Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

pobedilo je srpstvo

Trump supporters are shooting their guns in the air
Ryan W. Miller , USA TODAY12:41 a.m. EST November 9, 2016
425 Sharesoval-1-facebook.pngoval-1-copy-twitter.pngoval-1-copy-3-email.pngcomments-copy.png

636142476633791437-trump-supporter-gun.J

A Donald Trump supporter poses with a gun while attending a rally for Trump on the first day of the Republican National Convention in July (Photo: Getty Images)

Donald Trump supporters are exercising their Second Amendment rights as election results continue to roll in favoring the Republican nominee.

Twitter users have said they're heading outside with their guns to fire off a few rounds in celebration.

...

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Deda je dobijao ruralne glasove, beli muski glasaci se ni u ludilu ne bi ovako ujedinili protiv njega, deda nije protivnik oružja, isto kao Trump priznaje da je odliv poslova problem, izražavao je saosećajnost sa working class, priznavao da je kriza i da mora drugačije. Deda bi pobedio. I molim simpatizere Hillary da ne upadaju u onu srpsku zamku kružnog mišljenja: ovo je loše, ali mora je ovako. Ne, nije moralo, MSM su urnisali Sandersa tokom prajmarija i mislili su da na silu mogu da proguraju Hillary, uprkost tome što je jasno bilo da zemlja neće more of the same. Zajebali su big time, o DNC da ne pričam. Samo je pitanje da li će neko imati hrabrosti da prizna. 

Jbg, izgleda da je establishmentu bila veca frka od Dede nego od Trampa.....

Posted

Jbg, izgleda da je establishmentu bila veca frka od Dede nego od Trampa.....

to uopšte nije nemoguće

Posted

to uopšte nije nemoguće

Mislim, naravno da je Hilari bila izabrana kao prvi pik. Po nacinu kako je Deda miniran i saplitan, nije prosto mogao da prodje.

Posted

Deda je dobijao ruralne glasove, beli muski glasaci se ni u ludilu ne bi ovako ujedinili protiv njega, deda nije protivnik oružja, isto kao Trump priznaje da je odliv poslova problem, izražavao je saosećajnost sa working class, priznavao da je kriza i da mora drugačije. Deda bi pobedio. I molim simpatizere Hillary da ne upadaju u onu srpsku zamku kružnog mišljenja: ovo je loše, ali mora je ovako. Ne, nije moralo, MSM su urnisali Sandersa tokom prajmarija i mislili su da na silu mogu da proguraju Hillary, uprkost tome što je jasno bilo da zemlja neće more of the same. Zajebali su big time, o DNC da ne pričam. Samo je pitanje da li će neko imati hrabrosti da prizna. 

Sanjaš, ki bi da bi

Posted

Mislim, naravno da je Hilari bila izabrana kao prvi pik. Po nacinu kako je Deda miniran i saplitan, nije prosto mogao da prodje.

Ali Trampara je, a minirali su ga još jače.

Posted

Ali Trampara je, a minirali su ga još jače.

Drugo je Trampara.

Posted

Sanjaš, ki bi da bi

ok, biće vremena za coolju analizu

Posted

za naknadno pametne analize cekam da izadje neka ok recenzirana knjiga

Posted

za naknadno pametne analize cekam da izadje neka ok recenzirana knjiga

šta naknadno pametne, ja sam od početka bio pro-bernie i bio ubedjen da je bolji kandidat. and guess what? Svi pollovi su govorili da bolje stoji u direktnom sukobu sa GOPerima od Hillary.

Posted

Drugo je Trampara.

Pa da, he's a yokel's dream come true. Čovjek je stvorio karikaturnu drugu generaciju Gremlina, pardon, Reaganovih bijelih demokrata, Trumpove demokrate. Osvojio je Wisconsin, ti boga. To nitko nije predvidio, turkeys voting for an early Christmas. Obama je smazao McCainaru i Romnaru, sada tek vidimo da su nekom greškom GOPeri tada izabrali RINOs za kandidate, ta im se greška više neće ponoviti u dogledno vrijeme.

Posted

...Politico, Vox, WP...

Mene je iskreno iznenadio izrazito neprijateljski stav dva vodeca spanska lista, koji su se i pre i posle! izbora utrkivali u blacenju i bukvalno uvredljivom pisanju o Trampu. Poslednji u nizu clanak u El Pais-u i to od engleskog novinara (John Carlin), pod naslovom Ludak na celu ludnice, gde americke birace naziva politickim analfabetama, nije nista drugo nego obicno pamflet smece, koje se otrglo novinarstvu i urednistvu, zarad privatnih interesa i srazmerno procentu ucesca u akcijama novinske kuce.

Posted (edited)

šta naknadno pametne, ja sam od početka bio pro-bernie i bio ubedjen da je bolji kandidat. and guess what? Svi pollovi su govorili da bolje stoji u direktnom sukobu sa GOPerima od Hillary.

Poollovi su govorili i da Hillbaba mete pod s Tramparom

Edited by Roger Sanchez
Posted

da bi smo pricali o elektabilnosti sada dajuci tome neku relevantnost prvo se moramo sloziti da je sanders bio stvarni contender a ne laznjak ali za mene je dokazao da je laznjak

• Create New...