijediti..

Bernie je trebao samo izustiti u generalu naglas ''Read my lips, higher taxes and state-run healthcare'', Cruz bi ga dobio. Ili lagati & flip flopati, ali mislim da među ostalim zbog toga prezirete Hillary, nsepa?

Posted

u dc-u hilari dobila 92%  glasova :lolol: kakav poraz karijernih političara/državnih činovnika

• Create New...