Čutura Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Kad Eraseri utihnu... eto i neke koristi od trampove pobede :D
kud u maglu Simoviću Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Bice svasta, ali, izgleda da ljudi ne kapiraju... samo toma da ne dođe
borris_ Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Evo na fr tv-u (BFM), Putin pobjedio (jedan od analiticara).
duda Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 ne, ja bih to okačila i da je ona pobedila :D eee, to je već drugo :D
iDemo Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 dobar clanak iz marta, naracito iz danasnje perspektive +11 vredi
MancMellow Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Ne znam odakle ti ideja da ovo nije losa vest za Evropu - EU i Kina ce se naci verovatno najvise na udaru. Bice svasta, ali, izgleda da ljudi ne kapiraju... Mislim da je Aziju daleko gora vest nego za Evropu.
iDemo Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 ne, ja bih to okačila i da je ona pobedila :D 'nači win-win, kao sto smo rekli, ne?
radnik Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 @anduril jasta, krivi su beli listici barbara i muz joj bush beli listici, pa ti vidi.
iDemo Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Kad Eraseri utihnu... Nije decku lako, fakat...
Venom Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 dobar clanak iz marta, naracito iz danasnje perspektive 538 komentara
Frank Pembleton Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Sjebaše picodercu današnju KZŠ sa Devenportom... ....shit has hit the fan...
namenski Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 (edited) Ne znam odakle ti ideja da ovo nije losa vest za Evropu - EU i Kina ce se naci verovatno najvise na udaru. Bice svasta, ali, izgleda da ljudi ne kapiraju... Ne kapiras ti: da nesto debelo skripi u sistemu u koji se kunes i kojim druge zaklinjes. Da je zakrecenih arterija, da favorizuje mediokritetizam, idiokratiju, da pod firmom demokratije uvaljuje bofl... Ukratko, da nesto debelo skripi i da ta skripa nije posledica nikakve zavere, svesnog delovanja, nego jednostavno prirodna posledica delovanja sistema koji je sebe ubedio i uljuljkao u sarenu lazu po kojoj ce takozvane demokratske slobode - koje odavno nisu ono o cemu se uci u citankama - zajedno sa trzisnom ekonomijom i svim ostalim da rese probleme. I da je najbolji od svih mogucih svetova, a da ce za druge biti dovoljno da ga samo slede, jer ako nece - zna se. Da je dovoljno samo izaci na biralista: nije odavno, zato sto odavno nema sta da se bira - u izlozima i rafovima stoji samo lepo upakovana roba. A Tramp je samo prirodna posledica svega, bas kao i Bregtzit, vojne intervencije i ostala muljanja. Edited November 9, 2016 by namenski
Dankan Ajdaho Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 ko bi reko čuda da se dese i trampara zlobabu raznese :o - da li je moguće da je izgubio kandidat sistema, koji je imao histeričnu podršku medija, holivuda, showbiznisa, svih manjina... - da li je moguće da je klića koju je je sistem 50 godina mazio, pazio i spremao za ulogu prve žene predsednika ne pobedi tramparu koji nije imao čak ni punu podršku svoje partije Ljudima je očito prekurčio sistem™ i svi njegovi izdanci.
Recommended Posts