Krošek Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 pobedilo je srpstvo Trump supporters are shooting their guns in the air Ryan W. Miller , USA TODAY12:41 a.m. EST November 9, 2016 425 Shares A Donald Trump supporter poses with a gun while attending a rally for Trump on the first day of the Republican National Convention in July (Photo: Getty Images) Donald Trump supporters are exercising their Second Amendment rights as election results continue to roll in favoring the Republican nominee. Twitter users have said they're heading outside with their guns to fire off a few rounds in celebration. ...
Toni Sumaher Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Deda je dobijao ruralne glasove, beli muski glasaci se ni u ludilu ne bi ovako ujedinili protiv njega, deda nije protivnik oružja, isto kao Trump priznaje da je odliv poslova problem, izražavao je saosećajnost sa working class, priznavao da je kriza i da mora drugačije. Deda bi pobedio. I molim simpatizere Hillary da ne upadaju u onu srpsku zamku kružnog mišljenja: ovo je loše, ali mora je ovako. Ne, nije moralo, MSM su urnisali Sandersa tokom prajmarija i mislili su da na silu mogu da proguraju Hillary, uprkost tome što je jasno bilo da zemlja neće more of the same. Zajebali su big time, o DNC da ne pričam. Samo je pitanje da li će neko imati hrabrosti da prizna. Jbg, izgleda da je establishmentu bila veca frka od Dede nego od Trampa.....
MancMellow Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Jbg, izgleda da je establishmentu bila veca frka od Dede nego od Trampa..... to uopšte nije nemoguće
Toni Sumaher Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 to uopšte nije nemoguće Mislim, naravno da je Hilari bila izabrana kao prvi pik. Po nacinu kako je Deda miniran i saplitan, nije prosto mogao da prodje.
Roger Sanchez Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Deda je dobijao ruralne glasove, beli muski glasaci se ni u ludilu ne bi ovako ujedinili protiv njega, deda nije protivnik oružja, isto kao Trump priznaje da je odliv poslova problem, izražavao je saosećajnost sa working class, priznavao da je kriza i da mora drugačije. Deda bi pobedio. I molim simpatizere Hillary da ne upadaju u onu srpsku zamku kružnog mišljenja: ovo je loše, ali mora je ovako. Ne, nije moralo, MSM su urnisali Sandersa tokom prajmarija i mislili su da na silu mogu da proguraju Hillary, uprkost tome što je jasno bilo da zemlja neće more of the same. Zajebali su big time, o DNC da ne pričam. Samo je pitanje da li će neko imati hrabrosti da prizna. Sanjaš, ki bi da bi
Roger Sanchez Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Mislim, naravno da je Hilari bila izabrana kao prvi pik. Po nacinu kako je Deda miniran i saplitan, nije prosto mogao da prodje. Ali Trampara je, a minirali su ga još jače.
iDemo Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Ali Trampara je, a minirali su ga još jače. Drugo je Trampara.
MancMellow Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Sanjaš, ki bi da bi ok, biće vremena za coolju analizu
Krošek Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 za naknadno pametne analize cekam da izadje neka ok recenzirana knjiga
MancMellow Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 za naknadno pametne analize cekam da izadje neka ok recenzirana knjiga šta naknadno pametne, ja sam od početka bio pro-bernie i bio ubedjen da je bolji kandidat. and guess what? Svi pollovi su govorili da bolje stoji u direktnom sukobu sa GOPerima od Hillary.
Roger Sanchez Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Drugo je Trampara. Pa da, he's a yokel's dream come true. Čovjek je stvorio karikaturnu drugu generaciju Gremlina, pardon, Reaganovih bijelih demokrata, Trumpove demokrate. Osvojio je Wisconsin, ti boga. To nitko nije predvidio, turkeys voting for an early Christmas. Obama je smazao McCainaru i Romnaru, sada tek vidimo da su nekom greškom GOPeri tada izabrali RINOs za kandidate, ta im se greška više neće ponoviti u dogledno vrijeme.
Lancia Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 ...Politico, Vox, WP... Mene je iskreno iznenadio izrazito neprijateljski stav dva vodeca spanska lista, koji su se i pre i posle! izbora utrkivali u blacenju i bukvalno uvredljivom pisanju o Trampu. Poslednji u nizu clanak u El Pais-u i to od engleskog novinara (John Carlin), pod naslovom Ludak na celu ludnice, gde americke birace naziva politickim analfabetama, nije nista drugo nego obicno pamflet smece, koje se otrglo novinarstvu i urednistvu, zarad privatnih interesa i srazmerno procentu ucesca u akcijama novinske kuce.
Roger Sanchez Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 (edited) šta naknadno pametne, ja sam od početka bio pro-bernie i bio ubedjen da je bolji kandidat. and guess what? Svi pollovi su govorili da bolje stoji u direktnom sukobu sa GOPerima od Hillary. Poollovi su govorili i da Hillbaba mete pod s Tramparom Edited November 9, 2016 by Roger Sanchez
Krošek Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 da bi smo pricali o elektabilnosti sada dajuci tome neku relevantnost prvo se moramo sloziti da je sanders bio stvarni contender a ne laznjak ali za mene je dokazao da je laznjak
Recommended Posts